düşsem Allah muhafaza sinek giibi yapışırım heralde :83::83::83:
düşsem Allah muhafaza sinek giibi yapışırım heralde :83::83::83:
ocak ayının 2. hamişi ben olmak istiyorum yaaaaaaa :84:inşallah olurum yarın günüm zaten gelmezse tes yapıcam inşallah
Allah korusun canım...sen o kadar yükseklikte nasıl hallediyosun bu cam işini?
ben yüksek bi katta olsam kesinlikle silemezdim heralde...ayda 1 bi temizlikçiyle anlaşıp sildirirdim belki de bilemiyorum:26:
kızlar aslında ocak ayının ilk hamilesi deil aralık hamilesi dimi sinem eren..yani mantıkta..pratikte ocakta aldıgı için haberi ocak sayıyorz
yanlızsam yarım yamalak..viledaya bez sararak fln..kocam evdeyse paçamdan tutturarakAllah korusun canım...sen o kadar yükseklikte nasıl hallediyosun bu cam işini?
ben yüksek bi katta olsam kesinlikle silemezdim heralde...ayda 1 bi temizlikçiyle anlaşıp sildirirdim belki de bilemiyorum:26:
beklenmeyen günü ocak ayında olduğu için ocak sayılması lazım...ama dediğin gibi aslında aralık hamilesi...
Allah ım bize de verrrrr........
ya benim akıntım bi değişti sanki süt kesiği gibi gelmişti bir gün sürdü sadece şimdi ara ara normal ıslak bi akıntı oluyo ama çok değil
ya benim akıntım bi değişti sanki süt kesiği gibi gelmişti bir gün sürdü sadece şimdi ara ara normal ıslak bi akıntı oluyo ama çok değil
offfff bu ayda olmadı galiba... şubattada baktım şimdi yumurtlama dönemim kaynanamdayken olacak... yani çalışamayız sanırım kesin anlaşılırr.. zaten pat diye odamıza girer bazen annesi biz yatarken hemde uyuz ayıp yaaa
ovulasyon gününde akıntının beyazlaşması normal sayılıyor, SAT ne zamandı belki yumurtlama günündür o beyaz akıntıyı gördüğün gün?
cannnnalarrrrrr ben alışverişe gidiyorum...kendime yeni ciciler alıcam
sonra görüşürüz cicişler...
nasıl ya??? yani gerçekten öyle pat diye kapı filan çalmadan mı??? allahalla nasıl bi zihniyet nasıl bi ahlak anlayışıdır bu yahu, çok ayıp:26:
sat 19 aralık.. 31 aralık 1 ocak gibi yumurtladım sanırım... sonra bi süre akıntım olmadı.. beyaz akıntı 5-6 gün sonra geldi şimdi yok bişey:26::26:
geç yumurtlama filan da olmuş olabilir canım.. başka konularda da çok söylemiş arkadaşlar, geç yumurtlama geç döllenme sık görülen bişey, belki sana da öyle olmuştur, vücut ısını ölçerek yada yumurtlama testleri yaparak daha net öğrenebilirsin bunu. 5-6 gün sonra olması geç yumurtlama olasılığını çağrıştırıyo çünkü o beyaz akıntı yumurtlama ile alakalı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?