2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amannn belguncugum..okudum..gormemısım..nasl gozumden kaçmıs...
sıncılrın varmıs..ve hıssetmemıssın..sanıırım pırt dıye sancısız dogucak kızın...
ınşallah hayırlı haberın gelır canımm....
ama doktor 1-2 gune dogum olur dıyorsa kesın dogrudur.... az kalmıs kollarına almana kzını..
belkıde saatler kaldı belguncum...

cnm bizim haftalarda hemen hemen aynı bende de aynı şeyler var.benim bu ara kasıklarda ağrımaya başladıı.hayırlısı bakalımm.nasıl doğum düşünüyorsun burcucum sen?

canım ben her ne kadar çok korksamda epiduralli normal istiyorum ama istemekle olmuo tabi herşeyimiz rast giderde düşündüğümüz gibi olur inşallah.

bu arada bnde kara kara düşünüyorum nasıl yapayım temizlik işini die her sabah kalktığımda bi duşa giriyorum bide jiletle alıyorum nolur nolmaz die ama perşembe dr.a gtmeden önce ağda yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem dayanamazsa jilete devam artık.

ben son haftalarda ağda sırasındaki acı doğumu tetikliyebilio diye duymuştum varmı acaba öyle bişi ya.

ben 10 gun once yaptım agda..
ama yıne ıncecık cıkalar olmuss...
mecbur jılet yapıcam gerekınce..çunku agdaya gelmezler....
agdanın sancıyı tetıkledıgını hıç duymadım ben...
başakcım..cok hassas cıldın var...
ne yapsan kızarıyor demekkı...
pekı ne yapılabılır bılmıyorum...cıldıyecıye gorunup bır sormak mı lazım acaba....
hepsı alerjı yapıyorsa başka ne yapılabılır kı...

başakcıgım..oksurugun azalmıs..gecmıs olsun canım...sevındım...

bu arada elıfcıgımızın bebegı ruya hastaneye yatmıstı haberınız var mı kızlar...cıgerlerınde ıltıhap olmus...hastaneye yatmıs bebişi..serum verıyorlardı....doktor dogustan demişş..
ınşallah çok yakında hastaneden çıkar evlerıne donerler...

bu arada günümüz aynı seninle galiba:49:
cnm aynımı gerçekten benim doğum 23 ocak gözüküyor seninki?nasıl doğum düşünüyorsun?
canım ben her ne kadar çok korksamda epiduralli normal istiyorum ama istemekle olmuo tabi herşeyimiz rast giderde düşündüğümüz gibi olur inşallah.

bu arada bnde kara kara düşünüyorum nasıl yapayım temizlik işini die her sabah kalktığımda bi duşa giriyorum bide jiletle alıyorum nolur nolmaz die ama perşembe dr.a gtmeden önce ağda yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem dayanamazsa jilete devam artık.
bende epidural normal istiyorum cnm benim dr da kesinlikle onu öneririrm dedi hayırlısı artıkım.
mahvetti bu temizlik işi beni:14:göbekten göremiyorum zatennnn:14:
ben 10 gun once yaptım agda..
ama yıne ıncecık cıkalar olmuss...
mecbur jılet yapıcam gerekınce..çunku agdaya gelmezler....
agdanın sancıyı tetıkledıgını hıç duymadım ben...
başakcım..cok hassas cıldın var...
ne yapsan kızarıyor demekkı...
pekı ne yapılabılır bılmıyorum...cıldıyecıye gorunup bır sormak mı lazım acaba....
hepsı alerjı yapıyorsa başka ne yapılabılır kı...
bi kere bu yüzden dr a gitmiştim tavuk derisi gibi cildin dediydi:9::9:yok bi çözümmm:9:ama annem bende sen yaşlardayken öleydim sonra geçti diyo.inşallhhh

bu arada elıfcıgımızın bebegı ruya hastaneye yatmıstı haberınız var mı kızlar...cıgerlerınde ıltıhap olmus...hastaneye yatmıs bebişi..serum verıyorlardı....doktor dogustan demişş..
geçti biraz saol dilekcimm
cnmmm hiç haberim yok üzüldüm bak şimdi eee nolcak peki doğuştanmıymış?dönmedilermi acep...büyük geçmiş olsun...

benim haberim yoktu.
çok çok geçmişş olsunn bebişimize.
inş. tez zamanda iyileşirr.

cnm aynımı gerçekten benim doğum 23 ocak gözüküyor seninki?nasıl doğum düşünüyorsun?

son adet tarihlerimiz aynı :D heralde doğum da aynıdır. valla benim erken doğum ihtimalinden hastanede falan yattım ilaç kullandım yeni bıraktım açılmamda var o yüzden ne zaman gelir bilmem ama inşallah normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa . epidural normali deniycem galiba. çatı müsait dedi doktor bakalım. sen ne düşünüyosun

geçti biraz saol dilekcimm
cnmmm hiç haberim yok üzüldüm bak şimdi eee nolcak peki doğuştanmıymış?dönmedilermi acep...büyük geçmiş olsun...

