- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
yok ya ben oturan boğa gibiyim işim olmadıkçca pek kıpırdamıyorum:)
YA YİNE UYUMUŞUM BEEENNNuykucu sedaaaaaaaaaaaa
uykucu sedaaaaaaaaaaaa
uyu bebişimmm uyu sen ,hem hamişsin,hemde çalışıyon akşama kadar ayakta duruyon
yoruluyon tabiiiii
Sedaaaa burda Yaw vardı o da hamile
dur baklaım,devamı gelmezse...gelirse de hayırlısı buymuş deriz,önümüzdeki maçlarainşallah yerleşmedir canım ama pek ümidim kalmadı artık oysaki bu ay hi takmamıştım kafaya gün aşırı birlikte olmuştuk yani herşey olması gerektiği gibiydi ama hayırlısı demekki zamanı değil ama çok üzülüyorum ağlamak istiyorum ama zorla tutuyorum kendimi Allah bilir diyorum hayırlısı diyorum hep kendi kendime ben değilsem bile inşallah kader de sende hamilesindir güzelim güzel haberlerinizi bekliyorum
ah canım ya,kimse kalmamış.yemek bile yemedim.seda nereye dittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yazmasanda,pc başında uyuklasanda,nickin altta ve online olması güzellll
ama kayboldun,uyumaya gittin kız yoksam,bu saatte
iyi akşamlar hanımlarrr,off dünden beri çok yazan olmuş okumamın ımkanı yokvar mı güzel haberleri olan veya sıkıntısı olan herşey yolundadır umarım..YAW adlı arkadasımız hamile onu öğrendim bugun msnden göruştuk onun haberıne cok sevındım..ben de bır gelişme yok ne uykum gelıyor ne mıdem bulanıyor rahat günler gecırıyorum....
ama bugun çoook üzücü bir haber aldım ıstanbuldan bir arkadaşım doğum yaptı daha 1 ay bıle olmadı ,,dün gece kalbi durmuşşbugun tekrar kalbi durmuş şimdi yoğun bakımda makıneden cıkarınca kalbi duruyor mınıcık bebegın yürek dayanmaz buna çoook moralim bozuldu...çaresizliğin ne demek olduğunu onlardan başkası bilemez herhalde...
Hoşgeldinnn canımmmmm
Benim de her şeyim hazır burada yapayalnız kaldım
Ya benim çok fena test yapasım var
Eeee insan anlaşabildiğiyle evleniyorrr o yüzden sanırım
Kızlar diğer topiği sollamışız ahahahaha 25 sayfa fark yapmışız hemi de
iyiyim cnm ne yapayim dun dr a gittik ultrasona girdik ama bebek yok dr goremedi yaa cok tuhaf seyler yasiyorum bugun tekrar kan verdim dr bana dis gebelik ihtimali olabilecegini soyledi kizlar bebegeme uzuleyim kendimemi haftaya tr ye geliyoruz ordan bir ile konustuk onlarda gec dollenme olabilecegini kan sonuclarin bu asamadayken ultrasondagozukmeyecegini solyledi ne yapicaz bilmiyoruzz kafam karisik
turlikciğim beni de ekle şekerim inşallah bu ay turnayı gözünden vuracağımbenimki de 25 ocak
Ben geldiiiiim,bebegimin kalp atislarini gorum arkadaslar. Allah hepinize naisp etsin en yakin zamanda.
Ben geldiiiiim,bebegimin kalp atislarini gorum arkadaslar. Allah hepinize naisp etsin en yakin zamanda.
ınsallah bu sefer tutar.2 asılama olacak...
ayyy cess cok sevındım işallah benım bebegımın de duyarım kalp atşlarını,kac haftalık hamıleydın sen cescım???
Tesekkur ederim İrem, insallah sen de gorursun. Ben 6+2'yim bugun. Sen ne kadar oldun? doktora gidicektin ne dedi?
sen de ağladın mı?ben dr.un yanında iki de hemşire olunca utandım,bir damla yaş aktı...çıkar çıkmaz öyle çok ağladım ki...stres yüzünden galiba,gevşedim diye ya da...rabbim minnak beyi sağlıkla kucakladığını da göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?