2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

yahu neden kimse bişi demiyo yardım lütfen

çok uykuluyum yine de şu kadarını söyleyeyim, çok şiddeti regl ağrısı gibi sancı yapar, çekileblir bir sancı yani.10 dk kadar sürer bu sancı sadece.ilaçlı su tüplerde tıkanıklık varsa açar.geçmiş olsun

kusura bakmayın ya daldım böyle teşekkùrler yine de.1 yıldır deniyorum bende bebiş için tırlatmak üzereyim artık

Sıkma canını koca da sorun oladı mı kolay bayana bir sürü ilaçlar iğneler yapılıyo da işte biraz uğraştırıyo.bi arkadaşım var allah göstermesin eşinde 1 tane bile sperm yok kızcağız olmıcak diyo başka bişi demiyo.geçen gün ona şunu dedim herşey allahtan allah 1 tane sperm verir ummadığın anda o da gelir yumurtanı bulur.allah yani isterse yapar anlamazsın kalıverirsin dedim.ne diim

kusura bakmayın ya daldım böyle teşekkùrler yine de.1 yıldır deniyorum bende bebiş için tırlatmak üzereyim artık

üzülme ya katıl bize hayatını yaşa biz burda ağlarız güleriz dedikodu yaparız kafayı sıyırırızsende okadar takma kafana rabbim hayırlısını versin...

herkez öyle canimda ama sabir lazim sabir yaa... Allah ne zaman isterse o zaman olur anca... insallah hayirlisiyla gelir bebislerimizz... bende 1 senedir deniyom

ebru canım bende kaçayım yavaş yavaş benimki sabah geliyo bakıyo ki ölü gibi yatıyorum eee adamcağıza kahvaltı hazırlamak lazım genelde biraz yatar yanıma ama bazende uyumuyor ahanda ben kaçar canım kendine iyi bak iyi geceler sende geç yatmaaaa gece uykusu hiçbirşeye değmez sonra hamiş olunca düzenli yatmamız lazım şimdiden alışalım dimi ama?

1.5 senedir istiyorum benden sonra evlenenler 1 yaşında çocukları oldu ama kısmet.ya yeni elti aldık 1 tane bana. Ayyyyy o önce yaparsa.ben büyük gelinim yaaa.şaka tabiki ama içten içten anlarsınız

öyle canim öyle ozaman bende kacarrrrrr

grsrz tatlim iyi gecelerrrr öptm:80::80::80::80:

üzülme ya katıl bize hayatını yaşa biz burda ağlarız güleriz dedikodu yaparız kafayı sıyırırızsende okadar takma kafana rabbim hayırlısını versin...
valla saolun inşallah bu yıl bebişler gelir.benim prolaktinim yüksekti 2 aydır düzende ama hala tık yok

1.5 senedir istiyorum benden sonra evlenenler 1 yaşında çocukları oldu ama kısmet.ya yeni elti aldık 1 tane bana. Ayyyyy o önce yaparsa.ben büyük gelinim yaaa.şaka tabiki ama içten içten anlarsınız

o yönde ben sansliyim valla

esim 2 kardes... bi tane görümcem var Allahtan eltim yok... bize gelirse damat gelicek

neyse ben kacarrrr:80:

Ya bende öyle arkadaşım ekimde evlendıg şimdi 2,5 aylık millet tek atışta tutturuyo valla.sende ki problem belli mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…