2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla ben bu konulardan hiç anlamıyorum canım
geç döllenme mi olmuş oluyor acaba,mantıken geriden takip etmen gerekirr ama,bilen cvp yazar

of ya canım tatlı istiyor çok fenaiki aydır diyet yapıp şekersiz yersen, pilavı ,havucu bile glisemik endeksi yüksek deyip tüketmezsen olacağı bu!

Cevap için teşekkürler. Benimki dereyi görmeden paçaları sıvamak oluyor galiba

koca beyi bolulu hasan ustaya yollasam mı ki?diyabetik kazandibi????of o diyabetiklerdeki tatlandırıcı tadını da sevmiyorum ama...gözümün önünde tatlılar uçuyor

koca beyi bolulu hasan ustaya yollasam mı ki?diyabetik kazandibi????of o diyabetiklerdeki tatlandırıcı tadını da sevmiyorum ama...gözümün önünde tatlılar uçuyor

ayyyy kıyamam ya sütlü tatlılar da mı yasak ki...
yani az şekerli olsa yenebilecek türden olanlar...

of ya canım tatlı istiyor çok fenaiki aydır diyet yapıp şekersiz yersen, pilavı ,havucu bile glisemik endeksi yüksek deyip tüketmezsen olacağı bu!

ayy bebişim kıyamam yaa,,,hamilesin ve resmen aşeriyosun,istediğini yiyemiyorsun
1 taneden bişey çıkmaz,ye yaahu üstüne de yoğurt ye dengelesin
babamda şeker var öyle yapıyoo

ayyyy kıyamam ya sütlü tatlılar da mı yasak ki...
yani az şekerli olsa yenebilecek türden olanlar...
diyet listemde tatlı yok, dr.um gözün kalmasın,tadımlık ye dedi,sadece aşurede bozdum diyeti.bir de geçen gün tahinli kek yapıp iki çatal aldım.
ayy bebişim kıyamam yaa,,,hamilesin ve resmen aşeriyosun,istediğini yiyemiyorsun
1 taneden bişey çıkmaz,ye yaahu üstüne de yoğurt ye dengelesin
babamda şeker var öyle yapıyoo
işe yarıyor mu ya? yerim yoğurt da:)) ben tarçın yiyorum dengelemek için ya da sütüme serpiyorum.işe yarıyor.
yolladım şimdi,iki kaşık yiyeceğim.bir bana bir bebişe,gerisi koca beye

dışardan bakınca biz de öyle gruplaşmış mı görünüyoruz ki? yok ama ya,aralığı bırakıp ocağa geçtik,yeni arkadaşlar da var...sorunn yok yani...

Dışarıdan bir gözle konuşacak olursam aslında evet, gruplaşmış gözüküyorsunuz. Bugüne kadar sorduğum bütün sorulara da cevap verdiniz (gerçekten çok teşekkür ederim) ama onun haricinde yazdığım hiçbirşeyle ilgilenmediniz. Zaman zaman kendimce kırıldım size bazen kızdım hatta. Ama hala burdayım. Birbirinize bağlılığınız, arkadaşlığınız belkide beni bu topikten koparmadı. Gerçekten çok hoş. Hepiniz birbirinize karşı çok samimi ve sevgi dolusunuz.

anammmmmmmm yine şen dul oldum...benim koca işe gitti

evde yalnız kalmaktan nefret ediyorummmmmmmmmm

eleştiri için sağ olasın.aslında biz de sadece 1 aydır tanışıyoruz. kızma,kırılma,gözden kaçıyor bazen haklısın.bizim kendi aramızda da oluyor hatta ama birbirimize "ben görünmez mi oldum" diye sitem ediyoruzçok sık karşılaşınca galiba kaynaştık.sizlerle de kaynaşırız kiii

aman öfff zaten küsmüştük pek göresim yoktu o somurtuk yüzünü onun

şekerimi ölçtüm 105 çıktı.tokluk sınırı 140. gönül rahatlığıyla yiyebilirim:))

Peki canım sana bir şey sorcam şimdi beklenmeyen adet tarihin değişmiyor mu yumurtlama geç olunca.Benim de 14.gün gerçekleşen yumurtlama 17.gün oldu da şimdi beklenmeyen adet tarihim de 3 gün ileri mi gitti yoksa

yarıyor bebişimm,babamdan biliyorum,yoğurdu üstüne ye,mesela babam kadayıf dolmasını çok sever,kadayıfı yoğurda batırıp yiyorr
napsın adamcağız,şeker yüzünden,birde salatalık ye üstünee

bebişim burda devamlı giriyoruz biz,hani takip ediyoruz gelmediğimiz bir gün bile olsa,ne konuşulmuş ne bitmiş diye,geçmişi okuyoruzz,,,soru sorarak,yorum yaparak kaynaştık bizde,bilmediğimiz şeylerde soruluyo,bazen bilmediğimizden bişey yazamıyoruz,sonra bunun için kırılmada olabiliyorr,,,,sayfalar hızlı ilerlediğinden bazen gözden kaçanlar oluyorr,,,
yani kasıtlı bişey yok,sürekli takip ettiğimizden,birbirimizi daha iyi tanıdık,seni de çok az görüyorumm,mesala kaçıncı denemeniz,kaç yıllık evlisinn,

yawrum tekmi kaldınnn
anamm senin bu kocan da her akşmammı gidiyoo yaa,yoksa bana mı öyle geliyorrr

aman öfff zaten küsmüştük pek göresim yoktu o somurtuk yüzünü onun

Senin kocayla benim ki aynı sanırım senle de ben aynıyız
Ben de çok küsüyorum benim adama
bizim de ilk bir buçuk yıl öyle geçti:) her halta alınıp küsüyordumzamanla tuhaf şekilde alışıyorsun.ya ne bileyim,benim bir mimiğimle hadi kalkalımı anlıyor ya da ben onun bakışından anlıyorum.garip de bir bağ oluşuyor,deli kavgalar ettik,yine de ailemden yakın...siz daha taze gelinsiniz,oturana dek küsülecek barışılacak
Ohhh afiyet bal olsun şeker olmasınnnnn

inşallahh!geldi eşim,almışşş!

Sedammmmmmmmm
Ya merak ediyorum şimdi ben 17.gün yumurtladım ya beklenmeyen adet tarihim ileri mi gitti.Yoksa normal siklusuma mı göre hesaplayayım.Yani kaçından sonra gecikme sayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…