- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.761
suyunun normale dönme ihtimali varmıymış? canım hakkında hayırlısı neyser o olsun bende takılmıyorum normal doğum sırasında bile sezeryan olabiliyorsun inşallah kontrolün iyi geçer herşey gönlünce olur sen bugün doğum hazırlıklarını bitirmişsindir tabi her ihtimale karşı inşallah hayırlı haberlerini alırız.![]()
suyumun normale dönme ıhtımalı yokmus ama azalmayadabılırmışş,evet canım bende herkes için hayırlı dogumlar dılıyorum

Canım hem heyecan var, hem korku, hem hüzün ,hem sevinç karmançormanımm:18:aslında dusundugumde tek önemlı sey var bebegımın sağlıklı olmasıı,benım suankıı ruh halım daha cok bebegım doğacakk ona ıyı bakabılecekmıyım,sağlıklı olsun vs yoksa doğum şekli ve zamanı önemlı degılelma şekeri cnm için rahat olsun hayırlısı neyse öyle doğsun bebişlerimizz.bende normal istiyorum ama kendimi çok da umutlandırmıyorum çünkü hiç belli olmazzzz....heyecan vardır şimdi sende cnm:18:
başakcım lıptonun bardak çayyları var zencefil+limon tavsıye ederım, ben gece yatmadan 1 tane ıcıyordum cok rahatlatıyor, ama etkısını bılemedegım ıcın abartmadan ıctım,gecmıs olsun canımkızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım ama artık korkma bence doğsa da zaten sonlara yaklaştığı için küveze falan gerek kalmaz...Sen yine de herşeye hazırlıklı ol :)
Çok şukur manolyacım, erken dönemlerde sıkıntım olmadıgı ıcın sanslıyız, Allah hepımıze sağsalım kucaklmayı nasıp etsinn ,

bİZE DUA EDIN KISLAAR,bebegım sağlıklı doğsunn