2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Ohh maşallahhh
Program yoğunmuşşş
Pazar günü de dinlenirsin artık

günaydınn milletttt,,,,,
nasıl uyumuşumm yaaaa :44::44:
bugün ev süpürlenip,silinecekkk
yemek yapılacak birde karar verilecek ne pişirileciğinee........

eeee nasılsınız kızlar..

Ohh maşallahhh
Program yoğunmuşşş
Pazar günü de dinlenirsin artık
aynenn..sırf o yuzden boşaltıyorum pazarlarımı...
günaydınn milletttt,,,,,
nasıl uyumuşumm yaaaa :44::44:
bugün ev süpürlenip,silinecekkk
yemek yapılacak birde karar verilecek ne pişirileciğinee........

eeee nasılsınız kızlar..
günaydın ciciş..dedikodu yapıyoduk gel

ahhahha koptumm m

ya ne guzel eğlence var senin benim yok

yaşı mı çok küçük bu eltinin ya özeniyo sana.kendi zevki tarzı yok muymuş

ne eğlence amakendine şal alıyo aynısını da bana...bende kırılmasın diye doluyorum boynuma dışarı çıkarken bakıyorum o da dolamışsonra çıkartıyorum sinirlenip o da şişip çıkartıyo,,,bi de o benden yaşça büyük ve evin ilk gelini,,,benden önce sağlam bi tahtı vardı ama ben gelince sarsıldı biraz,,,ayyyy hayır ben de bişey desem bişey yapsam gam yemicem ama,,,

ayyy süperrrr.çok eğlenceli
turliiiiiiiiiik senin eltin benim olsun muuuuuu

ayyy süperrrr.çok eğlenceli
turliiiiiiiiiik senin eltin benim olsun muuuuuu

aaaa canım ne demek al senin olsun...hem o kırbaç olayını onda uygulayabilirsin,,,rahatlarsın,,,ben de bazen ağzını yüzünü yırtmak istiyorum ama tek kelime bile edemiyorum,,,eşimin ailesi bu konularda çok katıdır,,,küçüksen büyük sana ne derse desin cevap veremezsin,,,eşim abisine bu yüzden katlanmak zorunda,,,ne derse desin abi,yenge hep haklıdır,,,onlara göre biz toy,cahil ve çocuğuz,,,26 yaşında cahil insan varmı yaaaa...ne yaptığım yemeği beğenirler,ne okuduğum okulu ne işimikarşılığnda cvp verirsin terbiyesiz saygısız olursun...

herkes çeşit çeşit canım ya ..napıcaksın...benim eşim büyük çocuk oldugu için böyle bişi yok başımızda ama anlayabiliyorm seni..bizde de oluyo benzer durumlar..napalım kocişler için katlanıcas

haklısın canım,,,iyi olan tek şey aynı şehirde yaşıyo olmamamız,,,ama aynı şehirde yaşasaydık onun alt katında oturmak zorunda kalıcaktımneyse ki henüz öyle bi durum söz konusu değil...uzun uzun uzun yıllar ayrı kalmak istiyorum,,,hatta hiç aynı apartman da oturmamak,,,yoksa benim sonum pek hayırlı değil,,,çizgili pijamayı çekip,kafada huni,elimde oklavadan sihirli değnek yaşar giderim

Canım ya benim eltim de senin gibi.Ama benim ki kıyafetlerimi değil de evimi taklit ediyor.Oturma odalarımız kopya olacak yakında.Kıyafetlerimi taklit edemez çünkü o kapalı.Hani kapalıların da giyebileceği şekilde giyinsem eminim onu da taklit ederdi.Ben de ne görürse aa bu yeni mi diye sorar hep.Merak ediyo babamın evinden mi getirdim yoksa kocam mı aldı.Ben de babamın evinden getirsem de inadına kocam aldı diyorum
Doğum günümde herkes geliyo öpüyo beni doğum günümü kutluyor.Bu hee esra bugün senin d.günündü dimi diyor .Evet dedim bende insan der ki nice senelere.Yok surat beş karış.Kocacım bana güzel hem de bayağı pahalı bi hediye almış içine oturmuş benim kocam bana hiçbir şey almıyor diyor.

HEHEHE...biz aynı ildeyiz ama çok şükür pek sıkıntım yok..kayınvalidem de ben de çalışıyoruz o yuzden sıkıntıya vakit kalmıyo belki de

seninki ezik gibi biraz anladıgım kdarıyla..yazık kız..

benim eltim yok,eşim tek
iyikide yok bende tek gelin oluyorumm
kesin birbirimize gireriz yoksa ,benden küçüksee şayet
benden büyüklerle iyi anlaşırım genelde...

seninki ezik gibi biraz anladıgım kdarıyla..yazık kız..

Yok kız ezik değil.Kendi kendini ezikleştiriyor.Hiçbir şeyden memnun olmuyor.Dır dırr dırr adamın beynini yiyor evde kocası da soğumuş artık .Ya kayınvalidem 2. ameliyatını oldu.Bu da evde çocukları var.kocasının da morali bozuk yani annesi yoğun bakımda.Aradı adamı öyle bir bağırıyo ki ben duyuyorum sesini.Nerdesin se eve gel çocuk uyumuyo K.pederim kızlarından çok gelinlerini sever.Ama bu değerini bilemiyor.Kullanıyor resmen.Şimdi evi 1.katta diye benim evi kıskanıyor.Kendi evi ve benimkinden büyük.K.peder ona ev almayı düşünüyor şimdi.İşte böyle bir kadın

benim eltim yok,eşim tek
iyikide yok bende tek gelin oluyorumm
kesin birbirimize gireriz yoksa ,benden küçüksee şayet
benden büyüklerle iyi anlaşırım genelde...

Kader yaa sen hamile misin ki
Akıntın devam ediyor muu?
Bir de ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun?.
Bu üçünü istiyorummmmm

Son düzenleme:

ayyy şükretmeyi, bilmeyen aç gözlüleri hiç sevmem..tam sopalık

Kader yaa sen hamile misin ki
Akıntın devam ediyor muu?
Bir de ne zaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun?.
Bu üçünü istiyorummmmm

1-bilmiyorum bebişimm ,hamilemiyim,değilmiyimm
2-akıntım devam ediyor,wc ye gidiyorum regl oldum kesin diye
yok ama,,,,
3-bugün ve yarın olmazsam pazartesi kesin giderimm kan testinee

1-bilmiyorum bebişimm ,hamilemiyim,değilmiyimm
2-akıntım devam ediyor,wc ye gidiyorum regl oldum kesin diye
yok ama,,,,
3-bugün ve yarın olmazsam pazartesi kesin giderimm kan testinee

Ayy hadi inşallah.Benim kimyasal gebelikte de çok ıslaktı vajinam hep adet oldum sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…