benim haberim yoktu.
çok çok geçmişş olsunn bebişimize.
inş. tez zamanda iyileşirr.

canım bızım hamıle kalmadan once buluştugumuz bır topık vardı...ordan takıp edıyorduk yumurtlamalarımızı vs..gulşen ben ve elifff ordan tanısıyoruz ...
o topıkte okudum dun akşam elıf yazmıs orda...suan hastanede sanırm o yuzden gırıp yazamıyor...
bende telefonuma bakayım numarasını kaydetmıstım..arayıp yazarım sıze...
bırazdan hastaneye gıtmek ıcın hzırlancam kızlar..kendınıze ıyı bakın..

elıfı aradım ama acamadı..sanırım bebekle ılgılenıyor olabılır...
yıne ararım..ınşallah ıyılerdır..evlerıne donmuslerdır...

ben çıkıyorum..arada olan sancılarım duzene gırrer ınşallah..

optum herkesııı :69:

Son düzenleme:
slm kizlar nasil gidiyor?

Dogum yapanlar olmus herkesin gözü aydin olsun.

Bende yorgunluktan ölüyorum ya,bebegim oldukca yoruyor.Gecede rahatsizlandim bayaa,bir üsütme aldi tirtir titredim.neyseki düzeldim sayilir,lahana gibi kat kat giyindim.

son adet tarihlerimiz aynı :D heralde doğum da aynıdır. valla benim erken doğum ihtimalinden hastanede falan yattım ilaç kullandım yeni bıraktım açılmamda var o yüzden ne zaman gelir bilmem ama inşallah normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa . epidural normali deniycem galiba. çatı müsait dedi doktor bakalım. sen ne düşünüyosun
hı evet cnm son adet tarihine göre 28 ocak gözüküyor ama dr 23 ocak diyor baştan beri hayırlısı ne zaman gelcek bakalım.bende normal istiyrm cnm dr um epidural öneriyor..benim daha çatı muayenesi yapılmadı ama boy pos açısında bebeğin açısından normale çok müsaitsin dedi haırlısı.bu arada geçmiş olsun cnmmm benim haberim yok hastahanede yatmışsın.şimdi nasıl senin ve bebişin durumu?
canım bızım hamıle kalmadan once buluştugumuz bır topık vardı...ordan takıp edıyorduk yumurtlamalarımızı vs..gulşen ben ve elifff ordan tanısıyoruz ...
o topıkte okudum dun akşam elıf yazmıs orda...suan hastanede sanırm o yuzden gırıp yazamıyor...
bende telefonuma bakayım numarasını kaydetmıstım..arayıp yazarım sıze...
bırazdan hastaneye gıtmek ıcın hzırlancam kızlar..kendınıze ıyı bakın..

cnm anladım hem senin hem elifin haberlerini bekliyrz...

elıf aradı sım dı benı

1haftadır hastanedelrmısss....
yılbasındada hastenedelermıs...
dogdugunda cıgerlerı tam temızlenmedıgı ıçın olmus...
ınşallah yarın çıkıyorlarmıs hastaneden kuzusuyla..hala serum verılıyormus...allahın ıznıyle yarın evınde rüya bebegımız...

dilekcimmmm az az öksürüyorum daha ama toparladım cnm biraz...ama evde olmak bambaşka tabiki.

belgünüm daha iyiyim ben dün çalışamaz raporumu aldım artık evde olunca daha iyi dinleniyorum.sen nasıl oldun cnm benim?cnm hakikaten sezeryan normal farketmez sağlıklı bir şekilde gelsinde kuzucuklarımız...belgünümmm içimde bir ses aynı zamanlarda doğurcaz diyo tabi sezeryan olmazsa...dur bakalım nolcak???

kızlar bu arada bana akıl verin bu ağda işi canımı sıkıyor...benim makina,ağda,sir,jilet hepsi de alerji yapıo.cildim aşırı hassas o yüzden hemen alerji oluo,kıl dönmesi oluyor...heryeri kabarıyor hatta kanıyor ve yara oluyor..üst tarafları makinayla aldım altlara jilet yaptım ama bezdim valla ben...heryer kıpkırmızı:14::14:

benimde nezlem şükür dahada kötü olmadan geçti sadece sesim kötüüü olabilir canım aynı zamanlarda doğurabiliriz aynı gün bile:)zaten günlerimiz yakın bu arada senin nasıl sancın falan varmı ? ağda işine gelince bende bacaklarımın altları makinayla aldırdım üstleride tüy dökücü kremle aşağsı ağdalıydı zaten kollarımın altınıda makinayla aldım bitti..neyseki yapmışsın kırmızılık geçer inş biraz bebe yağı sür bari canım.. benimde kol altımda kıl dönmesi oluyor makinayla alınca..

