- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
canim aramizda hsg cektiren yok herhalde ondan cvp gelmiyordur:26::26::26::26:[/QUOTe
çok uykuluyum yine de şu kadarını söyleyeyim, çok şiddeti regl ağrısı gibi sancı yapar, çekileblir bir sancı yani.10 dk kadar sürer bu sancı sadece.ilaçlı su tüplerde tıkanıklık varsa açar.geçmiş olsun
kader bebişim bizi bırakamadın mı kıs
yahu neden kimse bişi demiyo yardım lütfen[/QUBEN BİLMİYORUM CANIM YA .........
canim aramizda hsg cektiren yok herhalde ondan cvp gelmiyordur:26::26::26::26:
yahu neden kimse bişi demiyo yardım lütfen
yahu neden kimse bişi demiyo yardım lütfen
çok uykuluyum yine de şu kadarını söyleyeyim, çok şiddeti regl ağrısı gibi sancı yapar, çekileblir bir sancı yani.10 dk kadar sürer bu sancı sadece.ilaçlı su tüplerde tıkanıklık varsa açar.geçmiş olsun
kader gecmisi okuyo herhalde yada pc yi acik unuttuuu
aaaa kesin canım kesin aşık mı ne yahu bizim kız yoksada aceleyle buum buumlara mı gitti acep ay ne fesadım ben yine yaaaaa
kusura bakmayın ya daldım böyle teşekkùrler yine de.1 yıldır deniyorum bende bebiş için tırlatmak üzereyim artık
kusura bakmayın ya daldım böyle teşekkùrler yine de.1 yıldır deniyorum bende bebiş için tırlatmak üzereyim artık
Çok saolun arkadaşlarcanim bak seda cvp yazmiss
ebru canım bende kaçayım yavaş yavaş benimki sabah geliyo bakıyo ki ölü gibi yatıyorum eee adamcağıza kahvaltı hazırlamak lazım genelde biraz yatar yanıma ama bazende uyumuyor ahanda ben kaçar canım kendine iyi bak iyi geceler sende geç yatmaaaa gece uykusu hiçbirşeye değmez sonra hamiş olunca düzenli yatmamız lazım şimdiden alışalım dimi ama?
valla saolun inşallah bu yıl bebişler gelir.benim prolaktinim yüksekti 2 aydır düzende ama hala tık yoküzülme ya katıl bize hayatını yaşa biz burda ağlarız güleriz dedikodu yaparız kafayı sıyırırızsende okadar takma kafana rabbim hayırlısını versin...
1.5 senedir istiyorum benden sonra evlenenler 1 yaşında çocukları oldu ama kısmet.ya yeni elti aldık 1 tane bana. Ayyyyy o önce yaparsa.ben büyük gelinim yaaa.şaka tabiki ama içten içten anlarsınız
Ya bende öyle arkadaşım ekimde evlendıg şimdi 2,5 aylık millet tek atışta tutturuyo valla.sende ki problem belli mi peki1.5 senedir istiyorum benden sonra evlenenler 1 yaşında çocukları oldu ama kısmet.ya yeni elti aldık 1 tane bana. Ayyyyy o önce yaparsa.ben büyük gelinim yaaa.şaka tabiki ama içten içten anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?