- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Hadi inşallah gelmez canım.yok canım geçmişi falan okumuyorum ben hiçççç okuyacak halim yok şimdi tuvalete gittim yine bişey yok onunla ilgileniyodum eeeee anlatın bakalım ne var ne yok hem öğreneyim hem de kafamı dağıtmış olayım :)
Ay evet kabıma sığamıyorum fazla enerji birikti.Bi şey vardır diye enerjiyi bum bumla da boşaltamıyorum
Napsam artıkkk
iyi akşamlar hanımlarrr,off dünden beri çok yazan olmuş okumamın ımkanı yokvar mı güzel haberleri olan veya sıkıntısı olan herşey yolundadır umarım..YAW adlı arkadasımız hamile onu öğrendim bugun msnden göruştuk onun haberıne cok sevındım..ben de bır gelişme yok ne uykum gelıyor ne mıdem bulanıyor rahat günler gecırıyorum....
ama bugun çoook üzücü bir haber aldım ıstanbuldan bir arkadaşım doğum yaptı daha 1 ay bıle olmadı ,,dün gece kalbi durmuşşbugun tekrar kalbi durmuş şimdi yoğun bakımda makıneden cıkarınca kalbi duruyor mınıcık bebegın yürek dayanmaz buna çoook moralim bozuldu...çaresizliğin ne demek olduğunu onlardan başkası bilemez herhalde...
Hadi inşallah gelmez canım.
Kuzum iki hamile haberi aldık biri dün akşam biri bu sabah.Ama bizim tayfa aynen devam yeni bir haber yok onlardanKader biliyorsun malum.Biz bugün bol bol dedikodu yaptık
a aaaa kız nolcekkiiii,bişey olmazzzz heraldeeee,,,yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii olur mu dersinn
hadi parti verelimmm
:84::84::84::84: :124::124::124:
iyi akşamlar hanımlarrr,off dünden beri çok yazan olmuş okumamın ımkanı yokvar mı güzel haberleri olan veya sıkıntısı olan herşey yolundadır umarım..YAW adlı arkadasımız hamile onu öğrendim bugun msnden göruştuk onun haberıne cok sevındım..ben de bır gelişme yok ne uykum gelıyor ne mıdem bulanıyor rahat günler gecırıyorum....
ama bugun çoook üzücü bir haber aldım ıstanbuldan bir arkadaşım doğum yaptı daha 1 ay bıle olmadı ,,dün gece kalbi durmuşşbugun tekrar kalbi durmuş şimdi yoğun bakımda makıneden cıkarınca kalbi duruyor mınıcık bebegın yürek dayanmaz buna çoook moralim bozuldu...çaresizliğin ne demek olduğunu onlardan başkası bilemez herhalde...
a aaaa kız nolcekkiiii,bişey olmazzzz heraldeeee,,,yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii olur mu dersinn
hadi parti verelimmm
:84::84::84::84: :124::124::124:
ohhhh yapın bakalım dedikoduyuinşallah kaderdende pazartesi alırız güzel haberi bizim tayfadan mutluluk hiç görünmüyor ya nerelerde acaba benmi denk gelmiyorum bilmiyorum zehra vardı o da gözükmüyor sen de çalışmıyordun demi yanlış hatırlamıyorsam
ohhhh yapın bakalım dedikoduyuinşallah kaderdende pazartesi alırız güzel haberi bizim tayfadan mutluluk hiç görünmüyor ya nerelerde acaba benmi denk gelmiyorum bilmiyorum zehra vardı o da gözükmüyor sen de çalışmıyordun demi yanlış hatırlamıyorsam
İyi akşamlarrrr
Arkadaşının minnakına Allah acil şifalar versin canım.Sen de bugünlerinin tadını çıkar bence dilediğin gibi ye iç.Nasılsa bi kaç hafta sonra mide bulantıları başlar
ahhh canım yaa,küçücük bebiş o yaaa,,,,rabbim acil şifalar versin inşlhhhh
onu anne ve babasına bağışlasınnnn,,,
valla kızlar süpersiniz ya bu ne enerjiii yoksam siz hergün böylemisiniz ben neler kaçırmışım böyle
ahhh canım yaa,küçücük bebiş o yaaa,,,,rabbim acil şifalar versin inşlhhhh
onu anne ve babasına bağışlasınnnn,,,
valla kızlar süpersiniz ya bu ne enerjiii yoksam siz hergün böylemisiniz ben neler kaçırmışım böyle
kıyamam ben ona ya çok üzüldüm bak Allah acil şifalar versin insan böyle şeyleri duyunca kötü oluyor Allah ne zaman hayırlıysa o zaman versin inşallah hepimize
kızlar ben kaçıyorum şimdi aradılar bana misafir geliyo hadi öptüm hepinizi:):79:
Bilemiyorum canım benim arkadaşımın ilk haftadan son haftaya kadar sürdü.Ama kuzenimin hiç bulanmadı eltimin deamin canım amin dualarım minik yürekle
ya mide bulantısı kacıncı hafta başlar ki,ben de hiç olmıcakmış gibi pazartesi yola da cıkcaam tüh ya körün taşı gibi yolda olursa ne yaparım benarabamız yok mecbur otobüsle gıdıcem
Bize takıl hayatını yaşa güzelim.
Kaderle bugün coştuk bizzzz
Hadiii hobareyyyyyy
İrem sen fazla zıplama sakınnnn
Görüşürüz bebekkızlar aşkitomm geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben kaçtımmmm
hepinizi öpüyorumm
şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?