Hoşgeldinnn tatlım
İyiyşz sağol sen nasılsın
hoşgeldin canım...
nasılsın?
ama ben o testleri yaptığım ay adet olmadım...duphaston verdi dr.onunla adet oldum...16 kasım ve ardından 20 gün sonra 6 aralıkta tekrar adet oldum...bi gariplik var bende diyorum dr.a gidiyorum normal diyo...delireceeeeeeem valla sonunda heee
ben geldimmmm kızlar nasılsınızzz
hoşgeldin canımmmm
işte ben bu yüzden 8.güne kdar bekledim kızlar..kimyasal olduysam da hiç haberim olmadı
ben gidip geri kalan camlarımı sileyim...sonra görüşürüz yine cicişler
ben gidip geri kalan camlarımı sileyim...sonra görüşürüz yine cicişler
aman dikkat et ben çok korkarım cam silenden de silmekten de :18::18:
hoşgeldin canım,,iyiyiz işte,ya sen?
heavencim beni görmedinmi kızzz,??[/QUOTE
ayy canım benim yaa görmedim valla... bir yandanda geçmişi okuyorum yaa.. nasılsın şekerim adet olmamışsın daha... inşallahda olmazsınn
saol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
aman dikkat et ben çok korkarım cam silenden de silmekten de :18::18:
güle güle bebişiim dikkat ett kendinee
aynenn yaa çok korkarım bendee,,
Kızlar hamile kalırsam feysbuk iletim bile hazır
Oldu oldu en sonunda bim bam bommmmmmmm ehehehe
hahahha...ilahi..ben kalsam yazamam 3 aydan once heralde facebook'a ..kem gözlüsü var fesatı varKızlar hamile kalırsam feysbuk iletim bile hazır
Oldu oldu en sonunda bim bam bommmmmmmm ehehehe
hahahahaaaayt yine geldim camlar bitti...bu arada evim 1.kat altta 1 daire kadar yükseklik var yine de ama ben alıştımartık.korkmadan siliveriyorum...mr muscle ın sirkeli cam silme sıvısıyla siliyorum tek seferde pırıl pırıl oluyo...aaaaaaaa reklam metni gibi oldu ayollll
hahahha...ilahi..ben kalsam yazamam 3 aydan once heralde facebook'a ..kem gözlüsü var fesatı var
oh şanslısın 1.2. kat olsa ben de korkmam da annemlerin ev8. bizim ev5.kat olunca bende oyle bi fobi yer etti :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?