2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar aslında ocak ayının ilk hamilesi deil aralık hamilesi dimi sinem eren..yani mantıkta..pratikte ocakta aldıgı için haberi ocak sayıyorz

geçmişi bitirdim çok şükür iyi dedikodu yapmışsınız haaa...

bende temizlik yapacam birazdan ama hiç kalkasım gelmiyo bilgisayar başından.. zaten dün akşamda yoktum özledimmm

ocak ayının 2. hamişi ben olmak istiyorum yaaaaaaa :84: inşallah olurum yarın günüm zaten gelmezse tes yapıcam inşallah

düşsem Allah muhafaza sinek giibi yapışırım heralde :83::83::83:

Allah korusun canım...sen o kadar yükseklikte nasıl hallediyosun bu cam işini?
ben yüksek bi katta olsam kesinlikle silemezdim heralde...ayda 1 bi temizlikçiyle anlaşıp sildirirdim belki de bilemiyorum:26:

ben yüksek bi katta olsam kesinlikle silemezdim heralde...ayda 1 bi temizlikçiyle anlaşıp sildirirdim belki de bilemiyorum:26:

aynen ya katılıyorum. bizim 3. kat ama ben bile hala cam silerken korkuyorum

kızlar aslında ocak ayının ilk hamilesi deil aralık hamilesi dimi sinem eren..yani mantıkta..pratikte ocakta aldıgı için haberi ocak sayıyorz

beklenmeyen günü ocak ayında olduğu için ocak sayılması lazım...ama dediğin gibi aslında aralık hamilesi...

Allah ım bize de verrrrr........

Son düzenleme:
ya benim akıntım bi değişti sanki süt kesiği gibi gelmişti bir gün sürdü sadece şimdi ara ara normal ıslak bi akıntı oluyo ama çok değil

annemlerin evi 7. katta kaç kere kavga etmişimdir cam yüzünden.. kadın kendini spiderman mi sanıyo anlamıyorum ki bide tam köşelere denk gelen kocaman camları var silmek mümkün değil, her ay kavgamız var camlar için artık ben bi kadın tutup göndericem ama temizlikçi kadına da yazık ya düşerse?? bu camları böyle kullanışsız yapan mimarları bi elime geçirsemmm

bu arada sinem eren' e tebrikler, allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, darısı tüm diğer kızların başına inşallahhhh

Son düzenleme:
yanlızsam yarım yamalak..viledaya bez sararak fln..kocam evdeyse paçamdan tutturarak
beklenmeyen günü ocak ayında olduğu için ocak sayılması lazım...ama dediğin gibi aslında aralık hamilesi...

Allah ım bize de verrrrr........

AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNN

ya benim akıntım bi değişti sanki süt kesiği gibi gelmişti bir gün sürdü sadece şimdi ara ara normal ıslak bi akıntı oluyo ama çok değil

ovulasyon gününde akıntının beyazlaşması normal sayılıyor, SAT ne zamandı belki yumurtlama günündür o beyaz akıntıyı gördüğün gün?

offfff bu ayda olmadı galiba... şubattada baktım şimdi yumurtlama dönemim kaynanamdayken olacak... yani çalışamayız sanırım kesin anlaşılırr.. zaten pat diye odamıza girer bazen annesi biz yatarken hemde uyuz ayıp yaaa

nasıl ya??? yani gerçekten öyle pat diye kapı filan çalmadan mı??? allahalla nasıl bi zihniyet nasıl bi ahlak anlayışıdır bu yahu, çok ayıp:26:

cannnnalarrrrrr ben alışverişe gidiyorum...kendime yeni ciciler alıcam

sonra görüşürüz cicişler...

ovulasyon gününde akıntının beyazlaşması normal sayılıyor, SAT ne zamandı belki yumurtlama günündür o beyaz akıntıyı gördüğün gün?

sat 19 aralık.. 31 aralık 1 ocak gibi yumurtladım sanırım... sonra bi süre akıntım olmadı.. beyaz akıntı 5-6 gün sonra geldi şimdi yok bişey:26::26:

nasıl ya??? yani gerçekten öyle pat diye kapı filan çalmadan mı??? allahalla nasıl bi zihniyet nasıl bi ahlak anlayışıdır bu yahu, çok ayıp:26:

aynen öyle canım... önceden çalıyodu geçen gittiğimizde çalmadan girdi bikaç kere bizi uyuyor sanıyomuş uyandırmamak içinmiş... bişey alması gerekiyo odadan sessizce girip alıyor çıkıyor sinir oluyorum yaa

sat 19 aralık.. 31 aralık 1 ocak gibi yumurtladım sanırım... sonra bi süre akıntım olmadı.. beyaz akıntı 5-6 gün sonra geldi şimdi yok bişey:26::26:

geç yumurtlama filan da olmuş olabilir canım.. başka konularda da çok söylemiş arkadaşlar, geç yumurtlama geç döllenme sık görülen bişey, belki sana da öyle olmuştur, vücut ısını ölçerek yada yumurtlama testleri yaparak daha net öğrenebilirsin bunu. 5-6 gün sonra olması geç yumurtlama olasılığını çağrıştırıyo çünkü o beyaz akıntı yumurtlama ile alakalı diye biliyorum

bide kayınvalidenin tutumu konusunda eşinle filan konuşmuyomusun hiç? yani o ne diyo ki bu duruma, ya da olmadı bi anahtar filan bulup taksan yatarken? o da yoksa arkasına bişey dayasan kapının sonuçta mahremiyet yani bu..

Son düzenleme:

ama ben ateşimide ölçtüm ayın 1'inden sonra yüksek çıkmaya başladı... yani yumurtlamışım demek oluyor bildiğim kadarıyla.. amannn napim artık kısmet..

senin ne zaman canım günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…