2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

berbat bir gün geçirdim.oğlum ateşler içinde,hastalığı banada bulaştırdı heryerim dökülüyo.eşim nöbetçi..off çok bunaldım valla.keşke annem olsaydı bi kardeş yada.akşama kadar aç yattık oğlumla.karnımdaki garibanda perişan oldu sanırım:(
umarım siz benden iyi durumdasınız.iyi geceler..

geçmiş olsun canım allah şifalar versin dikkat et kendine

herkese selam...bugün doktora gittim.alttan muayene etti:41:
doktorumu dövmek istiyorum.....
daha doğurmuyorum,beklemedeyiz.çok az açılmışım,normal doğum için bir sorun yok.sadece çatım biraz düşük çıktı.....
Sonra eve bir geldim iç çamaşırımda kahverengi kan vardı,annem bakkala gitmişti evde yanlızdım,hastaneyi arayıp ayağa kaldırdım.çok normalmiş ilk doğum işaretim geldi bütün gün kasıklarım ağrıdı...Allah razı olsun kayınvalidem küveti sıcak sularla doldurdu içine oturttu. çıkınca yine ayaklarıma kovada sıcak su yaptı kasıklarıma ve sırtıma havlular ısıtıp koydu.şimdi iyiyim ama hala biraz ağrım var..bu ağrılar artık çok normal dediler ama artık yeter doğurmak istiyorummmmmmm:41::41::41:

doğum yapan arkadaşlarım Allah meleklerinizi analı babalı büyütsün:nazar:

Canım yarın kavusuyormussun bebeğine inşallah kolay bi dogum olur güzel haberlerini bekliyoruz ...Ne güzel yarın doya doya koklayacaksin minigini :)

cnm saolasın.dikkat etmeye çalışıyorumm dinlenmeye çalışıyorum sağsalim atlatırım inş.en kısa zamanda...

cnm teşekkür ederim inş.iyileşirim bir an önce

cnm çok rahatlattın beni saolasın

cnm hayırlıısı bakalımm...merak etme sağsalim alırsın inş.kucağına...

helal olsun cnm.dualarımız seninle:74:

Umarım kolay bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Ay ne büyük heyecan :52:

herkese selam kızlar
başakcım geçmiş olsun sıkma canını,ben de geçen hafta antibiyotik kullandım hem de 1000 likdi,doktor kullanacaksın dedi mecbur kullandım,çokşükür kullanmasam atlatamazdım hastalığı.
cancer canım allah kolaylık versin,güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle.
denizz senin de demekki eli kulağında,hadi hayırlısı.
sibelin de dünya güzeli kızının fotolarını facede gördüm çok güzel gerçekten.
eliff ve şirvan artık yavaş yavaş geliyor sizin kızların arkadaşları:1:
kızlar geçmişi okudum ama herkes aklımda kalmadı,allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
bizim de artık son haftamız,haftaya bugün oğlum kucağımda olacak inşallah..böyle gün saymak da daha heyecanlandırıyor insanı:9:
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.uyku tutmadı 1 saatlik uykuyla duruyorum.birazdan hafif bir kahvaltı yapacağım.saat 9 gibide evden çıkacağız Allah izin verirse.
Merabalar ben 22.12.2010 da dogum yaptim

3995 gram 53 cm boyunda bir oglum oldu haber veriyim dedim =))
gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.bende bugün 10da sezeryanla kavuşacağım oğluma Allah izin verirse.:nazar::18:

evet dilekcim elim ayağım birbirine girdi.sıpa ayaklarını sokmuş kanala.bu şekilde normal yapma şansın yok dedi.3500 gr olmuş oğlum.doktoruma güvenim sonsuz ama ben kendimi hazır hissetmiyorum.:18:
ayyyyyyyyyyy
canımmm..acep napıyorsun.son kez gırıp bkarsın belkı..hayırlı dogumlar canım...saglıkla gelın evınıze bebişinizle..
:))) bugün müdür yardımcımız bile sordu doğdu mu diye. herkes beklemede:))) benim ailevi akdeniz ateşi hastalığım varmış bi de bunu öğrendim. o yüzden erken doğum riskim olmuş. ben bilmiyordum bu hastalığın bende olduğunu. ömür boyu kullanmam gereken bi ilaçtan bahsetti. ama ben bebeğim doğana kadar hatta ilk 6 ay da kullanmak istemediğimi söyledim. en zor günleri bu hastalığı bilmeden atlattım. şu an yan etkileri konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığım bi ilacı kullanmak istemiyorum. doktorum atak gelirse doğum başlar diyor ama bu haftadan sonra da gelirse kapımız açık:)
annene selamlarımı söyle. aynı gün gitcez senle doğuma:))
gecmıs olsun canım...
hamılle kalınca mı ogrendın....her ıste bır hayır vardır..:49:
kızlar slm nasılsınız uzun zaman oldu siteye giremiyorum şuan memleketteyim sağ salim ewimi tşıyıp geldim e allahın izniyle 7 ocakta sezeryan doğum yapcam geçmişi çok okuyamadm doğum yapanlar war rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın allah analı bablı büyütsn hepsini
senın tarıhınde bellı olmus canım.hadı hayırlısı..

