kesinlikle bi de şu tuz işi nasıl oluyor yaa ben tuzsuz yiyemiyorum az da olsa olacak ki benim azım sizin çoğunuzdur
He bu arada artık 71 değil 70 kiloyum:82:
vaaaaaaaaaaaaaawwwwwww işte buuuuuuu
iste bir de tuzu kesebilse insan direk ödemi atıyosun ve daha hızlı kilo veriyosun. ama süpermiş hemen 1 kilo vermissss.
evetttttt...süper başlangıççç..ben de tartılayım ya yarın sporda
ces sen nasılsın buarada dünürümle lafa daldık...
yeniden doğmuş gibiyim, ağrısız uyanmak harika bişey,insan kıymetini 3 gün ustune agriyla kalktiktan sonra anliyo.
Kesinlikle benim de geçer inşallah.
Ya ben bu tuz olayını nasıl çözsem ki.Zaten sabahları yüzüm gözüm burnum ellerim falan şiş oluyor hep.Hatta böbreklerimden şüphe ettik bu şişlik yüzünden.Tuzu azaltmak lazım kesinlikleee resmen şişiriyor adamı.Ben önceden yemeğin tadına bakmadan tuz atardım en azından şimdi onu yapmıyorum...
kaçıp geldiiimmmmnasılsınız canlarımmmm
kaçıp geldiiimmmmnasılsınız canlarımmmm
gunaydın kızlar ben geldım nasılsınız neler yapıyorsunuz...
ayyy hayır oolsuuunn! nasıl gördün anlatsana! inşallah gerçekte de tanışırız.ayyy çok şükür geldin, dünden beri seni bekliyorum, 2 gün önce rüyamda seninle tanıştığımızı gördüm Sedaaaaa.
günaydın kuzuuumm, ne oldu sana? her ne olduysa boşveeeerrr!hiçbir şey kişinin kendisinden önemli değil.Hoş geldinnnnnnnnnnnn
Günaydınlar sizeee
hoşgeldinizzzzzzzzz
Günaydın canım biz iyiyiz asıl sen nasılsınnn?gunaydın kızlar ben geldım nasılsınız neler yapıyorsunuz...
gunaydın kızlar ben geldım nasılsınız neler yapıyorsunuz...
Sağol tatlım öyle gerçekte.Ben anne sözü dinlerim boşverdim gittiayyy hayır oolsuuunn! nasıl gördün anlatsana! inşallah gerçekte de tanışırız.
günaydın kuzuuumm, ne oldu sana? her ne olduysa boşveeeerrr!hiçbir şey kişinin kendisinden önemli değil.
deeceesiiii hoşbuldukkk!
sedoşummm,hoş geldin adaşım. ne yaptınız? bir sorun yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?