2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Yok tatlım yanlış anlamadık üzülme sen sadece yanlış anlaşılmak istenmiyoruz o yüzden böyle açıklama gereği duyuyoruzzz.

10 bile olur! kadın bedeni bu,kitaplarda yazana uygun olsaydı her şey benim hamile kalmamam lazımdı o hormon değerleriyle.

sedacım benim hesaplarda da karışıklık olabilir mi
ne olur ''olur'' de
hala adet olmadıysam bi umut olab,ilir belki
boşuna dememişler çıkmamış candan umut kesilmez ,,,
cuk oturu galibaa

ne olur ''olur'' de
cuk oturu galibaa

Ya kızım hiç şaşmayan adet bşr gün şaştı daha büyük belirti mi olur
Bak şu pozitif idrar testleri örneklerinde çiğdem karaca diye biri vardı onun adeti dört gün gecikmişti idrarda negatifti 5.gün pozitif olmuştu.

O kaynın ne iş yapıyor ki seninle dalga geçiyor.Bilmiyor mu kpss belasını.Kompleksli şey nolacak.Kendi karısı evde yatıyo yaaa utanıyor demek ki böyle örtmeye çalışıyor.Ohh iyi demişsin tatlım.Vereceksin böylelerinin ağzının payını

canım benim tüm fikirlerini açıkça paylaşabilirsin burda...hem biz seni yanlış anlamadık kiiii haklı bile bulduk...daha hamile topiği açıcaz şekerim orada da toplanırız inşallah...aynı ayda hamile kalabilme başarısını yakalayabilirsek tabiiii...

iyi yapmışsın!
ne olur ''olur'' de
cuk oturu galibaa

kızzz hepiniz ezberlediniz beni,ben nasıl hamile kaldım? 20- 21-22-23 kasım testler negatiffff

24 kasım,1 saat sonra pozitifff!o da gölgeeee,silik bile denmez,hayalet çizgi. allah hayırlısını versin hakkında,bu üçe beşe,yumurtlamaya bakmıyor bence. denk gelesi olan geliyor.

ay ben o hamile topiklerine de hiç girmiyorum ha:) arada okuyorum bakalım ne var diye,yazmadan kaçıyorum:)))burası neden mi güzel? dedikodu da var,dertleşme de,geyik de...

gerçekten kopmleksli hem de öyle böyle değil...eltim biz evlenmeden önce türbanlıydı bizim düğüne 1 ay kala başını açtı ve düğünde askılı abiye giydipesssss dimi bu kadarına.......
hatta nişanda kapalıydı fotğraflara bakıp öncesi ve sonrası diye aylarca güldüm...

Sedacım peki senin beklenmeyen günün ne zamandı
sen sanırım erken yapmaya başlamıştın testlerii

ay ben o hamile topiklerine de hiç girmiyorum ha:) arada okuyorum bakalım ne var diye,yazmadan kaçıyorum:)))burası neden mi güzel? dedikodu da var,dertleşme de,geyik de...

sen zaten gitme sakın bi yere ağlarız bakkkk...sadece yazılanları oku ve hemen kaç ordan tamam mı şekerim

İzninle oha diyorum çüşşşşşş diyorum.O neden o?

İzninle oha diyorum çüşşşşşş diyorum.O neden o?

sadece bu kadarla kalsa yine iyi,,,önceden kumaş pantolon topuklu ayakkabı klasik siyah deri çanta kullanırdı,,,şimdi kot pantolon dar tişört spor ayakkabı spor çanta kullanıyo...saçlar kızıl makyaj vs...aynı ben ama kafa,,,nato kafa nato mermer

Sedacım peki senin beklenmeyen günün ne zamandı
sen sanırım erken yapmaya başlamıştın testlerii
orası da şaibeli...ben 9 ay regl olmadan ilkine hamile kaldım. 20 ağustos kürtajdı, 37 gün sonra regl oldum kürtajdan sonra. sonra 28 ekimde oldu.hesaplayıcılar 1 aralık diyordu. :)) ben hcg 25ken gittim dr.a 1 haftalıkmış...dr sat.ımı 28 ekim değil 4 kasım sayıyor,bir hafta daha ...8 aralıkmış aslında regl tarihim.
sen zaten gitme sakın bi yere ağlarız bakkkk...sadece yazılanları oku ve hemen kaç ordan tamam mı şekerim
gitmem kiiii:)

Son düzenleme:

Kafam karıştı
Neyse oldu ya sonunda

Kızıl saç yakıştı mı bari

Ne manyaklar var Rabbim bir de kıskançlıktan başını açmış Ay hiç güleceğim yoktuuuu

uyuz olurum tutarsız insanlara.türbanı çıkarmış hadi neyse de kabak çiçeği misin be mübarek açıldıkça açılmışsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…