- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
hiç şaşmazdı normalde 26 günde 1 olurdum,hatta öne bile kaydı 25 günde bir oluyorum artıkk
bakalım haftasonu adet olmazsam doğruu kan vermeyeee
hadi hayırlısı ile inş canımhiç şaşmazdı normalde 26 günde 1 olurdum,hatta öne bile kaydı 25 günde bir oluyorum artıkk
bakalım haftasonu adet olmazsam doğruu kan vermeyeee
ben "gamlı baykuş"a ve 90's a takılıyorum:)
inşallah olmazsın kader
hadi hayırlısı ile inş canım
Kızlar bir şey sorcam geçen ay buradaki aralık topiğindekilerle yani şuanki diğer ocak topiğindekilerle atışan var mı aranızda?
gamlı baykuş da iyi:)90's benim de favorim
Kızlar bir şey sorcam geçen ay buradaki aralık topiğindekilerle yani şuanki diğer ocak topiğindekilerle atışan var mı aranızda?
aralık ayı bebek düşünenler buraya topiği ve ocakta çalışacağım diyenler
topiğini diyosan,biz zehrayla ilk başta sizlerle samimi olmadan önce orayada ar sıra yazıyorduk,,,
kendi aralarında farklı bir sohbet ortamı vardı,,,bizde artık oraya yazmadıkk,yani öyle atışma olmadıı
hayırdır??
Ya ben sinir olmuştum sadece okuyorum ben bakınıyodum tanımıyorum diye laf atıyorlar konuşsana falan diye ukala ukala cevap veriyorlar.Gıcık tiplerr sanki burdan biri de demişti de o yüzden sordumgamlı baykuş da iyi:)
ben bu topikten başka topik bilmem:))hayırdır?
Ya ben sinir olmuştum sadece okuyorum ben bakınıyodum tanımıyorum diye laf atıyorlar konuşsana falan diye ukala ukala cevap veriyorlar.Gıcık tiplerr sanki burdan biri de demişti de o yüzden sordum
evet bizde o yüzden ukala konuşmalarından,rahtsız olduk,yazmadık daha
yazdığımız öyle toplasan 4-5 tane msj....
Hadi o zaman geçelim onların topacını
dışardan bakınca biz de öyle gruplaşmış mı görünüyoruz ki? yok ama ya,aralığı bırakıp ocağa geçtik,yeni arkadaşlar da var...sorunn yok yani...
dışardan bakınca biz de öyle gruplaşmış mı görünüyoruz ki? yok ama ya,aralığı bırakıp ocağa geçtik,yeni arkadaşlar da var...sorunn yok yani...
Yok tatlım kesinlikle değil her soruya cevap veriyoruz ve iyi yaklaşıyoruz.Özellikle ben onları gördükten sonra daha çok dikkat ediyorum
Neyse kızlar benim kociş çok mızmızlandı biraz da hasta gibi iyice bebek oldu
Kaçıyorum ben şimdilik.Uğrarım belki birazdan
yak bebişimm,,,biz herkesle yazışıyoruz,,,
cvp vermeme olmuyo,yenilerle de yazışıyoruz,herşey seviyeli ve güzel
bazen sayfalar hızlı ilerlediğinde gözden kaçanlar oluyo o ayrıı
anammm msj sayılarımız eşitt
biz geçeriz onlarıı ,,,nerde dünkü rekor kalabalıkkkk
Yok tatlım kesinlikle değil her soruya cevap veriyoruz ve iyi yaklaşıyoruz.Özellikle ben onları gördükten sonra daha çok dikkat ediyorum
Neyse kızlar benim kociş çok mızmızlandı biraz da hasta gibi iyice bebek oldu
Kaçıyorum ben şimdilik.Uğrarım belki birazdan
Size birşey sormak istiyorum. Benim SAT tarihim 10.12.2010. Beklemediğim adet günüm ise 9 ocak. Bu ay yumurtlama çok geç gerçekleşti. 03 Ocakta ovulasyon testimde çift çizgiyi gördüm. Şimdi eğer hamile kaldığımı düşünürsek ben kaçıncı haftamda oluyorum. Biraz saçma oldu ama sormak istediğim normalde yumurtlama 3.haftada oluyor ama ben 4.hafta yumurtladığıma göre gelişimi 1 hafta geriden mi takip etmem gerekir. Bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?