Ayy hadi inşallah.Benim kimyasal gebelikte de çok ıslaktı vajinam hep adet oldum sanıyordum
hayırlısı artıkk canımm,,,kimyasalda test yapmışmıydın sen,pozitif mi çıkmıştı,negatifmi
hayırlısı artıkk canımm,,,kimyasalda test yapmışmıydın sen,pozitif mi çıkmıştı,negatifmi
Pozitif çıkmıştı canım geçmemişti daha hem tam adet günümde yapmıştım
canım kimyasal gebelik nasıl oluyo ben onu bi tam öğrenemedim gitti...:26:
ütüyü yaptım geldim,,,kahve sigara molasındayım...:126::126::126:
ve sanırım bu molalar yüzünden işlerim bugün de bitmicek
canım kimyasal gebelik nasıl oluyo ben onu bi tam öğrenemedim gitti...:26:
1-bilmiyorum bebişimm ,hamilemiyim,değilmiyimm
2-akıntım devam ediyor,wc ye gidiyorum regl oldum kesin diye
yok ama,,,,
3-bugün ve yarın olmazsam pazartesi kesin giderimm kan testinee
annaammm sen pozitifi görmüşsün,ben onuda göremedimmm
büyük ihtimal eli kulağında ,,gelir bugün yarınnn...
Tatlım adetin geçiyor birkaç gün.Testler pozitif veriyor.Spermle yumurta dölleniyor.Ama vücut embriyo mükemmel olmadığı için onu adet kanamasıyla birlikte atıyor.
Benim de adetim 4-5 gün gecikti.Testler pozitif çıktı.Sonra da adet oldum
ben ekim sonunda 3 tane test yaptım 3 üde pozitif çıktı (silik ama gözle görülür biçimde)sonra kan verdim...sonuç 00.1
test mi yanlış çıktı bende mi var bi acayiplik anlamadım...hatta dr.a kafa bile tuttum nasıl olur benim testlerim hep pozitifti diye
ben ekim sonunda 3 tane test yaptım 3 üde pozitif çıktı (silik ama gözle görülür biçimde)sonra kan verdim...sonuç 00.1
test mi yanlış çıktı bende mi var bi acayiplik anlamadım...hatta dr.a kafa bile tuttum nasıl olur benim testlerim hep pozitifti diye
ben geldimmmm kızlar nasılsınızzz
bak bu anlattığın kimyasal olabilirrr,,,her bayan belki bazı aylar kimyasal gebelik yaşayabilirr,,,
tutmayınca adet oluyosunn,ama gecikme var+testler pozitiff
bence kesin kimyasal olmuştur seninde
merhaba arkadaşlar,
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
ka-der arkadaşım bende hala olmadım. Olcakmış gibi akıntım ve kasık ağrım var. 28. günümde idrar testi yaptım negatif çıktı((( regli geçmeden önce yapılan idrar testleri doğrumu çıkıyor bilen varmı?
ka-der arkadaşım sen ne belirtiler var???
ama ben o testleri yaptığım ay adet olmadım...duphaston verdi dr.onunla adet oldum...16 kasım ve ardından 20 gün sonra 6 aralıkta tekrar adet oldum...bi gariplik var bende diyorum dr.a gidiyorum normal diyo...delireceeeeeeem valla sonunda heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?