2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Güzellerim ben kaçıyorummmmmmmmm
Çok uykum var
Hepinizi öpüyorum fasulyemi de

uyuz olurum tutarsız insanlara.türbanı çıkarmış hadi neyse de kabak çiçeği misin be mübarek açıldıkça açılmışsın!

evime aldığım bardağın üstümdeki tişörtün birebir aynısı onda gördüğümü...kiracı olduğum evdeki mutfak dolaplarının aynısını kendievine yaptırmasını.salonumdaki çeyizlik örtümü kan revan içinde kalana kadar aynısını bulup almasını,salon perdelerimi aldığım perdeciyi bulup aynı perdeden yaptırmasını da söyliyim de içimde kalmasın bari

seninkide bayağı azimliymiş tebrik koyuyorummm

dipnot.........ben kızıl saçlı değilim...kumralım,,,ama hayret nasıl kızıl oldu o yaaa

Güzellerim ben kaçıyorummmmmmmmm
Çok uykum var
Hepinizi öpüyorum fasulyemi de
kız doğsun da kendisini de öpmek nasip olsun inşallah!ben de sizinkileri öpeeemmm

o ne bee!komedi bu ya!özgün ol eltiiiiiii

seninkide bayağı azimliymiş tebrik koyuyorummm

öyledir o.beni tanımadan önce kimlik arayışı içindeydi ve beni tanıdı kimliğini buldu...eşim de diyo"taklitler asıllarını yaşatır takma"ama ben fotokopi olmak istemiyorum yaaaa:84:

kızlar az önce test yaptım ve ikinci çizgi baya bi belirgin cıktı allahıma bin şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…