2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

çok sevindim cesimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...bu arada seda bebişkoya "bey" dedi...Allah mı söyletti ne,,,erkekin mi gelicek nedir

ayyy o bana hep erkekmiş gibi geliyor nedense valla fark etmeden yazmışım

çok sevindim cesimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...bu arada seda bebişkoya "bey" dedi...Allah mı söyletti ne,,,erkekin mi gelicek nedir

Amin canım sagol, Evet o erkek olcagini dusunuyor benim bebegimin.

Tesekkur ederim İrem, insallah sen de gorursun. Ben 6+2'yim bugun. Sen ne kadar oldun? doktora gidicektin ne dedi?

amin işallah,ben 5+2yim ,ya ben sinopun ilçesınde oturuyorum ve samsuna gıdecektım pazartesi günü ama benım ıcın yola gıdıp gelmk zor olacak arabamız yok o ndenle otobüsle gıdıcem 2,5- 3 saat sürüyor 6 haftalıkken kalp atışı alındııgnı bılmıyordum 8 haftalıkken dıye duymuştum madem öyle ben 6 haftamın dolmasını beklıyeyım değil mi? iki iki gıdıp gelmek olmasın .

ben de mutluluktan ağladım benimkine bakmadım ya,1979'luyum ben,3 nisanda 32 oluyorum.kasımda gebe kalmışım.baksak mı ya?
teşekkür ederim inşallah kalırız çok istiyorum bide benim ilk gebeliğim bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum şimdi hevesle bekliyorum

inşallah çok bekletmez.ben de aynı şeyi yaşadım.üç ay sonra yine hamileyim.rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize.

bence de tek seferde hallet.

sedammm ben baktım çin takvimine,,,kız çıkıyo,,,ayyyy prenses annesi mi olcan kızzzzz

valla mı?kim duysa kız diyor.kim duysa dediğim,siz,kardeşim...eşim erkek diyor hâla.doğsun da...kız,erkek fark etmez.çin takvimi tutuyormuş diyorlar.

ablam da çin takvimi tutuyor diyor. kendinisin ve birçok arkadaşınınki tutmuş, 1 kişi hariç. neyse dedigim gibi ben herseyi kabul ederim, Allah ne verirse. İnsallah saglikli olurlaaaar.

inşallah canım o duyguyu yeniden tatmak istiyorum

sedammm ben baktım çin takvimine,,,kız çıkıyo,,,ayyyy prenses annesi mi olcan kızzzzz
inşallah canım, sağlıklı,akıllı olsun da...

ablam da çin takvimi tutuyor diyor. kendinisin ve birçok arkadaşınınki tutmuş, 1 kişi hariç. neyse dedigim gibi ben herseyi kabul ederim, Allah ne verirse. İnsallah saglikli olurlaaaar.

aminnn.

ben de baktım cin takvimine :) 26 yaşı aralık kıza denk gelıyor eşim erkek olcak dıyor hatta dün gıtmış kumandalı araba almış alahım yarabbım ,bu ne dıyorum cınsiyetımı öğrendın de aldın dedım olsun hem kız oynar hem erkek oynar dedi,sonra oturdu kendı oynadı

slm kızlar evet ocak ayı benimde ayım oldu bu gün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim bu arada bu çin takvimi olayıyla ilgili bişe sora bilirmiyim 84 doğumluyum ve aralık 14 de çalışmalara başladık ocak 8 de de gebe olduğüumu öğrendim şimdi benim neyim olucak o zaman :)

kızın olcaaaak hayırlı olsun bu arada. gördün mü keseyi, değerin kaç?

kız görünüyor şekerim hadi bakalım hayırlısı olsun vallaha benim kaynnamın 6 çocuğu var eşimde dahil hepside tutuyor çin takvimine göre bana göre doğruluğu var ama her şeyi allah bilir

Son düzenleme:

hayırlı olsunn:) sağlıkla kucağına al inşallah.

kızın olcaaaak hayırlı olsun bu arada. gördün mü keseyi, değerin kaç?

ay inşallah sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama kız olursa da ii olur ay pazartesi gidicem işte görmeye hastaneye bakalım Allahım olmayanlarada meleklerini bir an önce yollasın boş olan kucakları doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…