maşallah tosn bır oglun olmus...ayrıntılarını beklıyoruz canımm..

berbat bir gün geçirdim.oğlum ateşler içinde,hastalığı banada bulaştırdı heryerim dökülüyo.eşim nöbetçi..off çok bunaldım valla.keşke annem olsaydı bi kardeş yada.akşama kadar aç yattık oğlumla.karnımdaki garibanda perişan oldu sanırım:(
gecmıs olsun..hastalık hıç çekılmıyor hamıleyken..bırde evde kuçuk bır çocuk daha var ve oda hastaysa..kendıne mı bakacaksın evdekı cocugamı..allh yardımcın olsun..

daha doğurmuyorum,beklemedeyiz.çok az açılmışım,normal doğum için bir sorun yok.sadece çatım biraz düşük çıktı.....
Sonra eve bir geldim iç çamaşırımda kahverengi kan vardı,annem bakkala gitmişti evde yanlızdım,hastaneyi arayıp ayağa kaldırdım.çok normalmiş ilk doğum işaretim geldi bütün gün kasıklarım ağrıdı...Allah razı olsun kayınvalidem küveti sıcak sularla doldurdu içine oturttu. çıkınca yine ayaklarıma kovada sıcak su yaptı kasıklarıma ve sırtıma havlular ısıtıp koydu.şimdi iyiyim ama hala biraz ağrım var..bu ağrılar artık çok normal dediler ama artık yeter doğurmak istiyorummmmmmm:41::41::41:

canımbu topıkte ck okudum çatı muayenesı ve kanamayı..normal mıs..oluyormus..canını sıkma..inşallah şimdı daha ıyısındır canımm :49:

Gunaydınnn anneler ve müstakbel anneler...:1:

dun tvde ızlemıstım,metabolızmayı hızlandırmak ıcın sabah uyanınca buyuk bır bardak su ıcınız ve ilk 1 saat içerisinde kahvaltınızı yapınız dıye.bugun hemen uyguladım:60: arkadaşım 12 Aralıkta doğum yapmıştı 22kg almıstı,14kg vermiş bile hiç özel nbişey yapmadım dedi...sabah sabah nelerın derdındeyım yaa,,,,

aslında benım bı derdım daha var,netten 2 gundur okuyup duruyorum ama sıze de soracam. ben normal doğumu ıstıyorum fakat aklımdakı soru ısaretı normal doğum yapanların cinsel hayatı nasıl etkılenıyorr,sanırım kısıden kısıye degısır ama nede olsa vajına da gevsemeler vs olabılıyormuş,,,,sizin bi bilginiz varmıı,yoksa sezeryanda olsa bu deformasyon oluyor muu??

haydı hayırlısı bugun güne nasıl başladım ben yaa:60::60:

dun tvde ızlemıstım,metabolızmayı hızlandırmak ıcın sabah uyanınca buyuk bır bardak su ıcınız ve ilk 1 saat içerisinde kahvaltınızı yapınız dıye.bugun hemen uyguladım:60: arkadaşım 12 Aralıkta doğum yapmıştı 22kg almıstı,14kg vermiş bile hiç özel nbişey yapmadım dedi...sabah sabah nelerın derdındeyım yaa,,,,

aslında benım bı derdım daha var,netten 2 gundur okuyup duruyorum ama sıze de soracam. ben normal doğumu ıstıyorum fakat aklımdakı soru ısaretı normal doğum yapanların cinsel hayatı nasıl etkılenıyorr,sanırım kısıden kısıye degısır ama nede olsa vajına da gevsemeler vs olabılıyormuş,,,,sizin bi bilginiz varmıı,yoksa sezeryanda olsa bu deformasyon oluyor muu??

merhaba bu sorduğunuz sorunun cevabını bende çok araştırıdm nette kesin bir bilgi bulamadım ama normal doğumda dikiş atacak dokturun el becerisinin çok önemli olduğu kanısına vardım...valla daha önceden doğum yapan anneler bu konuda bilgilendirirse bende memnun olacağım..

