- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Peki canım sana bir şey sorcam şimdi beklenmeyen adet tarihin değişmiyor mu yumurtlama geç olunca.Benim de 14.gün gerçekleşen yumurtlama 17.gün oldu da şimdi beklenmeyen adet tarihim de 3 gün ileri mi gitti yoksa
Peki canım sana bir şey sorcam şimdi beklenmeyen adet tarihin değişmiyor mu yumurtlama geç olunca.Benim de 14.gün gerçekleşen yumurtlama 17.gün oldu da şimdi beklenmeyen adet tarihim de 3 gün ileri mi gitti yoksa
bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor.şu durumda evet,üç gün atmış.
Dışarıdan bir gözle konuşacak olursam aslında evet, gruplaşmış gözüküyorsunuz. Bugüne kadar sorduğum bütün sorulara da cevap verdiniz (gerçekten çok teşekkür ederim) ama onun haricinde yazdığım hiçbirşeyle ilgilenmediniz. Zaman zaman kendimce kırıldım size bazen kızdım hatta. Ama hala burdayım. Birbirinize bağlılığınız, arkadaşlığınız belkide beni bu topikten koparmadı. Gerçekten çok hoş. Hepiniz birbirinize karşı çok samimi ve sevgi dolusunuz.
Aslında onuda soracaktım ama cesaret edemedim. Hatta 9 ocakta hastalanmam diye düşünüyodum kendimce. Ne bileyim sperm yumurtayla p.tesi yada salı günü karşılaştı henüz. Öyle olduğunu umarsak rahime yerleşmesi falan, bunun içinde bir zaman gerekli değilmidir yumoşa. Eeee o zamanda beklemediğim adet zamanıda değişmeli diye düşünüyorum.
Budurrrrrrcanım belki haklı olabilirsin ama biz aralık topiğinden beri bilikteyiz şimdi böyle ocak ayındayken aralıktan beri demek kulağa biraz garip gelebilir ama 1 ayda ne yaşadıysak acı ve tatlı herşeyimizi burda paylaştık her boş anımızı "hadi bi girip bakalım bugün neler olmuş"diyerek heyecanla buraya gelerek değerlendirdik ve koca bi liste oluşturduk herkes gelsin herkes paylaşsın sorular sorsun cevaplar alsın diye ve ben burda fiziksel olarak birbirini tanımayan ama kalben dost olmayı başarabilmiş insanların her yeni gün her yeni arkadaşa samimiyetle cevaplar verdiğine günlerce şahit oldum...
kk ya ilk üye olduğumda tek bi konu açtım ve çok az cevap alabildim ve o zaman sorunumla ilgili önceden açılmış konulara girip soru sorduğumda sadece soruyu topiğe yazmakla kaldım çoğundan cevap alamadım...şu anda burda sadece kullanıcı adıyla tanıdığım ve her an ne yazarsan yazayım cevabını alabileceğimden emin olduğum arkadaşlarım var...sadece biraz zaman...
Senin kocayla benim ki aynı sanırım senle de ben aynıyız
Ben de çok küsüyorum benim adama
yumurta döllenirse 6-7 gün içinde rahme iniyor.Aslında onuda soracaktım ama cesaret edemedim. Hatta 9 ocakta hastalanmam diye düşünüyodum kendimce. Ne bileyim sperm yumurtayla p.tesi yada salı günü karşılaştı henüz. Öyle olduğunu umarsak rahime yerleşmesi falan, bunun içinde bir zaman gerekli değilmidir yumoşa. Eeee o zamanda beklemediğim adet zamanıda değişmeli diye düşünüyorum.
