2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

sinemeeren hamileliğin hayırlı olsunnnnn inşallah Allah kucağına da almayı nasip eder

kim geliyomuş 15te bi?

Eltisi
Turlikimde bir elti var akıllara zarar valla.Kadın türbanlıymış turlikin düğününe bir ay kala açılmış bir de düğüne askılı abiyeyle gitmiş Turlik nasıl giyiniyorsa öyle giyiniyormuş ne alırsa aynısından oda bulup alıyormuş.Bayağı azimli anlayacğın

ahahah...ya kimse yanlış anlamasın da soradan açılıp kapananlara uyuz oluyorum bnm de var öle eşimin kuzeni..turbanlıydı şimdi bi giyiniyo oo daracık kotlar fln ben giyemiyorum öyle şeyler

ahahah...ya kimse yanlış anlamasın da soradan açılıp kapananlara uyuz oluyorum bnm de var öle eşimin kuzeni..turbanlıydı şimdi bi giyiniyo oo daracık kotlar fln ben giyemiyorum öyle şeyler

Yanlış anlamaz kimse tatlım ben de uyuz oluyorum.Ne tutarsız insanlar açılacaksan kapanma kapandıysan da açılma!
Bir de onlar kabak çiçekleri gibi oluyorlar.Mübarekler bizim giymeye cesaret edemediğimiz şeyleri giyiyorlar.Benim bi akrabam da öyle.Görsen mini eteklerini dekoltelerini ağzım açık bakıyorum

hükümet gibiyim benzaten hahah be yetiştiricem onu benim olacakkkkk..binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

O kadar hamaratım ki yemeklerimi bile yaptım.Bizim hanımlar da daha uyuyorlar kesin
Bi evimi süpürmem kaldı onu da kociş uyanınca yapıcam

ooo hızlısın valla..benim bi tek pazarım oldugu için bugun de eve geç gidecegimiz için temizliğimi dün gece yaptım
alışverişim geldi bugun iş çıkışı alışveriş yapıcaz annemle akkşam da kayınvalidemlerde yemekteyiz..ordan eşimin kuzeni evlendi 3-4 ay once ona gitcez ev görmeye.

günaydın bacılar...

bi açıp baktım sonra dünden kalan işlere vardim kendimi...
çok hamaratım çooooooook...
cam sildim,mutfak dolaplarımı sildim biraz dan da ütü yapıcam...
sonra da ver elini alışveriş...
çılgınlar gibi alışveriş yapıp,eltimin moda ikonu olmak istiyorum...evet istiyorum,,,benim aldığım herşeyin aynısını alsın çorabımızın deseni bile aynı olsun istiyorummmm
psikopata bağlattı beni...

Yap bacımmm yapppp ez onu
Ben de uyuyorlardır diyordum.Benim gibi hamratlar da varmış

Kader kuzum gelmedi hala kırmızılar değil mi?

ahhahha koptumm m

ya ne guzel eğlence var senin benim yok

yaşı mı çok küçük bu eltinin ya özeniyo sana.kendi zevki tarzı yok muymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…