Kolay gelsin canım.Günlerin çok yoğun geçiyor anlaşılan.Kendini fazla yormamaya çalış .:34:

sağol cnm evet yoğun geçiyor ama iyiyiz çok şükür..

Selam kızlar
Sibeeel gözünaydın canım face de gördüm kızını çok şeker maşallah :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Yeni doğum haberi yok sanırım topikte dileeeek canım doğur artık da aynı dilden konuşalım şöyle uykusuzluk, kakalı bezler, sütler fln :1::1:

Gülşen, Deniz, Uhan sizinde az kaldı bakalım nezaman gelicek yavrularınız

Şirvan ne güzel ifade etmişsin yaşadığımız duygular tarif edilemez ama en yakınını anlatmışsın sanırım gece uykusuz kalmak bile bi başka gerçekten hele emzirirken elini göğsüme dayayıp yüzüme boncuk boncuk baktığında, yatağında ağlayıp kucağımda sustuğunda dünyalar benim oluyo sanki

Ama gariptir ki içimde bi sıkıntı var nedenini bilmiyorum kızım ve eşim hariç kimseyle konuşasım gelmiyo kızım kucağımdayken onunla ilgilenirken eşm yanımdayken iyiyim ama onlar yokken yada uyurken içime kapanıyorum gelen gidenden kaynanamın saçma adetlerinden ve bebek yetiştirmeye yönelik diretmelerinden bunaldım biraz annem de yanımda neyseki sakinleştiriyo beni bide kendi işini kendin yapamamak da zor geliyo kendimden çok şey bekliyorum sanırım

elifcimm aman ha bunalımaq girme normalmiş böle şeler lohusalıkta öle derler sen takmamaya çalış canım biz henüz o evrelere gelmedik belki çok ii anlayamam ama herşeye he de yine kendi bildiğini oku ve sakin ol derim..allah kolaylık versin. hem bak kızın koynunda sağlıklı missslerr gibi çek kokusunu içine sinirlendiğinde...:)))

cnm çok teşekkürler.valla okulda son haftamdı ama bende raporla geçiştirdim bu haftayı cuma gidicem bi tek vedaya...antibiyotik kullanmaya başaladım çaresizim:43:

cnmm bence beklicek senin bebiş yeni yılı...ne güzel deneme oldu size ama bu tecrübe:1:

denizcim çok saol cnm.sanada büyük geçmiş olsun ama olur böle şeyler.bence doğurucan bu aralar cnm hazırlıklı ol öle doğuyor içime:49:

cnm sıkma canını allah kavuştursun şimdiden...üzülme sürekli bi ayrılık deil bu cnm:43:

cnm yakında sıra sende...hayırlısıyla al bebişini kucağına:69:
belgüncümcnm bende de ole sancı kasılma falan yok ama antibiyotikle bugün kasıklarım ağrımaya başladı inş.sorun olmaz:43:
merhaba herkese:68:
kızlarrrrr akşam acile,sabah kadın doğumcuya gittik...sonunda başladım antibiyotiğe çaresiz....sabah bi içtim saatlerce uyumuşummm.bi uyandım kasıklarım ağrıyor...ve bebişim kıpırdamıyor hiç...içmeye başladım ilacı ama aşırı tedirginimmm ne olur dua edin bebime bi zararı olmasın

ah başakcım yaaa antibiyotiksiz geçmedi tüh dualarım seninle inş antibiyotik ii gelirde bir an önce iileşirsin cansevde kullanmıştı bildiğim kadarıyla ilaç bir şey olacağını zannetmiyorum canım..

merhaba kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı bebişim ters dönmüş popusuyla geliyor dedi doktor mecbur sezeryana alacağım seni saat 4de alalım dedi.bende yarın olsun bugün olmasın dedim yarın sabah 10da sezeryanla kavuşacağım bebeğime.sersem gibiyim korku-heyecan hepsi birbirine girdi.epidural yapıcak 6-7 saatte kendini toplarsın 24 saate kalmadanda taburcu ederim çok rahat geçecek inan falan dedi.ama ben şoktayım hala.bizim için dua edin kızlar.:18:

hay allah durmuş durmuş tersmi dönmüş yaramaz her halde şu aralar kavuşmuşsundur bebeğine saat onda demişsin saat 11 olmak üzere...hayırlısı olsun inşş...dualarım seninle

