2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar az önce test yaptım ve ikinci çizgi baya bi belirgin cıktı allahıma bin şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim

tebrik ederim canım...

eee şekerim ekliyorum o zaman topacımızın ilk hamilesi diye

iyiaksamlarr kaderr arkadaslarımmm:) yarın test günümm

nasıl yani sen hamile kaldın bir hafta sonra adet tarihindi ve gecikti mi? yanlış mı anladım ben...
bu arada herkese iyi akşamlar...

iyi geceler bebişimmm,,,,sen hala yapmadın mı kızzz
beni öldürdün sen meraktan

canım ya nasıl bu kadar sabırlı olabiliyosun sen benim 3-4 günüm var daha ama eczanenin yanından geçerken bile kalbim pırrr pırrr ediyo...
hadi yap ve bize mutlu haberi ver...

iyi geceler bebişimmm,,,,sen hala yapmadın mı kızzz
beni öldürdün sen meraktan

evet aldım bugün.yarın ilk idrarımla yapcam.hayırlıı artık.seninki olmamışş.ama üzülmee olcak bügün

kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi gecelerr
öpüyorumm sizleriii

iyi geceler canım...
e bende gideyim bari...
temizlik yaptım bugün çok yoruldum...dayanırım dedim ama sanırım uykuya yenik düşmek üzereyim...

inşallah pozitif haberini okurum akşam
kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi gecelerr
öpüyorumm sizleriii
iyi gecelerrrr
nasıl yani sen hamile kaldın bir hafta sonra adet tarihindi ve gecikti mi? yanlış mı anladım ben...
bu arada herkese iyi akşamlar...
yok canım, 1 aralık biliyorduk adet tarihimi,ama 1 hafta geç yumurtlayınca 8 aralık olacakmış. 1 hafta geç döllenmiş sıpa.ben yumurtlamayı kaçırdım diye üzülürken...
iyi geceler canım...
e bende gideyim bari...
temizlik yaptım bugün çok yoruldum...dayanırım dedim ama sanırım uykuya yenik düşmek üzereyim...

kuşum,iyi uykulaaar!

işaalh bende senin gibi hamileyim derim.yarın sabahh

ayyy evet evet belirtiler varsa yazın,,,kendimi dinleme vaktim geldi

keşke bişeler olsa da yazsam ama... herzamanki adet belirtilerim var... iki aydır ortaya çıkan sürekli sancılarım hariç tabi... ha bi de göğüslerimde acaip şekilde damarlar çıktı... hep şişer, rengi koyulaşır falan diyolar ama hiç bişe yok... bilemiyorum... yarın bakacağız olup olmayacağıma

gögsüm hafif agrıyo.karnım agrıyoo.belim agrıyoo.birazda akıntım var.5 günümde geçti.senin belirtilerin neler

bende de 1 haftadır bel ağrısı var sabah yataktan zor kalkıyorum...bi de beyaz yoğun akıntı...ama benim daha 3-4 günüm var...:84:

gögsüm hafif agrıyo.karnım agrıyoo.belim agrıyoo.birazda akıntım var.5 günümde geçti.senin belirtilerin neler

benim günüm geçmedi... ya da geçmek üzere de olabilir... yumurtlamadan sonra 14. gün bugün... karnım ve belim ağrıyor sadece...

bende de 1 haftadır bel ağrısı var sabah yataktan zor kalkıyorum...bi de beyaz yoğun akıntı...ama benim daha 3-4 günüm var...:84:

bende öyleydim.çok agrıyodu.benimde damarlar çıkmış.bide kahverengi yerinde pütür pütür kabarcıklar varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…