- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Aslında aralık topiğinizde de ordaydım. Tamamında değil tabi. Orda bir gün ocak topiği açtığınızı okudum. Burdaki listeye de adını ilk yazdıranlardan biriyim. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Amacım sizi yermek değildi.
10 bile olur! kadın bedeni bu,kitaplarda yazana uygun olsaydı her şey benim hamile kalmamam lazımdı o hormon değerleriyle.
sedacım benim hesaplarda da karışıklık olabilir mi
ne olur ''olur'' de
hala adet olmadıysam bi umut olab,ilir belki
boşuna dememişler çıkmamış candan umut kesilmez ,,,
cuk oturu galibaa
O kaynın ne iş yapıyor ki seninle dalga geçiyor.Bilmiyor mu kpss belasını.Kompleksli şey nolacak.Kendi karısı evde yatıyo yaaa utanıyor demek ki böyle örtmeye çalışıyor.Ohh iyi demişsin tatlım.Vereceksin böylelerinin ağzının payınıkocası eltimden de fesateşim kpss ye girmişti kazanamadı...bende temmuz da kini kazanamamıştım.neyse eşimin sınav sonucunu merak etmiş aradı ve beni benim mesleğimi falan aşağılamaya başladı..."hahahahaha kadroya da giremiyomuşum ne iş yaptığım belli değilmiş amannnnn da ne meslekmiş ama ve daha neler neler eski konular falan filan...bende eşim tel.de konuşurken yan taraftan ağzıma ne gelirse söyledim "sen beni evde oturup yan yatan karınla karıştırıyosun galiba benim mesleğim var ağzını topla hayatımı eleştirme dedim ve sinirden hatırlayamadığım bi dünya laf işte...telefonu kapattıktan sonra eşim bana kızdı niye öyle söyledimdiye...bende mır mır her dediğine heeee diyeceğine biraz beni savunsaydın korusaydın dedim ve bayaaa bi atıştık işte ve işe gitti o gider gitmez kayınvalidem aradı herşeyi anlatıcaktım ona ama benim annemler de ordaymış.şimdi annemin yanında anlatırsam utanır ayıp olur kadıncağız üzülür dedim anlatmadım...ama anlatıcam...bilsin oğlunun benim hakkımda yaptığı yorumları...
Aslında aralık topiğinizde de ordaydım. Tamamında değil tabi. Orda bir gün ocak topiği açtığınızı okudum. Burdaki listeye de adını ilk yazdıranlardan biriyim. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Amacım sizi yermek değildi.
kocası eltimden de fesateşim kpss ye girmişti kazanamadı...bende temmuz da kini kazanamamıştım.neyse eşimin sınav sonucunu merak etmiş aradı ve beni benim mesleğimi falan aşağılamaya başladı..."hahahahaha kadroya da giremiyomuşum ne iş yaptığım belli değilmiş amannnnn da ne meslekmiş ama ve daha neler neler eski konular falan filan...bende eşim tel.de konuşurken yan taraftan ağzıma ne gelirse söyledim "sen beni evde oturup yan yatan karınla karıştırıyosun galiba benim mesleğim var ağzını topla hayatımı eleştirme dedim ve sinirden hatırlayamadığım bi dünya laf işte...telefonu kapattıktan sonra eşim bana kızdı niye öyle söyledimdiye...bende mır mır her dediğine heeee diyeceğine biraz beni savunsaydın korusaydın dedim ve bayaaa bi atıştık işte ve işe gitti o gider gitmez kayınvalidem aradı herşeyi anlatıcaktım ona ama benim annemler de ordaymış.şimdi annemin yanında anlatırsam utanır ayıp olur kadıncağız üzülür dedim anlatmadım...ama anlatıcam...bilsin oğlunun benim hakkımda yaptığı yorumları...
sedacım benim hesaplarda da karışıklık olabilir mi
ne olur ''olur'' de
hala adet olmadıysam bi umut olab,ilir belki
boşuna dememişler çıkmamış candan umut kesilmez ,,,
cuk oturu galibaa
ay ben o hamile topiklerine de hiç girmiyorum ha:) arada okuyorum bakalım ne var diye,yazmadan kaçıyorum:)))burası neden mi güzel? dedikodu da var,dertleşme de,geyik de...canım benim tüm fikirlerini açıkça paylaşabilirsin burda...hem biz seni yanlış anlamadık kiiii haklı bile bulduk...daha hamile topiği açıcaz şekerim orada da toplanırız inşallah...aynı ayda hamile kalabilme başarısını yakalayabilirsek tabiiii...
