gunaydın kızlar ben geldım nasılsınız neler yapıyorsunuz...
ıyıyım kızlar turkıyedeyım antalyadayım tedavıye basladık dıs gebelık kesınlestı ıgne vuruldum kızlar sımdı beklemedeyım yarın kan tahlılı yapılacak tekrar ınsallah degerlerım duser...
beklmedeyım tatlım dıs gebelık cıktı ıgne vuruldum sımdı beklıyorum bana dua edın kızlar ne olur ınsallah kan degerlerım duser...Bak rüyamda gördüğüm seni tarid ediyorum, 170 boylarinda 58-60 kilo civarinda, kumral tenli ama simsiyah sacli, bebiş göbeğin de boyle ayva kadar cikmisti artik, tesadüfen karsilasmistik ama birbirimizi taniyiverdik nerden tanidiksa artik.
ıyıyım kızlar turkıyedeyım antalyadayım tedavıye basladık dıs gebelık kesınlestı ıgne vuruldum kızlar sımdı beklemedeyım yarın kan tahlılı yapılacak tekrar ınsallah degerlerım duser...
İnsallah biran once sagligina kavusursun Seda'cim,
ıyıyım tatlım sen nasılsın nasıl gıdıyor...gunaydın hoşgeldin..sen nası oldun asıl?merak ettik:26:
tesekkur ederım cnm saglıgıma kavusana kadar turkıyedeyım allah ızın verırse esım bugun dondu ben burdayım aılemın yanında esımde gıdıp gelıcek sureklı ...
Hayırlısıyla geçecek inşallah canım.Allah bir daha da yaşatmasın inşallah.Kan değerlerin düşmeye başlar iğne vurulduktan sonra tatlım.Bi yakınım geçirmişti 2000lerdeydi değerleri.İğneden sonra hemen 1000e indi.Yavaş düşecek inşallah.ıyıyım kızlar turkıyedeyım antalyadayım tedavıye basladık dıs gebelık kesınlestı ıgne vuruldum kızlar sımdı beklemedeyım yarın kan tahlılı yapılacak tekrar ınsallah degerlerım duser...
Bak rüyamda gördüğüm seni tarid ediyorum, 170 boylarinda 58-60 kilo civarinda, kumral tenli ama simsiyah sacli, bebiş göbeğin de boyle ayva kadar cikmisti artik, tesadüfen karsilasmistik ama birbirimizi taniyiverdik nerden tanidiksa artik.
ınsallah kızlar ınsallah eee sızde ne var ne yok nasıl gıdıyor yenı hamıleler hayırlı guzel haberler var mı topıgımızde tatlıslar bu arada canlarım antalyada muthıs bır hava var 3 gundur...
valla keşke görsek de tanıyıversek birbirimizi:)) kilom çoookkk! göbeğim de bebekten değil valla)) ben gördüğüm her upuzuuun kadına cess midir ki diye bakıyorum alsancak'ta! nereden elli olacaksa..yalnız yakında upuzuuuun ve hamile birini görürsem,merhaba,cess misiniz diye atlayacağım önüne kumralım,saçlar da kahverengi ve dalgalı...omuzlarımda katlı katlı duruyor.kilom daha fazla,boyum 1.75 ama kilodan dolayı 1.70 gibi görünüyor. tarif edeyim de karşılaşırsak falan...
sen ıste yeterkı adasım annemı takar koluma bırlıkte gıderız denıze dogru 1 er bardak cay ıcerız senın ıcınde kendıne cok ıyı bak tatlım gorusuruz...iyiyiz biz de. heaven de hamile. başka yeni hamilemiz yok. izmirde de çok güzel hava,güneşli...benim baba tarafım antalyalı, benim için de o karaoğlanlı parkı mıydı adı,neydi,falezlerin orada...işte orada bir bardak çay iç... hatta bayılırım antalyanın lokumuna:))hani üçgen üçgen,dışı kıtır kıtır da içi jöle gibi yumuşacık,güllü...benim için de ye!
daha çok minik, tüplere zarar verecek boyutta olsaydı ameliyat gerekirdi. şu an gebelik hormonların çalışıyor canım,çok doğal öyle hissetmen...ilk bebeğimde ben ölü olduğu halde içimde iki hafta taşımış ve kürtaj masasına yatarken ağlamıştım ölü de olsa o benim bebeğim ve siz onu benden ayırıp çöpe atacaksınız diye...ayılırken de ölmesin,çok küçük diye ağlayarak ayılmışım...gebelik değerlerin düştükçe duygusallık azalacak...benim ilkine içim yansa da hala,şu an mantıklı düşünebiliyorum onunla ilgili. her işte bir hayır vardır.bundan sonra gebe kalman daha kolay olacak,çünkü o bebek hormonlarını çalıştırdı.halk arasında bir laf var:düşüğün bir ayağı içerde olur deerler. düşükten sonra hamilelik kolaylaşıyor.beden anneliği tadınca yerini doldurmak istiyor.bu arada her nekadar tuptede olsa ben bebegımı cok semıstım antalyaya gelene kadar degerlerımı 810 fırlatmıstı hemen ıgne ıle mudehale edıldı burada degerler kac olunca tuplere zarar verıyor onu bulamadım bır turlu dr uma sormayıda unuttum...
Yeni neslin hepisi bi uzun, sapık zannetmesinler seni sonra Alsancak'ta ces siz misiniz diye geziyomusun sen surekli falan :):):) 5.5 kilo vermissin gecende okudum alla süper idare ediyosun Seda, ben de almadım kilo daha, karnım zaten hic yok, icine kacmis gibi :) Taniscak zaten birgun, yakalarimiza gul takariz taniriz biribirimizi.
sen ıste yeterkı adasım annemı takar koluma bırlıkte gıderız denıze dogru 1 er bardak cay ıcerız senın ıcınde kendıne cok ıyı bak tatlım gorusuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?