kızlar az önce test yaptım ve ikinci çizgi baya bi belirgin cıktı allahıma bin şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim
aaaa ben kaçırdım ama yaaaa,,,nazlı kim?
kızlar az önce test yaptım ve ikinci çizgi baya bi belirgin cıktı allahıma bin şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim
orası da şaibeli...ben 9 ay regl olmadan ilkine hamile kaldım. 20 ağustos kürtajdı, 37 gün sonra regl oldum kürtajdan sonra. sonra 28 ekimde oldu.hesaplayıcılar 1 aralık diyordu. :)) ben hcg 25ken gittim dr.a 1 haftalıkmış...dr sat.ımı 28 ekim değil 4 kasım sayıyor,bir hafta daha ...8 aralıkmış aslında regl tarihim.
gitmem kiiii:)
iyiaksamlarr kaderr arkadaslarımmm:) yarın test günümm
iyi geceler bebişimmm,,,,sen hala yapmadın mı kızzz
beni öldürdün sen meraktan
iyi geceler bebişimmm,,,,sen hala yapmadın mı kızzz
beni öldürdün sen meraktan
kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi gecelerr
öpüyorumm sizleriii
ayyy benim de... var mı bi belirti...
inşallah pozitif haberini okurum akşamiyiaksamlarr kaderr arkadaslarımmm:) yarın test günümm
kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi gecelerr
öpüyorumm sizleriii
yok canım, 1 aralık biliyorduk adet tarihimi,ama 1 hafta geç yumurtlayınca 8 aralık olacakmış. 1 hafta geç döllenmiş sıpa.ben yumurtlamayı kaçırdım diye üzülürken...nasıl yani sen hamile kaldın bir hafta sonra adet tarihindi ve gecikti mi? yanlış mı anladım ben...
bu arada herkese iyi akşamlar...
iyi geceler canım...
e bende gideyim bari...
temizlik yaptım bugün çok yoruldum...dayanırım dedim ama sanırım uykuya yenik düşmek üzereyim...
ayyy benim de... var mı bi belirti...
inşallah pozitif haberini okurum akşam
iyi gecelerrrr
yok canım, 1 aralık biliyorduk adet tarihimi,ama 1 hafta geç yumurtlayınca 8 aralık olacakmış. 1 hafta geç döllenmiş sıpa.ben yumurtlamayı kaçırdım diye üzülürken...
kuşum,iyi uykulaaar!
ayyy evet evet belirtiler varsa yazın,,,kendimi dinleme vaktim geldi
gögsüm hafif agrıyo.karnım agrıyoo.belim agrıyoo.birazda akıntım var.5 günümde geçti.senin belirtilerin neler
gögsüm hafif agrıyo.karnım agrıyoo.belim agrıyoo.birazda akıntım var.5 günümde geçti.senin belirtilerin neler
bende de 1 haftadır bel ağrısı var sabah yataktan zor kalkıyorum...bi de beyaz yoğun akıntı...ama benim daha 3-4 günüm var...:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?