- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
o yüzden diyorum ya, akıl sır ermiyor,geleceği olann geliyor. kürtajı sat.in ilk günü sayıyor dr.lar. 37 günde 1 yaniiii.sonraki 32. gün geldi,benim adetlerim hiç ama hiç düzenli değildi ki zatenKafam karıştı
Neyse oldu ya sonunda
uyuz olurum tutarsız insanlara.türbanı çıkarmış hadi neyse de kabak çiçeği misin be mübarek açıldıkça açılmışsın!
Güzellerim ben kaçıyorummmmmmmmm
Çok uykum var
Hepinizi öpüyorum fasulyemi de
Güzellerim ben kaçıyorummmmmmmmm
Çok uykum var
evime aldığım bardağın üstümdeki tişörtün birebir aynısı onda gördüğümü...kiracı olduğum evdeki mutfak dolaplarının aynısını kendievine yaptırmasını.salonumdaki çeyizlik örtümü kan revan içinde kalana kadar aynısını bulup almasını,salon perdelerimi aldığım perdeciyi bulup aynı perdeden yaptırmasını da söyliyim de içimde kalmasın bari
sadece bu kadarla kalsa yine iyi,,,önceden kumaş pantolon topuklu ayakkabı klasik siyah deri çanta kullanırdı,,,şimdi kot pantolon dar tişört spor ayakkabı spor çanta kullanıyo...saçlar kızıl makyaj vs...aynı ben ama kafa,,,nato kafa nato mermer
kız doğsun da kendisini de öpmek nasip olsun inşallah!ben de sizinkileri öpeeemmmGüzellerim ben kaçıyorummmmmmmmm
Çok uykum var
evime aldığım bardağın üstümdeki tişörtün birebir aynısı onda gördüğümü...kiracı olduğum evdeki mutfak dolaplarının aynısını kendievine yaptırmasını.salonumdaki çeyizlik örtümü kan revan içinde kalana kadar aynısını bulup almasını,salon perdelerimi aldığım perdeciyi bulup aynı perdeden yaptırmasını da söyliyim de içimde kalmasın bari
seninkide bayağı azimliymiş tebrik koyuyorummm
ebru nerelerde? hatta ebucubu ebru da görünmüyor?
ben hiç denk gelemiyorum onunla...mutluluk da yok..zehranın zaten durumu malum,misafirleri var...evet yoklar,ebru çok az girmeye başladıı
ebru nerelerde? hatta ebucubu ebru da görünmüyor?
en son dün gece yazmış...bugün hiç gelmemiş...
müfettiş gadget iftiharla sunar
kaçmıyor haaaaen son dün gece yazmış...bugün hiç gelmemiş...
müfettiş gadget iftiharla sunar
seninkide bayağı azimliymiş tebrik koyuyorummm
:82::82::82:
kaçmıyor haaaa
nazlıcım slm canım,,nasılsınn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?