ya bi de bana sürekli bir üşüme geliyor anlayamadım... akşamları da tavuk gibi saat on olduğu zaman hemen gözüm yatağa düşüyor... bunların hamilelikle ilgisi var mı acaba...
bende öyleydim.çok agrıyodu.benimde damarlar çıkmış.bide kahverengi yerinde pütür pütür kabarcıklar varr
ya o kabarcıklardan bende hep vardı ama artış ya da değişme oldu mu bilemiyorum tabiki...
ayy sen çok heyecanlısındır şimdi di mi günü geçmiş birisi olarak...
inşallah canım.hayırlısı neyse o olsun.işaalh bende senin gibi hamileyim derim.yarın sabahh
keşke bişeler olsa da yazsam ama... herzamanki adet belirtilerim var... iki aydır ortaya çıkan sürekli sancılarım hariç tabi... ha bi de göğüslerimde acaip şekilde damarlar çıktı... hep şişer, rengi koyulaşır falan diyolar ama hiç bişe yok... bilemiyorum... yarın bakacağız olup olmayacağıma
arkadaşlar günaydın. ben idrar testi alıcam bugün yapmak için akşama doğru yapsam olurmu bgün gelmesi gerekiyor normalde çünkü bi ay 8 de bi ay 10da görüyorum adet . geçen ay 10da gördüm bu ay 8 olması gerekli. ama daha bişey yok gerçi akşama kadar daha var akşam yapsam ilk idrar deil çıkarmı gebelik varsa
günaydın...varsa gebelik çıkar heralde canım ama en saglıklısı sabah idrarı diyolar...akşam silik fln çıkabilir 2.çizgi belki:26: testi bugun al yarın sabah yap olmaz mı?
inş. günü bu ay bugündür . evlendigim ekim ayında 10da gördüm . kasım ayında 8 . aralık ayındada 10 da gördüm sizce böle gittigine göre bugün 8 bugündür dimi . ama hiç bi belirti yok şuan . bide 2 gündür limon sarısı akıntı gibi bişeyler var ama çok yogun deil leke yapıyor sadece . dilegim inş. vardır ama yoksada sağlık olsun iyi günler ilerde . silik derken tam koyu kırmmızımı gözükmüyor .
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
daha çok yeni evlisin.olmazsa da canını sıkma zamanı gelmemiş demek ki..tam günü 8 de olabilir 9-10 da..ben senin yerinde olsam 10unu geçirip öyle test yaparım..belirtiye gelince hiç bi belirtisi olmadan hamile oldugunu ögrenen bi arkadaşımız var burada,CES...kiğşiden kişiye değişiyor yani..
2.çizgi de ben duymadım hiç kıpkırmızı çizgi gören..genelde günü çok geçmedikçe silik çıkıyomuş hatta sedanın gölge gibiydi saatler sonra..
belirti yok derken regl için demiştim . gebelikle ilgili bundan 2.3 gün önce sol kasıgımda seyrelti oldu ve ani kalkmalarımda falan kasılma sanki şişlik varmış gibi kasılmalar sancılar oldu kısa kısa . bende anneme sordugumda tam bilemem ama bebek yerleşir genelde seyirime oldugunda dedi tabi bilemeyiz onunla ilgilimidir diye. bide çok tatlı yerdim kesinlikle tatlı çikolata istemiyorum görmek biler inş. bunların hepsi gebelik var diye olmuştur. bilgilerizi için teşekkürlewr dediğiniz gibi 9/01 de de gelebilir regl. ama baya heyecanlandım ben en iyisi 2 tane test alayım . bugün bi yapayım çatlarım yoksa . gelmezse 10 dan snra bi daha yaparım.
belirti yok derken regl için demiştim . gebelikle ilgili bundan 2.3 gün önce sol kasıgımda seyrelti oldu ve ani kalkmalarımda falan kasılma sanki şişlik varmış gibi kasılmalar sancılar oldu kısa kısa . bende anneme sordugumda tam bilemem ama bebek yerleşir genelde seyirime oldugunda dedi tabi bilemeyiz onunla ilgilimidir diye. bide çok tatlı yerdim kesinlikle tatlı çikolata istemiyorum görmek biler inş. bunların hepsi gebelik var diye olmuştur. bilgilerizi için teşekkürlewr dediğiniz gibi 9/01 de de gelebilir regl. ama baya heyecanlandım ben en iyisi 2 tane test alayım . bugün bi yapayım çatlarım yoksa . gelmezse 10 dan snra bi daha yaparım.
tamam canım sen bilirsin tabi.esrayla bende ne belirtiler olmuştu ben tam 8 gün bekledim test için ama sonradan gördük ki hep piskolojik..biz de kafadan attık artık hesap kitap yapmadan :78::78:Allah gönlüne göre versin, bir an once bebegine kavuştursun...
Deeecem bugün kociş evde hasta.Geçen seefr evde hasta olduğunda ces hamile olduğunu ğrenmişti.Ben bugün bekliyorum birinden daha hamile haberi mesela kaderdennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?