Size birşey sormak istiyorum. Benim SAT tarihim 10.12.2010. Beklemediğim adet günüm ise 9 ocak. Bu ay yumurtlama çok geç gerçekleşti. 03 Ocakta ovulasyon testimde çift çizgiyi gördüm. Şimdi eğer hamile kaldığımı düşünürsek ben kaçıncı haftamda oluyorum. Biraz saçma oldu ama sormak istediğim normalde yumurtlama 3.haftada oluyor ama ben 4.hafta yumurtladığıma göre gelişimi 1 hafta geriden mi takip etmem gerekir. Bilgisi olan varmı?
görüşürüzzzz!
sat'a göre hesaplanıyor,sonra da bebeğin boyutunu haftayla karşılaştırıyor. yani hamileysen de embriyonun boyu baş-popo mesafesi belirliyor haftanı.benim sat 28 ekimdi,üç kontrolde de tutarlı şekilde geri çıktı bebek,dr 4 kasım kabul etti.8 gün geç yumurtlamşım normalden.gelişimi de ona uygunmuş. buna takılma bence, hele bir gebe ol da gerisi nasılsa fark etmiyor.
valla ben bu konulardan hiç anlamıyorum canım
geç döllenme mi olmuş oluyor acaba,mantıken geriden takip etmen gerekirr ama,bilen cvp yazar
Cevap için teşekkürler. Benimki dereyi görmeden paçaları sıvamak oluyor galiba
koca beyi bolulu hasan ustaya yollasam mı ki?diyabetik kazandibi????of o diyabetiklerdeki tatlandırıcı tadını da sevmiyorum ama...gözümün önünde tatlılar uçuyor
koca beyi bolulu hasan ustaya yollasam mı ki?diyabetik kazandibi????of o diyabetiklerdeki tatlandırıcı tadını da sevmiyorum ama...gözümün önünde tatlılar uçuyor
of ya canım tatlı istiyor çok fenaiki aydır diyet yapıp şekersiz yersen, pilavı ,havucu bile glisemik endeksi yüksek deyip tüketmezsen olacağı bu!
diyet listemde tatlı yok, dr.um gözün kalmasın,tadımlık ye dedi,sadece aşurede bozdum diyeti.bir de geçen gün tahinli kek yapıp iki çatal aldım.ayyyy kıyamam ya sütlü tatlılar da mı yasak ki...
yani az şekerli olsa yenebilecek türden olanlar...
işe yarıyor mu ya? yerim yoğurt da:)) ben tarçın yiyorum dengelemek için ya da sütüme serpiyorum.işe yarıyor.ayy bebişim kıyamam yaa,,,hamilesin ve resmen aşeriyosun,istediğini yiyemiyorsun
1 taneden bişey çıkmaz,ye yaahu üstüne de yoğurt ye dengelesin
babamda şeker var öyle yapıyoo
dışardan bakınca biz de öyle gruplaşmış mı görünüyoruz ki? yok ama ya,aralığı bırakıp ocağa geçtik,yeni arkadaşlar da var...sorunn yok yani...
Dışarıdan bir gözle konuşacak olursam aslında evet, gruplaşmış gözüküyorsunuz. Bugüne kadar sorduğum bütün sorulara da cevap verdiniz (gerçekten çok teşekkür ederim) ama onun haricinde yazdığım hiçbirşeyle ilgilenmediniz. Zaman zaman kendimce kırıldım size bazen kızdım hatta. Ama hala burdayım. Birbirinize bağlılığınız, arkadaşlığınız belkide beni bu topikten koparmadı. Gerçekten çok hoş. Hepiniz birbirinize karşı çok samimi ve sevgi dolusunuz.
aman öfff zaten küsmüştük pek göresim yoktu o somurtuk yüzünü onun
şekerimi ölçtüm 105 çıktı.tokluk sınırı 140. gönül rahatlığıyla yiyebilirim:))
Size birşey sormak istiyorum. Benim SAT tarihim 10.12.2010. Beklemediğim adet günüm ise 9 ocak. Bu ay yumurtlama çok geç gerçekleşti. 03 Ocakta ovulasyon testimde çift çizgiyi gördüm. Şimdi eğer hamile kaldığımı düşünürsek ben kaçıncı haftamda oluyorum. Biraz saçma oldu ama sormak istediğim normalde yumurtlama 3.haftada oluyor ama ben 4.hafta yumurtladığıma göre gelişimi 1 hafta geriden mi takip etmem gerekir. Bilgisi olan varmı?
diyet listemde tatlı yok, dr.um gözün kalmasın,tadımlık ye dedi,sadece aşurede bozdum diyeti.bir de geçen gün tahinli kek yapıp iki çatal aldım.
işe yarıyor mu ya? yerim yoğurt da:)) ben tarçın yiyorum dengelemek için ya da sütüme serpiyorum.işe yarıyor.
yolladım şimdi,iki kaşık yiyeceğim.bir bana bir bebişe,gerisi koca beye
Dışarıdan bir gözle konuşacak olursam aslında evet, gruplaşmış gözüküyorsunuz. Bugüne kadar sorduğum bütün sorulara da cevap verdiniz (gerçekten çok teşekkür ederim) ama onun haricinde yazdığım hiçbirşeyle ilgilenmediniz. Zaman zaman kendimce kırıldım size bazen kızdım hatta. Ama hala burdayım. Birbirinize bağlılığınız, arkadaşlığınız belkide beni bu topikten koparmadı. Gerçekten çok hoş. Hepiniz birbirinize karşı çok samimi ve sevgi dolusunuz.
anammmmmmmm yine şen dul oldum...benim koca işe gitti
evde yalnız kalmaktan nefret ediyorummmmmmmmmm
anammmmmmmm yine şen dul oldum...benim koca işe gitti
evde yalnız kalmaktan nefret ediyorummmmmmmmmm
aman öfff zaten küsmüştük pek göresim yoktu o somurtuk yüzünü onun
bizim de ilk bir buçuk yıl öyle geçti:) her halta alınıp küsüyordumSenin kocayla benim ki aynı sanırım senle de ben aynıyız
Ben de çok küsüyorum benim adama
Ohhh afiyet bal olsun şeker olmasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?