- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
öyledir...hiç üşenmez her yaz 3-4 dafa da 15 günlüğüne bize gelir...
kim geliyomuş 15te bi?
Eltisi
Turlikimde bir elti var akıllara zarar valla.Kadın türbanlıymış turlikin düğününe bir ay kala açılmış bir de düğüne askılı abiyeyle gitmişTurlik nasıl giyiniyorsa öyle giyiniyormuş ne alırsa aynısından oda bulup alıyormuş.Bayağı azimli anlayacğın
ahahah...ya kimse yanlış anlamasın da soradan açılıp kapananlara uyuz oluyorum bnm de var öle eşimin kuzeni..turbanlıydı şimdi bi giyiniyo oo daracık kotlar fln ben giyemiyorum öyle şeyler
Bence sen onun hakkından gelirsin.Ne de olsa büyük eltisin kodum mu oturturum ol hükümet gibi kadın olay ben çok atıp tutuyorum eltim yok ya henuz..kesin dillere destan olcak bnm elti
saol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
hükümet gibiyim benzatenhahah be yetiştiricem onu benim olacakkkkk ..binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
nihahahahahaa
yapalım valla
O kadar hamaratım ki yemeklerimi bile yaptım.Bizim hanımlar da daha uyuyorlar kesin
Bi evimi süpürmem kaldı onu da kociş uyanınca yapıcam
hükümet gibiyim benzatenhahah be yetiştiricem onu benim olacakkkkk ..binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
günaydın bacılar...
bi açıp baktım sonra dünden kalan işlere vardim kendimi...
çok hamaratım çooooooook...
cam sildim,mutfak dolaplarımı sildim biraz dan da ütü yapıcam...
sonra da ver elini alışveriş...
çılgınlar gibi alışveriş yapıp,eltimin moda ikonu olmak istiyorum...evet istiyorum,,,benim aldığım herşeyin aynısını alsın çorabımızın deseni bile aynı olsun istiyorummmm
psikopata bağlattı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?