O kaynın ne iş yapıyor ki seninle dalga geçiyor.Bilmiyor mu kpss belasını.Kompleksli şey nolacak.Kendi karısı evde yatıyo yaaa utanıyor demek ki böyle örtmeye çalışıyor.Ohh iyi demişsin tatlım.Vereceksin böylelerinin ağzının payını
iyi yapmışsın!
kızzz hepiniz ezberlediniz beni,ben nasıl hamile kaldım? 20- 21-22-23 kasım testler negatiffff
24 kasım,1 saat sonra pozitifff!o da gölgeeee,silik bile denmez,hayalet çizgi. allah hayırlısını versin hakkında,bu üçe beşe,yumurtlamaya bakmıyor bence. denk gelesi olan geliyor.
Uyku vaktim geldi. Herkese iyi geceler.
ay ben o hamile topiklerine de hiç girmiyorum ha:) arada okuyorum bakalım ne var diye,yazmadan kaçıyorum:)))burası neden mi güzel? dedikodu da var,dertleşme de,geyik de...
gerçekten kopmleksli hem de öyle böyle değil...eltim biz evlenmeden önce türbanlıydı bizim düğüne 1 ay kala başını açtı ve düğünde askılı abiye giydipesssss dimi bu kadarına.......
hatta nişanda kapalıydı fotğraflara bakıp öncesi ve sonrası diye aylarca güldüm...
İzninle oha diyorum çüşşşşşş diyorum.O neden o?
orası da şaibeli...ben 9 ay regl olmadan ilkine hamile kaldım. 20 ağustos kürtajdı, 37 gün sonra regl oldum kürtajdan sonra. sonra 28 ekimde oldu.hesaplayıcılar 1 aralık diyordu. :)) ben hcg 25ken gittim dr.a 1 haftalıkmış...dr sat.ımı 28 ekim değil 4 kasım sayıyor,bir hafta daha ...8 aralıkmış aslında regl tarihim.Sedacım peki senin beklenmeyen günün ne zamandı
sen sanırım erken yapmaya başlamıştın testlerii
gitmem kiiii:)sen zaten gitme sakın bi yere ağlarız bakkkk...sadece yazılanları oku ve hemen kaç ordan tamam mı şekerim
orası da şaibeli...ben 9 ay regl olmadan ilkine hamile kaldım. 20 ağustos kürtajdı, 37 gün sonra regl oldum kürtajdan sonra. sonra 28 ekimde oldu.hesaplayıcılar 1 aralık diyordu. :)) ben hcg 25ken gittim dr.a 1 haftalıkmış...dr sat.ımı 28 ekim değil 4 kasım sayıyor,bir hafta daha ...8 aralıkmış aslında regl tarihim.
gitmem kiiii:)
sadece bu kadarla kalsa yine iyi,,,önceden kumaş pantolon topuklu ayakkabı klasik siyah deri çanta kullanırdı,,,şimdi kot pantolon dar tişört spor ayakkabı spor çanta kullanıyo...saçlar kızıl makyaj vs...aynı ben ama kafa,,,nato kafa nato mermer
sadece bu kadarla kalsa yine iyi,,,önceden kumaş pantolon topuklu ayakkabı klasik siyah deri çanta kullanırdı,,,şimdi kot pantolon dar tişört spor ayakkabı spor çanta kullanıyo...saçlar kızıl makyaj vs...aynı ben ama kafa,,,nato kafa nato mermer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?