herkese selam kızlar
başakcım geçmiş olsun sıkma canını,ben de geçen hafta antibiyotik kullandım hem de 1000 likdi,doktor kullanacaksın dedi mecbur kullandım,çokşükür kullanmasam atlatamazdım hastalığı.
cancer canım allah kolaylık versin,güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle.
denizz senin de demekki eli kulağında,hadi hayırlısı.
sibelin de dünya güzeli kızının fotolarını facede gördüm çok güzel gerçekten.
eliff ve şirvan artık yavaş yavaş geliyor sizin kızların arkadaşları:1:
kızlar geçmişi okudum ama herkes aklımda kalmadı,allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
bizim de artık son haftamız,haftaya bugün oğlum kucağımda olacak inşallah..böyle gün saymak da daha heyecanlandırıyor insanı:9:

azzz kaldııııııııııııı cannnnnnnnnnnnnnnn:))ayyy olsun günün belli en azından gün sayıyorsunnn bizse hep tetikte bekliyoruz:))ayy ben bile heyecanlandım 2011 bebeği olcak seninki...

kızlar slm nasılsınız uzun zaman oldu siteye giremiyorum şuan memleketteyim sağ salim ewimi tşıyıp geldim e allahın izniyle 7 ocakta sezeryan doğum yapcam geçmişi çok okuyamadm doğum yapanlar war rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın allah analı bablı büyütsn hepsini

oohhh herkesin tarihler belli olmaya başladı peşpeşe geliyor doğumlarrr....evinide taşımışsın hadi gözün aydın...

gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inş kilosunada maşallah:)hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz...

geçmiş olsunnn sanada oğlunada..ay kıyamam ya ne zor..allah şifanızı versin inş...

oy oy oyyyy bunlar normalmiş cnm çatı muayenesinden sonra olabiliyor benimde çatıdan sonra leke gelmişti böle koyumsu akıntı gibi...dinlen cnm kayınvalidende doğrusunu yapmış sıcak su birebir kaslara kasıklara birde doğumu hızlandırırmış...ben acayip rahatlıyorum sıcak suyla..hergün içinde oturmak istiyorum suyun..aynıııı günlerimizzzzz begümcümmm napcazz biz yaaa al bendende okadar artık sağlıkla sıhatle doğurmak istiyorumm yaaa bakalım hangimizden gelecek atak
:)))))))))))) :emir_bebek:

anneannemden ve annemden soruna cevap canım:))normal doğum yapan kadının vucudu yenilenirmişşş ve ve vajinada gevşeme değil tam tersi zamanla toparlama olurmuş sıkılaşırmış anneannem ilk günkü gibi olur diyor mben 6 çocuk yaptım ve hepsindede öle oldu diyor öle olmuşki anneannem birini doğurmuş ötekinin 40ı olmadan diğerine hamile kaldığı olmuş:D:D hatta bundan birkaç muayene önce anneannem benle geldi doktora doktorumda o gün normalmi sezeryanmı konuşalım dedi doktorum sezeryan yapalım boşver sen normal doğumu dediğine pişman oldu anneannem başladı normal doğumun kadın için faydalarını:))))))))))))))tabi kişiden kişiye değişebilir ama çevremde normal doğum yapan bir çok kişi cinsel yaşam için öneriyorlar...

Son düzenleme:
herkese selamlar..kalktık kocişi yolladım işe sonra başladım ev toparlamaya çamaşırlarım vardı onları topladım kahvaltımı ettim..kuzi gelcek her an gelirler ama ben ne yapcam bilmiyorum hiç halimde yok mutfakta bişiler yapmaya bugün...biraz milföyüm vardı börekmi yapsam hemencik acaba..

bu arada dün gece geç yattım bebeğimin hareketleri azdı normalden..neyse uyumuşum onu dinlerken...sabah kalktım hiç tık yok baya bekledim bişiler yedim yok en sonunda uzandım başladım konuşmaya on dk falan konuştum bir baktım oynadı öle korktumki anlatamam saatlerce hiçbişi hissetmedim hareket etmedi çünkü...allahım canım gidiyor sandım annelik daha kucağına almadan böle oluyormuş dmeek...:( şimdi takipteyim öle sürekli taklalar atmıyor dünden beri böle ama...yani harreketler azaldı allahtan yarın kontrolümüz aman ii olsunda sağlıklı olsunda az hareket etsin.. normal olduğunu okumuştum ama ne bilim insan korkuyor......

herkese selamlar..kalktık kocişi yolladım işe sonra başladım ev toparlamaya çamaşırlarım vardı onları topladım kahvaltımı ettim..kuzi gelcek her an gelirler ama ben ne yapcam bilmiyorum hiç halimde yok mutfakta bişiler yapmaya bugün...biraz milföyüm vardı börekmi yapsam hemencik acaba..

