2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

iste bir de tuzu kesebilse insan direk ödemi atıyosun ve daha hızlı kilo veriyosun. ama süpermiş hemen 1 kilo vermissss.

evetttttt...süper başlangıççç..ben de tartılayım ya yarın sporda

ces sen nasılsın buarada dünürümle lafa daldık...

kızlar günaydın bendede malesef kilo problemi var kilom 75 pkoluların mutlaka kilo vermesi gerekiyo benim ablam 80 den 65 düstü ve o ay hamile kaldı mecbur kilo vercez artık

evetttttt...süper başlangıççç..ben de tartılayım ya yarın sporda

ces sen nasılsın buarada dünürümle lafa daldık...

yeniden doğmuş gibiyim, ağrısız uyanmak harika bişey,insan kıymetini 3 gün ustune agriyla kalktiktan sonra anliyo.

yeniden doğmuş gibiyim, ağrısız uyanmak harika bişey,insan kıymetini 3 gün ustune agriyla kalktiktan sonra anliyo.

Kesinlikle benim de geçer inşallah.

Ya ben bu tuz olayını nasıl çözsem ki.Zaten sabahları yüzüm gözüm burnum ellerim falan şiş oluyor hep.Hatta böbreklerimden şüphe ettik bu şişlik yüzünden.Tuzu azaltmak lazım kesinlikleee resmen şişiriyor adamı.Ben önceden yemeğin tadına bakmadan tuz atardım en azından şimdi onu yapmıyorum...

valla kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş, ben yemekleri resmen tuz ağdası yapıyorum, benden başka kimse yiyemez hale geliyo tabağımdaki yemek, benim de azaltmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum, yemegin tadı olmuyo tuz ekmeyince. ama azaltmam lazım bir şekilde.

DİYET GRUBUMUZ (BAŞLANGIÇ:18 OCAK)

İSİM........................BOYU...............KİLOSU..................VERECEĞİ KİLO

deece.....................1.74 ...................63 ...........................6.........
soulfly_eu................1.76....................71...........................10........
ebru_32...................1.68...................70............................10........
turlik.......................?? ...................??............................??.........
bebişim...................???.....................??.............................??........

sabah: 2 dilim ekmek
1 yumurta ya da 1 dilim peynir(ya da yarım yarım ikisinden ye)
5 zeytin
istediğin kadar marul,roka,maydonoz,salatalık,domates
haftada 2 kez 1 tatlı kaşığı reçel ya da bal yiyebilirsin(böylece açgözlülüğün önünü kesiyorsun.çok katı yaparsan bir süre sonra diyeti bozup saldırıyorsun)
çay kahve şekersiz

öğle : 4 dilim ekmek( 1 dilim ekmek=2 kaşık pilav,ma karna) yani mesela 4 kaşık pilav yersen 2 dilim ekmek
8 kaşık sebze(az yağlı pişsin)
bol limonlu 1 tatlı kaşığı yağlı salata(yağ olmazsa vitamin kullanılmıyormuş)
haa bu arada 1 kase çorba da 1 dilim ekmek yerine geçiyor,isterseniz çorba içip 1 dilim ekmeği çıkarın

akşam: 1 dilim ekmek
1 kase çorba
haşlanmış ya da ızgara et,tavuk,köfte,balık(avcunuzun ortası kadar 2 parca hakkınız var.yaklaşık 4 köfte büyüklüğü falan)
4 kaşık sebze
bol salata öğlenki gibi
ben salatamın üstüne haşlanmış tavuk falan koyup yiyorum.iyi oluyor.
isterseniz bu öğün öğleyle değişebilir ama ekmek sayıları değiştirilemez.
süt ve süt ürünleri ara öğünlerde çünkü kalsiyum demiri öldürüyor. o yüzden et ve baklagille beraber tüketilmeyecekler. haa baklagil yeme hakkınız 4 kaşık.sebzeyi çıkart,4 kaşık kuru fasulyeni ye.inanın hiç az değil.lokanta tabaklarında o kadar dahi olmuyor.

ilk hafta için ;her sabah ve her akşam 25x2 set 50 sabah 50 akşam toplam 100 mekik
her gün imkanlar dahilinde yürüyüş[/QUOTE]

ayyy çok şükür geldin, dünden beri seni bekliyorum, 2 gün önce rüyamda seninle tanıştığımızı gördüm Sedaaaaa.
ayyy hayır oolsuuunn! nasıl gördün anlatsana! inşallah gerçekte de tanışırız.

Hoş geldinnnnnnnnnnnn
Günaydınlar sizeee
günaydın kuzuuumm, ne oldu sana? her ne olduysa boşveeeerrr!hiçbir şey kişinin kendisinden önemli değil.
hoşgeldinizzzzzzzzz

deeceesiiii hoşbuldukkk!

Sağol tatlım öyle gerçekte.Ben anne sözü dinlerim boşverdim gitti

ıyıyım kızlar turkıyedeyım antalyadayım tedavıye basladık dıs gebelık kesınlestı ıgne vuruldum kızlar sımdı beklemedeyım yarın kan tahlılı yapılacak tekrar ınsallah degerlerım duser...

sedoşummm,hoş geldin adaşım. ne yaptınız? bir sorun yok değil mi?

Bak rüyamda gördüğüm seni tarid ediyorum, 170 boylarinda 58-60 kilo civarinda, kumral tenli ama simsiyah sacli, bebiş göbeğin de boyle ayva kadar cikmisti artik, tesadüfen karsilasmistik ama birbirimizi taniyiverdik nerden tanidiksa artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…