2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlaar bu arad kimler hamileymiş ıkı hamıle haberi aldık demışsınız hayırlı olsun dıyelım

uykucu sedaaaaaaaaaaaa
uykucu sedaaaaaaaaaaaa

uyu bebişimmm uyu sen ,hem hamişsin,hemde çalışıyon akşama kadar ayakta duruyon
yoruluyon tabiiiii
YA YİNE UYUMUŞUM BEEENNNbilgisayar sehpada duruyor,kanepede kıvrık vaziyette sızmışım.
Sedaaaa burda Yaw vardı o da hamile
rabbim eline almayı nasip etsinnn.

dur baklaım,devamı gelmezse...gelirse de hayırlısı buymuş deriz,önümüzdeki maçlara

seda nereye dittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yazmasanda,pc başında uyuklasanda,nickin altta ve online olması güzellll
ama kayboldun,uyumaya gittin kız yoksam,bu saatte
ah canım ya,kimse kalmamış.yemek bile yemedim.

inşallah bütün hamileliğin rahat geçer.rabbim minişin şifasını versin.içim gittikızlar,işte dilerken tam dileyin.hamile kalmayı dilemeyin sırf.rabbim kimseyi evlatla sınamaın.allahım korusun,sakınsın tüm bebekleri.

turlikciğim beni de ekle şekerim inşallah bu ay turnayı gözünden vuracağım benimki de 25 ocak

Son düzenleme:
Hoşgeldinnn canımmmmm
Benim de her şeyim hazır burada yapayalnız kaldım
Ya benim çok fena test yapasım var
ben kılıklı,yap hemen
Eeee insan anlaşabildiğiyle evleniyorrr o yüzden sanırım
Kızlar diğer topiği sollamışız ahahahaha 25 sayfa fark yapmışız hemi de

canım, öncelikle kendini rahatlatmaya çalış. dış gebelikse ya da düşük olacaksa zaten yapabilecek bir şey yok.ya değilse???işte değilse ve bebişin yerindeyse onun ihtiyacı olan en son şey stres hormonu!mutlu anne mutlu bebekkk!değerin 1500 olmadan vajinal ultrason bile göremiyor. deli mi bunlar!

Son düzenleme:
Merhabalar herkese,2 tane hamilemiz varmis kimmis onlar merak etttim.

Bende pazartesı gunu 2.asılamı yaptırıcam. Ama cuma gunu akıntım geldı sıskınlık gıttı bıraz. Bugun ıcıme kurt dustu doktoru aradım acaba yumurta kendlıgınden catlamıs oalbılırmı dıye olabılırde olmayabılırde dedı sen yıne cumartesı aksamı catlatma ıgnenı yap pazt. sabah bakarız zaten yumurta kendını bellı eder asılamayı yaparız yada ıptal ederız dedı. Dua edın arkadaslarım ınsallah ıptal olmaz gercı suan kasıklarımda sıslık ve batma var ınsallah catlamamıstır. 3 yıldır beklıyorum melegımı...

Ben geldiiiiim,bebegimin kalp atislarini gorum arkadaslar. Allah hepinize naisp etsin en yakin zamanda.

üye__________________________b.a.tarihi

omman________________________1 ocak umudu kaybetmeden yola devam

serphan_______________________1 ocak

mimar2010_____________________4 ocak

duruşah_______________________5 ocak

mutluluk84_____________________5 ocak umudu kaybetmeden yola devam

ledeynam______________________5 ocak

asbelk________________________6 ocak

CITLANBIK____________________6 ocak

esfa_________________________6 ocak

ifakatm_______________________6 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak umudu kaybetmeden yola devam

sinemeeren____________________7 ocak ocak ayının ilk hamilesi

nazelmas_41__________________8 ocak

leyla3868_____________________8 ocak umudu kaybetmeden yola devam

c_emre_______________________8 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

nurun________________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

aybalam00____________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

soulfly_eu_____________________12 ocak

ıkrszn________________________12 ocak

ronya________________________13 ocak

junzi_________________________13 ocak

gamzemir_____________________14 ocak

ravzanur______________________15 ocak

minikyaramaz__________________16 ocak

heaven1______________________16 ocak

sahgull_______________________17 ocak

polanegri_____________________18 ocak

zehra2509____________________19 ocak

gulden79_____________________22 ocak

domdom______________________23 ocak

deyyan_______________________25 ocak

Son düzenleme:
sen de ağladın mı?ben dr.un yanında iki de hemşire olunca utandım,bir damla yaş aktı...çıkar çıkmaz öyle çok ağladım ki...stres yüzünden galiba,gevşedim diye ya da...rabbim minnak beyi sağlıkla kucakladığını da göstersin.
Ben geldiiiiim,bebegimin kalp atislarini gorum arkadaslar. Allah hepinize naisp etsin en yakin zamanda.

ayyy cess cok sevındım işallah benım bebegımın de duyarım kalp atşlarını,kac haftalık hamıleydın sen cescım???

Tesekkur ederim İrem, insallah sen de gorursun. Ben 6+2'yim bugun. Sen ne kadar oldun? doktora gidicektin ne dedi?

çok sevindim cesimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...bu arada seda bebişkoya "bey" dedi...Allah mı söyletti ne,,,erkekin mi gelicek nedir

Valla aglamadim Seda'cim bundan sonra aglamak yok hep gulmek var. uzulunce, sinirlenince bobrek ustu bezlerinden adrenalin salgilanirmis o da rahimde kasilma yaparmis. o yuzden stres ve sinire son, aglamaya da. Allah hepimize bebeklerimizi kucaimiza almayi nasip etsin. bu arada minnak BEY demissin, cintakvimim de erkek diyooo. sen baktin mi cin takviminden ne cikiyor cinsiyeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…