canım ya,aslında şeker hastalığım için endokrinci ve diyetisyen birlikte diyet hazırladılar,normalde yediğimden çok!ama benim bulantılar...bir de hani hormonlar çok bozuktu ya,gebelikle dengelendi.belki ondan veriyorum.zaten çok şişmanım,şimdi bir de vermesem,doğuma 100le falan giderdim şimdi verip sonra o verdiklerimi alacağım galiba kilo alımı ilk üç ayda en çok 1 kg olmalıymış,sonra her ay 1-2 kilo geliyormuş.benim 11 haftada -5.5 şükür. kadın doğumum "ver abicim ver, kalanı ikinize fazla fazla yeter"dedi
Kızlar ya yarın eşimin işyerinin bi daveti var80ler partisi olcakmış..çocuklar duymasından özendiler heralde..gitmek zorundayız ama ne giycez ya kalmadı ki eski kıyafetler
yok mu uzun,tunik gibi gömlek? Tayt giy,üstüne gömlek,beline kalın kemer.hatta gömleğe vatka iliştir,sonra sökersin. 5 liralık gözlükler var sokakta satılan,ennn kocamanını kalın çerçevelisini alıp bir de saçını serpil çakmalı gibi yaptın mıydı olur biteryalnız "gitmek zorundayız" çok saçma ya,herkes ister gelir ister gelmez yuh yani!
ya zorunda olmak şöyle şekerim..eşimin patronu herkesin davetiyesini kendi almış..para vermiş fln..sponsor olmuş..parti bi şirketle ortak da...fln fln.. 180 kişi fln olcakmış..yani mecbur değil tabi ama kırmamamız lazım ayıp olur..hepsi tamam da saçlarımı yeni kestirdim serpil çakmaklının kısa saçlı hali varsa onu söyle datlum
Evet ilk üç ayda 1 kilo alınması gerekiyo diye ben de birtek kızartma yememeye dikkat ediyorum. normalde cok yerim ama hamile oldugumu ogrendigimden beri daha 1 kerecik yedim ama saglam yedim bir suru bir suru. Neyse onemli olan sagligin, saglik dahilinde veriyosan tabi ver zaten, doktorun da ver dedigine gore hersey super.
canlarım,11.10'da dersim var,şu testlerimi ayarlayayım test odasına gidip...4 dk sonra tenefüs zili çalar,öğretmenler odası dolar...öpüyorum sizi...
canlarım,11.10'da dersim var,şu testlerimi ayarlayayım test odasına gidip...4 dk sonra tenefüs zili çalar,öğretmenler odası dolar...öpüyorum sizi...
Ben de işlere daldım unuttum sizi.Deecem çok güzelmiş parti sedanın dedikleri de gayet iyi.Saçlarının önünün avrupa yakasındaki makbule gibi dolma da yapabilirsin.
saçlarım uzun olsaydı hedefim oyduama şimdi cocuklar duymasındaki meltem gibi kabarttırıcam
öğle aramda tayt alayım bitane..annemle konuştum şimdi mor vatkalı bi kazağı varmış..uyarsa onu giyerim uymassa tunik fln..kocaman da küpe taktım mı tamamdır ...
valla kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş, ben yemekleri resmen tuz ağdası yapıyorum, benden başka kimse yiyemez hale geliyo tabağımdaki yemek, benim de azaltmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum, yemegin tadı olmuyo tuz ekmeyince. ama azaltmam lazım bir şekilde.
iyiyim canım benim, badem acıktı,kendisine yemek göndermem lazım:))ay canım sen hamilesin tuzu hemen azaltman lazım mazallah öok fena şişersin heee benim kuzen davul gibi olmuştu aman Allah korusun
seda annem nasılsın canım geçmişi okuyorum bende kimse kalmamış geleceğe ben gelenekadar bademimiz nasıl bakalım
aaaaaaa sedamda ditmişşşşşşşşş
iyiyim canım benim, badem acıktı,kendisine yemek göndermem lazım:))
burda olduğunu fark etmedim canım ya,şimdi öğle yemeği yemem lazım :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?