2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

üzülme ya katıl bize hayatını yaşa biz burda ağlarız güleriz dedikodu yaparız kafayı sıyırırızsende okadar takma kafana rabbim hayırlısını versin...
valla saolun inşallah bu yıl bebişler gelir.benim prolaktinim yüksekti 2 aydır düzende ama hala tık yok

dünürüm nası gidiyo diyet? akşam eşime poğaça yaptım..sabahları kahvaltı yapmıyo da dışardan almasın bşey diye evden bşiler yapıpı koyuyorum ...anam o da nası güzel olmuş bi tane yedim ama sabah şekersiz çayla 2 de domatiz cherry

Güzel gidiyo.Dün ben de biraz bozdum kaynanamlara misafir geldi.Psta börek ve de sarma var dı dayanamadım bi dilim pasta börek 5-6 tane de sarma yedimmm:26:Sonra da pişman olum.Akşam hiçbir şey yemeden yattımm

Güzel gidiyo.Dün ben de biraz bozdum kaynanamlara misafir geldi.Psta börek ve de sarma var dı dayanamadım bi dilim pasta börek 5-6 tane de sarma yedimmm:26:Sonra da pişman olum.Akşam hiçbir şey yemeden yattımm

akşam yememişsin o telafi etmiştir esra hanımcım yılmak yok şampiyon olcaz

Trip yapıyorsun bana güzel annemmmmm
Dün de benim migrenim tuttu kötüydüm çok

yapıyorum tabi, çocuk mu kandırıyon sen bebişim, simdi gecti mi bari migrenin, benim tam olarak bu sabah gectii resmen 3 gün migren cektim.

akşam yememişsin o telafi etmiştir esra hanımcım yılmak yok şampiyon olcaz

kesinlikle bi de şu tuz işi nasıl oluyor yaa ben tuzsuz yiyemiyorum az da olsa olacak ki benim azım sizin çoğunuzdur

He bu arada artık 71 değil 70 kiloyum:82:

yapıyorum tabi, çocuk mu kandırıyon sen bebişim, simdi gecti mi bari migrenin, benim tam olarak bu sabah gectii resmen 3 gün migren cektim.

Var hala tam olarak geçti diyemem ama geceki kadar yoğun değil.Dün majezikle arveles mi ne öyle bi ilaç içtim kar etmedi.Yine de hafifletmiştir.Seni düşünemiyorum nasıl katlandın o gece.

Şu özel mesajlar on dk da bir atılmasa kandırmıcam da işte sitenin garip bi uygulaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…