2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Hadi inşallah gelmez canım.
Kuzum iki hamile haberi aldık biri dün akşam biri bu sabah.Ama bizim tayfa aynen devam yeni bir haber yok onlardan Kader biliyorsun malum.Biz bugün bol bol dedikodu yaptık

Ay evet kabıma sığamıyorum fazla enerji birikti.Bi şey vardır diye enerjiyi bum bumla da boşaltamıyorum

Napsam artıkkk

a aaaa kız nolcekkiiii,bişey olmazzzz heraldeeee,,,yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii olur mu dersinn
hadi parti verelimmm

:84::84::84::84: :124::124::124:

İyi akşamlarrrr
Arkadaşının minnakına Allah acil şifalar versin canım.Sen de bugünlerinin tadını çıkar bence dilediğin gibi ye iç.Nasılsa bi kaç hafta sonra mide bulantıları başlar

Hadi inşallah gelmez canım.
Kuzum iki hamile haberi aldık biri dün akşam biri bu sabah.Ama bizim tayfa aynen devam yeni bir haber yok onlardan Kader biliyorsun malum.Biz bugün bol bol dedikodu yaptık

ohhhh yapın bakalım dedikoduyu inşallah kaderdende pazartesi alırız güzel haberi bizim tayfadan mutluluk hiç görünmüyor ya nerelerde acaba benmi denk gelmiyorum bilmiyorum zehra vardı o da gözükmüyor sen de çalışmıyordun demi yanlış hatırlamıyorsam

Kopppp koppp koppp kopppp üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzzz

Son düzenleme:

ahhh canım yaa,küçücük bebiş o yaaa,,,,rabbim acil şifalar versin inşlhhhh
onu anne ve babasına bağışlasınnnn,,,

valla kızlar süpersiniz ya bu ne enerjiii yoksam siz hergün böylemisiniz ben neler kaçırmışım böyle

Zehranın kaynanası geldi kız burnunu uzatamıyorrrr.Mutluluk arada uğruyor canım ama bayağı nadir.Ben çalışmıyorum tatlım.Umutsuz ev kadını modundayım hele bu aralarrrr

anam bizim tayfa bu ay doğru düzgün çalışmadıki,
biçoğu yumurtlamayı kaçırdııı
zehranın k.validesi ve pederi onlarda...
o yüzden gelemiyor
mutlulukta arada uğruyooo

İyi akşamlarrrr
Arkadaşının minnakına Allah acil şifalar versin canım.Sen de bugünlerinin tadını çıkar bence dilediğin gibi ye iç.Nasılsa bi kaç hafta sonra mide bulantıları başlar

amin canım amin dualarım minik yürekle
ya mide bulantısı kacıncı hafta başlar ki,ben de hiç olmıcakmış gibi pazartesi yola da cıkcaam tüh ya körün taşı gibi yolda olursa ne yaparım ben arabamız yok mecbur otobüsle gıdıcem

ahhh canım yaa,küçücük bebiş o yaaa,,,,rabbim acil şifalar versin inşlhhhh
onu anne ve babasına bağışlasınnnn,,,

kıyamam ben ona ya çok üzüldüm bak Allah acil şifalar versin insan böyle şeyleri duyunca kötü oluyor Allah ne zaman hayırlıysa o zaman versin inşallah hepimize

valla kızlar süpersiniz ya bu ne enerjiii yoksam siz hergün böylemisiniz ben neler kaçırmışım böyle

Bize takıl hayatını yaşa güzelim.
Kaderle bugün coştuk bizzzz
Hadiii hobareyyyyyy
İrem sen fazla zıplama sakınnnn

Son düzenleme:

tabikiiii böyleyiz şekerimmm,,,hele tayfa tam olsun sen ozman görrr,geçen gece sen varmıydın,
rekor kalabalığı gördü topiğimzzz
herzaman gel bebişim,stresini atarsın
hrzaman bebişten bahsetmiyoruz zateennnnn

kıyamam ben ona ya çok üzüldüm bak Allah acil şifalar versin insan böyle şeyleri duyunca kötü oluyor Allah ne zaman hayırlıysa o zaman versin inşallah hepimize

Aminnnnnnnnnnnn

Bilemiyorum canım benim arkadaşımın ilk haftadan son haftaya kadar sürdü.Ama kuzenimin hiç bulanmadı eltimin de
Olabilir canım sen tedarikli git :)Ben hamile olmadığım halde tutar araba beni bir hamile olsam düşünemyiroummm

kızlar aşkitomm geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben kaçtımmmm
hepinizi öpüyorumm
şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…