evet ya,ben kürtaj olduğumda birçok şey vardı kafamda,kürtajla ilgili bir sürü de topic vardı ve aktifti,bir iki kişi cevap vermişti sadece. yalnız bebeğimin kalp atışı olmadığında açmıştım konu,onda moral verenlerin de hakkını ödeyememcanım belki haklı olabilirsin ama biz aralık topiğinden beri bilikteyiz şimdi böyle ocak ayındayken aralıktan beri demek kulağa biraz garip gelebilir ama 1 ayda ne yaşadıysak acı ve tatlı herşeyimizi burda paylaştık her boş anımızı "hadi bi girip bakalım bugün neler olmuş"diyerek heyecanla buraya gelerek değerlendirdik ve koca bi liste oluşturduk herkes gelsin herkes paylaşsın sorular sorsun cevaplar alsın diye ve ben burda fiziksel olarak birbirini tanımayan ama kalben dost olmayı başarabilmiş insanların her yeni gün her yeni arkadaşa samimiyetle cevaplar verdiğine günlerce şahit oldum...
kk ya ilk üye olduğumda tek bi konu açtım ve çok az cevap alabildim ve o zaman sorunumla ilgili önceden açılmış konulara girip soru sorduğumda sadece soruyu topiğe yazmakla kaldım çoğundan cevap alamadım...şu anda burda sadece kullanıcı adıyla tanıdığım ve her an ne yazarsan yazayım cevabını alabileceğimden emin olduğum arkadaşlarım var...sadece biraz zaman...
bu kez abisi yüzünden küstük onun bi suçu yok...tek suçu öyle bi abisi olması........
yawrum tekmi kaldınnn
anamm senin bu kocan da her akşmammı gidiyoo yaa,yoksa bana mı öyle geliyorrr
yumurta döllenirse 6-7 gün içinde rahme iniyor.
evet ya,ben kürtaj olduğumda birçok şey vardı kafamda,kürtajla ilgili bir sürü de topic vardı ve aktifti,bir iki kişi cevap vermişti sadece. yalnız bebeğimin kalp atışı olmadığında açmıştım konu,onda moral verenlerin de hakkını ödeyememrabbim bir daha yaşatmasın.rabbim düşmanıma bile yaşatmasın.
Ya dışardakiler yüzünden kavga daha çok sinirimi bozuyor benim.Naptılar ki.Senin eltin de çok fesattı değil mi?
bu kez abisi yüzünden küstük onun bi suçu yok...tek suçu öyle bi abisi olması........
Ya dışardakiler yüzünden kavga daha çok sinirimi bozuyor benim.Naptılar ki.Senin eltin de çok fesattı değil mi?
canım belki haklı olabilirsin ama biz aralık topiğinden beri bilikteyiz şimdi böyle ocak ayındayken aralıktan beri demek kulağa biraz garip gelebilir ama 1 ayda ne yaşadıysak acı ve tatlı herşeyimizi burda paylaştık her boş anımızı "hadi bi girip bakalım bugün neler olmuş"diyerek heyecanla buraya gelerek değerlendirdik ve koca bi liste oluşturduk herkes gelsin herkes paylaşsın sorular sorsun cevaplar alsın diye ve ben burda fiziksel olarak birbirini tanımayan ama kalben dost olmayı başarabilmiş insanların her yeni gün her yeni arkadaşa samimiyetle cevaplar verdiğine günlerce şahit oldum...
yazık ya, biz de hep öyle kavgalar ettik, hala da edebiliriz,potansiyelimiz varzavallım "haklısın " der, yine de hırsımı alamam...her bayram ağlarım ben eve dönerken,evde de beyimi ağlayacak hale getiririm. eltilerimden biri iyi,çok severim.
yazık ya, biz de hep öyle kavgalar ettik, hala da edebiliriz,potansiyelimiz varzavallım "haklısın " der, yine de hırsımı alamam...her bayram ağlarım ben eve dönerken,evde de beyimi ağlayacak hale getiririm. eltilerimden biri iyi,çok severim.
10 bile olur! kadın bedeni bu,kitaplarda yazana uygun olsaydı her şey benim hamile kalmamam lazımdı o hormon değerleriyle.Yaaa 5-6-7 gün diyelim olmaz mı?
bizde de k.validemlerden konu açılırsa tartışma oluyor birde leptop kavgasıı
10 bile olur! kadın bedeni bu,kitaplarda yazana uygun olsaydı her şey benim hamile kalmamam lazımdı o hormon değerleriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?