amannn belguncugum..okudum..gormemısım..nasl gozumden kaçmıs...
sıncılrın varmıs..ve hıssetmemıssın..sanıırım pırt dıye sancısız dogucak kızın...
ınşallah hayırlı haberın gelır canımm....
ama doktor 1-2 gune dogum olur dıyorsa kesın dogrudur.... az kalmıs kollarına almana kzını..
belkıde saatler kaldı belguncum...

bilmiyorum canım ya sancılımı sancısızmı üfff bişi demek çok zor böle durumda bu gecede olabilir haftasonunuda bulabilir hiç belli olmaz bu işler dedi doktor valla bende bilmiyorum..ayyy keşke saatler kalmış olsa... neyse sen bir an önce alda oğluşunu kucağına sağlıkla sıhatle...

hı evet cnm son adet tarihine göre 28 ocak gözüküyor ama dr 23 ocak diyor baştan beri hayırlısı ne zaman gelcek bakalım.bende normal istiyrm cnm dr um epidural öneriyor..benim daha çatı muayenesi yapılmadı ama boy pos açısında bebeğin açısından normale çok müsaitsin dedi haırlısı.bu arada geçmiş olsun cnmmm benim haberim yok hastahanede yatmışsın.şimdi nasıl senin ve bebişin durumu?

...

sağol şimdi çok iiyiz bekliyoruz işte. benimde 23 ocak çıkıyor ultrasonda hep bakalım hayırlısı günlerini beklerlermi bilemem :Dönden önden gidiolar hep :D

güldenim döndünmü nasılmış oğluşumuz???

özgecim hoşgeldin nasıl oldu karın ağrınn?izne çıktınmı?bu hafta mı sondu yoksa?

elıf aradı sım dı benı

1haftadır hastanedelrmısss....
yılbasındada hastenedelermıs...
dogdugunda cıgerlerı tam temızlenmedıgı ıçın olmus...
ınşallah yarın çıkıyorlarmıs hastaneden kuzusuyla..hala serum verılıyormus...allahın ıznıyle yarın evınde rüya bebegımız...
cnm rahatladım sağsalim dönsünler inşallhh...
benimde nezlem şükür dahada kötü olmadan geçti sadece sesim kötüüü olabilir canım aynı zamanlarda doğurabiliriz aynı gün bile:)zaten günlerimiz yakın bu arada senin nasıl sancın falan varmı ? ağda işine gelince bende bacaklarımın altları makinayla aldırdım üstleride tüy dökücü kremle aşağsı ağdalıydı zaten kollarımın altınıda makinayla aldım bitti..neyseki yapmışsın kırmızılık geçer inş biraz bebe yağı sür bari canım.. benimde kol altımda kıl dönmesi oluyor makinayla alınca..

bilmiyorum canım ya sancılımı sancısızmı üfff bişi demek çok zor böle durumda bu gecede olabilir haftasonunuda bulabilir hiç belli olmaz bu işler dedi doktor valla bende bilmiyorum..ayyy keşke saatler kalmış olsa... neyse sen bir an önce alda oğluşunu kucağına sağlıkla sıhatle...
belgünüm dikkat et kendine ilerlemesin rahatsızlık ...havalar pek soğudu.ben ne zamndır gidemedim druma aydında gidiyorum ya.cumartesi kontrolüm cuma gidicez artık orda kalcam annnmlerin yanında beklicez bebişi bakalım.ama en son nst de kasılmar çıktıydı...
sağol şimdi çok iiyiz bekliyoruz işte. benimde 23 ocak çıkıyor ultrasonda hep bakalım hayırlısı günlerini beklerlermi bilemem :Dönden önden gidiolar hep :D
aaaa çok sevindimm cnm bebişin cinsiyeti ne peki?benim kızım olcakkk...bekle de aynı gün doğuralımm:9:

güldenim döndünmü nasılmış oğluşumuz???

özgecim hoşgeldin nasıl oldu karın ağrınn?izne çıktınmı?bu hafta mı sondu yoksa?

cnm geldim hemen buraya girdim :52:
doktorum 1 hafta öncesine göre çok değişiklik var dedi iice aşağıda dedi alttan da muayne etti oo gelmiş dedi 2 cm de açıklığım varmış şimdi bu muayneden sonra doğumunda hızlanır dedi akşama bekle dedi :52:
ay çok heycanlandım :52:
sabah ağrım vardı ama çok değil die umursamadım
şimdi muayneden sonra yine başladı ağrım ama çok değil
yarın nst için doğum yapıcağım hastaneye gönderdi
eğer akşama gelmesse yarın gider ölçtürürsün dedi sonra da bana gel bidaha bakalım dedi
ayyy içim bi garip olduu :52:

ay cemile de doğurmuş heee :81: Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versinn :nazar: :nazar: :nazar:

neyse kızlar ben biras ısınayım yine gelirim takipteyimm :23:
burası biras soğukta ( bilgisayarı salona aldık )

Back
X