2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Peki canım sana bir şey sorcam şimdi beklenmeyen adet tarihin değişmiyor mu yumurtlama geç olunca.Benim de 14.gün gerçekleşen yumurtlama 17.gün oldu da şimdi beklenmeyen adet tarihim de 3 gün ileri mi gitti yoksa

bildiğim kadarıyla yumurtlama ne zaman oluyor belli olmasa da yumurtlama gerçekleştikten tam 14 gün sonra regl olunuyor.şu durumda evet,üç gün atmış.

Son düzenleme:
Peki canım sana bir şey sorcam şimdi beklenmeyen adet tarihin değişmiyor mu yumurtlama geç olunca.Benim de 14.gün gerçekleşen yumurtlama 17.gün oldu da şimdi beklenmeyen adet tarihim de 3 gün ileri mi gitti yoksa

Aslında onuda soracaktım ama cesaret edemedim. Hatta 9 ocakta hastalanmam diye düşünüyodum kendimce. Ne bileyim sperm yumurtayla p.tesi yada salı günü karşılaştı henüz. Öyle olduğunu umarsak rahime yerleşmesi falan, bunun içinde bir zaman gerekli değilmidir yumoşa. Eeee o zamanda beklemediğim adet zamanıda değişmeli diye düşünüyorum.

canım belki haklı olabilirsin ama biz aralık topiğinden beri bilikteyiz şimdi böyle ocak ayındayken aralıktan beri demek kulağa biraz garip gelebilir ama 1 ayda ne yaşadıysak acı ve tatlı herşeyimizi burda paylaştık her boş anımızı "hadi bi girip bakalım bugün neler olmuş"diyerek heyecanla buraya gelerek değerlendirdik ve koca bi liste oluşturduk herkes gelsin herkes paylaşsın sorular sorsun cevaplar alsın diye ve ben burda fiziksel olarak birbirini tanımayan ama kalben dost olmayı başarabilmiş insanların her yeni gün her yeni arkadaşa samimiyetle cevaplar verdiğine günlerce şahit oldum...
kk ya ilk üye olduğumda tek bi konu açtım ve çok az cevap alabildim ve o zaman sorunumla ilgili önceden açılmış konulara girip soru sorduğumda sadece soruyu topiğe yazmakla kaldım çoğundan cevap alamadım...şu anda burda sadece kullanıcı adıyla tanıdığım ve her an ne yazarsan yazayım cevabını alabileceğimden emin olduğum arkadaşlarım var...sadece biraz zaman...

İlahi gossip neden cesaret edemiyorsun ki aşk olsunnn
Evet ben de öyle düşünüyordum
Ama bir şey daha soracağım benim geçen ay yumurtlamdan sonra 11 gün geçti yumurtlamam 4 aralıktı 15nde regl oldum.11-14 arası değişiyormuş sanırım

Budurrrrrr

yumurta döllenirse 6-7 gün içinde rahme iniyor.

evet ya,ben kürtaj olduğumda birçok şey vardı kafamda,kürtajla ilgili bir sürü de topic vardı ve aktifti,bir iki kişi cevap vermişti sadece. yalnız bebeğimin kalp atışı olmadığında açmıştım konu,onda moral verenlerin de hakkını ödeyememrabbim bir daha yaşatmasın.rabbim düşmanıma bile yaşatmasın.

yawrum tekmi kaldınnn
anamm senin bu kocan da her akşmammı gidiyoo yaa,yoksa bana mı öyle geliyorrr

7 gece bu şekilde çalışıyo sonra normale dönüyo ama bana yıllaaaaaaaar yılllaaaaaaaaaar geçmiş gibi geliyo ve bu geceden sonra bi gece daha var......
amaaaaaaaan çok da fifi giderse gitsin...konuşmuyorum ben onunlaaaa

Yaaa 5-6-7 gün diyelim olmaz mı?

bu kez abisi yüzünden küstük onun bi suçu yok...tek suçu öyle bi abisi olması........

Ya dışardakiler yüzünden kavga daha çok sinirimi bozuyor benim.Naptılar ki.Senin eltin de çok fesattı değil mi?

yazık ya, biz de hep öyle kavgalar ettik, hala da edebiliriz,potansiyelimiz varzavallım "haklısın " der, yine de hırsımı alamam...her bayram ağlarım ben eve dönerken,evde de beyimi ağlayacak hale getiririm.eltilerimden biri iyi,çok severim.

Aslında aralık topiğinizde de ordaydım. Tamamında değil tabi. Orda bir gün ocak topiği açtığınızı okudum. Burdaki listeye de adını ilk yazdıranlardan biriyim. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Amacım sizi yermek değildi.

Ah canım ben neredeyse her gün giderim k.validemlere iki gün gitmesek laf ederler aslında eşim gitmek istemez ama inanmazlar sanki ben gitmek istemiyorum sanırlar.Çok yakın evlerimiz.Ben gidip gelirim problem değil ama görev gibi hissediyorum artık.Canım çok sıkılıyor orada da rahat edemiyorum uzanıp yatamıyorum.Eşime de söyleyince gitme diyor sonra genelde kavga ediyoruzz

ooo sedacım eniştemizz sessiz,sakin birine benziyorr,,,ne güzel haklısın demeyi biliyo
bazıları hep ben haklıyım der

Ya dışardakiler yüzünden kavga daha çok sinirimi bozuyor benim.Naptılar ki.Senin eltin de çok fesattı değil mi?

kocası eltimden de fesateşim kpss ye girmişti kazanamadı...bende temmuz da kini kazanamamıştım.neyse eşimin sınav sonucunu merak etmiş aradı ve beni benim mesleğimi falan aşağılamaya başladı..."hahahahaha kadroya da giremiyomuşum ne iş yaptığım belli değilmiş amannnnn da ne meslekmiş ama ve daha neler neler eski konular falan filan...bende eşim tel.de konuşurken yan taraftan ağzıma ne gelirse söyledim "sen beni evde oturup yan yatan karınla karıştırıyosun galiba benim mesleğim var ağzını topla hayatımı eleştirme dedim ve sinirden hatırlayamadığım bi dünya laf işte...telefonu kapattıktan sonra eşim bana kızdı niye öyle söyledimdiye...bende mır mır her dediğine heeee diyeceğine biraz beni savunsaydın korusaydın dedim ve bayaaa bi atıştık işte ve işe gitti o gider gitmez kayınvalidem aradı herşeyi anlatıcaktım ona ama benim annemler de ordaymış.şimdi annemin yanında anlatırsam utanır ayıp olur kadıncağız üzülür dedim anlatmadım...ama anlatıcam...bilsin oğlunun benim hakkımda yaptığı yorumları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…