bu arada dün gece geç yattım bebeğimin hareketleri azdı normalden..neyse uyumuşum onu dinlerken...sabah kalktım hiç tık yok baya bekledim bişiler yedim yok en sonunda uzandım başladım konuşmaya on dk falan konuştum bir baktım oynadı öle korktumki anlatamam saatlerce hiçbişi hissetmedim hareket etmedi çünkü...allahım canım gidiyor sandım annelik daha kucağına almadan böle oluyormuş dmeek...:( şimdi takipteyim öle sürekli taklalar atmıyor dünden beri böle ama...yani harreketler azaldı allahtan yarın kontrolümüz aman ii olsunda sağlıklı olsunda az hareket etsin.. normal olduğunu okumuştum ama ne bilim insan korkuyor......

selamlar bebğin alanı daraldığı için hareketleri az geliyodur. bende de öyle oluyor ama günü gününü tutmuyor.bazen çok hareketli bazen çok ağır oluyor hareketleri....inşaallah sağlıklı bir şekilde doğarlar...

selamlar bebğin alanı daraldığı için hareketleri az geliyodur. bende de öyle oluyor ama günü gününü tutmuyor.bazen çok hareketli bazen çok ağır oluyor hareketleri....inşaallah sağlıklı bir şekilde doğarlar...

evet öle oluyormuş ama bunca zaman hareketli hareketli olunpta birden böle azalınca hele saatlerce tık duyamayınca insan korkuyor işte elde olmadan aminnn inş hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde doğarlar...

gözün aydın allah analı babalı sağlıklı bi ömür versin evladına:nazar:

canım çok geçmiş olsun bu dönemde hastalık çok zor helede yanlızsan inş. çabucak toparlanırsın:2:
Bu gece yaprak dökümünün finalini de izledik artık rahatla dogurabiliriz kizlar :))
evet evet bencede izleyemicem diye düşünüyodum bende ama benim oğluşun gelmeye niyeti yok gibi
çatı muayenesi zor geçmiş anlaşılan ama normal bu tür kanamalar muayeneden sonra senide bilgilendirmişler zaten allah yardımcın olsun seninde hepimizinde

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.uyku tutmadı 1 saatlik uykuyla duruyorum.birazdan hafif bir kahvaltı yapacağım.saat 9 gibide evden çıkacağız Allah izin verirse.

gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün.bende bugün 10da sezeryanla kavuşacağım oğluma Allah izin verirse.:nazar::18:

ahh canımm doğuma gitmişsin sabah şimdi almışsındır oğlunu kollarına çabucak dönsende bizede anlatsan..günlerimiz aynıydı ama ben hala beklemedeyim..bebeğin dönmesine şaşırdım doğrusu bana dr um 36 haftamda bebek yoluna girmiş daha pozisyon değiştirmez demişti değişebiliyomuş demekki..

gelelim bana bende dr dan geldim nts gayet iyi hiç sancım çıkmadı
benim oğluş içeriyi çok sevdi sanırım:emir_bebek:
pazartesi tekrar gidecem bakalım ozaman neler olacak
beklemeye devammm:52:

$kk.webp gunaydın kızımın teyzelerı kızım büyümüsmü biraz bi görün dedim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

anneannemden ve annemden soruna cevap canım:))normal doğum yapan kadının vucudu yenilenirmişşş ve ve vajinada gevşeme değil tam tersi zamanla toparlama olurmuş sıkılaşırmış anneannem ilk günkü gibi olur diyor mben 6 çocuk yaptım ve hepsindede öle oldu diyor öle olmuşki anneannem birini doğurmuş ötekinin 40ı olmadan diğerine hamile kaldığı olmuş:D:D hatta bundan birkaç muayene önce anneannem benle geldi doktora doktorumda o gün normalmi sezeryanmı konuşalım dedi doktorum sezeryan yapalım boşver sen normal doğumu dediğine pişman oldu anneannem başladı normal doğumun kadın için faydalarını:))))))))))))))tabi kişiden kişiye değişebilir ama çevremde normal doğum yapan bir çok kişi cinsel yaşam için öneriyorlar...

ayy supersin valla,,, cok rahatladımm. maşallah anneannenede. inşallah hakkkızda hayırlısıyla doğururuzz yaa,artık bebegım gelsın ıstıyorum.Tekrar tesekkur ederımm cevabın ıcın.:64:

Back
X