2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Kaderrr hala adet olmadın değil mi?
Senin günün hiç gecikmezdi di mi bence umudunu kaybetme

Kaderrr hala adet olmadın değil mi?
Senin günün hiç gecikmezdi di mi bence umudunu kaybetme

yok olmadım canım,akıntım var ama sarı ile beyaz arası bişey,,,
hiç gecikmezdi adetim,bende ona şaşırdım yaa
ne var ne yok nasılsınız kızlarr,

Son düzenleme:

Evt bende de sarı ile bryaz arası bir şey
Nolsun kocişimle barıştım taamamen yanlış anlamışım

arkadaşlar bişi sorucam ya doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra yakın zamanda hamile kalanlar varmı bazı yorumlarda ilaçtan sonra yumurtaların tembelleştiğini,kendini toparlaması 1 yılda sürebiliyomuş canım sıkılmaya başladı yaa...

Evt bende de sarı ile bryaz arası bir şey
Nolsun kocişimle barıştım taamamen yanlış anlamışım

ayy canım sevvindim barışmanızaaa,,,oluyo bazen öyle yanlış anlamalar
bizdede çok oluyorrr
acaba bu akıntı mantar belirtisi olabilir mii

Benim teyzemin gelini bırakır bırakmaz kaldı
Ama çapaya gitmiştik prof bi doktor bize kullanmayın tembelleşir o yüzden biraz beklersiniz demişti bilemiyorum yani
bünyeden bünyeye fark yapıyor demek ki

ben de tam tersini biliyorum.hap yumurtaları baskılıyor.hapı bırakıp birden baskı kalkınca da gebelik gerçekleşiyor.kardeşim hapı bıraktı,hapın etkisiyle olan kanaması geldi,bir dahaki aya hamileydi.şimdi üç aylık bebişi var.

ayy canım sevvindim barışmanızaaa,,,oluyo bazen öyle yanlış anlamalar
bizdede çok oluyorrr
acaba bu akıntı mantar belirtisi olabilir mii

Valla olabilir ben de mantar var.Doktor söyledi 2 hafta önce ama uzun zamandır var akıntı olmuyordu hiç sadece kaşıntı vardı.Belki de şimdi akıntıya başladı

ya ben ilacı kullanmadan önce 3 tane doktora gittim 3 de bi sakıncası yok ilacı bırakır bırakmaz hamile kalırsın dedi ama 2 ay bitti bu ayda hüsran oldu korkmaya başladım açıkcası

Valla olabilir ben de mantar var.Doktor söyledi 2 hafta önce ama uzun zamandır var akıntı olmuyordu hiç sadece kaşıntı vardı.Belki de şimdi akıntıya başladı

mantarda kötü koku ve kaşıntı olurrabbim hayırlara çıkarsın

yok bacım bende koku ve kaşıntı yoookk,,,amin bebişim inşşlhh
hala olmadım yaaa,çok şaşkınımm,hiç şaşmazdı kırmızılarrr

ya ben ilacı kullanmadan önce 3 tane doktora gittim 3 de bi sakıncası yok ilacı bırakır bırakmaz hamile kalırsın dedi ama 2 ay bitti bu ayda hüsran oldu korkmaya başladım açıkcası

ya canım bende şöyle biliyorum,doğum kontrol hapını bırakınca ilk 3 ay vücut kendini korumaya alıştırdığı için doktorlar 3 hamiş olamayabilirsiniz diyor

ya canım bende şöyle biliyorum,doğum kontrol hapını bırakınca ilk 3 ay vücut kendini korumaya alıştırdığı için doktorlar 3 hamiş olamayabilirsiniz diyor
o zaman bu ay benim ayımm mı oluyo yupppiiiii.... hadi inşş canım yaa rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

selam cicişler...
yine geldim...bağlantı gidip geliyo sinir oldum...
pc yi de kaptım

kızlar ben bugün herşeye fransızımneler oldu merak ediyorum...
kader test yaptırdın mı mesela seni çok merak ediyorum canım...
neler oldu anlatır mısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…