2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar ben bugün herşeye fransızımneler oldu merak ediyorum...
kader test yaptırdın mı mesela seni çok merak ediyorum canım...
neler oldu anlatır mısın...

bebişim bugün evde test yaptım,tek çizgi maaleseff,ama hala adet olmadım,
kızlar testin paketinde son kullanma tarihi 11 ekim ???? yazıyo yani son kullanma tarihi yıl olarak yazmıyoo,silinmiş,okunmuyor
eşim sormuş hani tarihi 2010 mu 2011 diye,2011 abi demişler

........................................................

Son düzenleme:

böyle olur muydu hiç canım yani gecikir miydi?eğer hiç şaşmaz diyosan bence kan testi yaptır...belki de hamilesindir tatlım o yüzden gecikmiştir...ayyyy inşallah öyledir

böyle olur muydu hiç canım yani gecikir miydi?eğer hiç şaşmaz diyosan bence kan testi yaptır...belki de hamilesindir tatlım o yüzden gecikmiştir...ayyyy inşallah öyledir

Hiç şaşmazmış kaderin yavrum test bile yapamıyor yani o kadar

Son düzenleme:
ben de sizi ama kocam sizi kıskanıyor.<biraz önce bana ultimatom verdi son 3 dakikammış

aynen benimkinde de var o kıskançlık...
durmadan "sen chat chut mu yapıyosun ne yapıyosun"diyo,,,
ama Allah tan dizisi var da şimdi sarmıyo bana...

Son düzenleme:

o testler resmen bizi psikopata bağlıyo arkadaş yaaa çok güvenme derim inşallah bebişin vardır :)

Hiç şaşmazmış kaderin yavrum test bile yapamıyor yani o kadar

o testler resmen bizi psikopata bağlıyo arkadaş yaaa çok güvenme derim inşallah bebişin vardır :)

hiç şaşmazdı normalde 26 günde 1 olurdum,hatta öne bile kaydı 25 günde bir oluyorum artıkk
bakalım haftasonu adet olmazsam doğruu kan vermeyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…