2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ütüyü yaptım geldim,,,kahve sigara molasındayım...:126::126::126:
ve sanırım bu molalar yüzünden işlerim bugün de bitmicek

canım kimyasal gebelik nasıl oluyo ben onu bi tam öğrenemedim gitti...:26:

Tatlım adetin geçiyor birkaç gün.Testler pozitif veriyor.Spermle yumurta dölleniyor.Ama vücut embriyo mükemmel olmadığı için onu adet kanamasıyla birlikte atıyor.
Benim de adetim 4-5 gün gecikti.Testler pozitif çıktı.Sonra da adet oldum

ütüyü yaptım geldim,,,kahve sigara molasındayım...:126::126::126:
ve sanırım bu molalar yüzünden işlerim bugün de bitmicek

ohh bende daha yeni kahvaltımı yaptım birazdan işlere koyulacammm

canım kimyasal gebelik nasıl oluyo ben onu bi tam öğrenemedim gitti...:26:

canım yumurtayla sperm biraraya geliyor ama tutmuyorrr,,,o yüzden kanaman başlıyo ve adet oluyosunn,ben öyle biliyorum
yanlışsamm esra düzeltir canım

ben ekim sonunda 3 tane test yaptım 3 üde pozitif çıktı (silik ama gözle görülür biçimde)sonra kan verdim...sonuç 00.1

test mi yanlış çıktı bende mi var bi acayiplik anlamadım...hatta dr.a kafa bile tuttum nasıl olur benim testlerim hep pozitifti diye

1-bilmiyorum bebişimm ,hamilemiyim,değilmiyimm
2-akıntım devam ediyor,wc ye gidiyorum regl oldum kesin diye
yok ama,,,,
3-bugün ve yarın olmazsam pazartesi kesin giderimm kan testinee

merhaba arkadaşlar,
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
ka-der arkadaşım bende hala olmadım. Olcakmış gibi akıntım ve kasık ağrım var. 28. günümde idrar testi yaptım negatif çıktı ((( regli geçmeden önce yapılan idrar testleri doğrumu çıkıyor bilen varmı?
ka-der arkadaşım sen ne belirtiler var???

o zaman benm başıma gelen de bu mu muydu acaba...yani testlerin pozitif çıkıp kan değerinin 1 olması...senin kan testin kaç çıkmıştı...

bak bu anlattığın kimyasal olabilirrr,,,her bayan belki bazı aylar kimyasal gebelik yaşayabilirr,,,
tutmayınca adet oluyosunn,ama gecikme var+testler pozitiff
bence kesin kimyasal olmuştur seninde

İlahi turlikim
Bak canım benim testler bariz pozitifti ilk başta gözle görülmicek kadar silik çizgi sonraları silik ama bayağı belli çizgi.Bu testlerde hcg 25 olmadan görülmezmiş.Neyse 3. gün doktora gittim hcg 7 mi ne çıktı.Alttan baktı.Adet geliyor hcg düşmeye başlamış dedi.Anlayacağın belki düştüğü sırada gittin.

bak bu anlattığın kimyasal olabilirrr,,,her bayan belki bazı aylar kimyasal gebelik yaşayabilirr,,,
tutmayınca adet oluyosunn,ama gecikme var+testler pozitiff
bence kesin kimyasal olmuştur seninde

ama ben o testleri yaptığım ay adet olmadım...duphaston verdi dr.onunla adet oldum...16 kasım ve ardından 20 gün sonra 6 aralıkta tekrar adet oldum...bi gariplik var bende diyorum dr.a gidiyorum normal diyo...delireceeeeeeem valla sonunda heee

mrb canım
benimde dündü reglim olmadım hala
negatif çıktı ama teste
hiç bilmiyorum canımm,birkaç gün daha bekle gelmezse reglin kan testi yaptır..
valla bende sadece akıntı var,başka belirti yok şuan

Valla canım testler yanlıştı o zamanBir gariplik var harbiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…