2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

az önce aile hekimliğine gittim doktora beta hcg yaptırıcam dedim garibim sen nerde çalışıyosun dedi ben de evdeyimmm dedim ne bileyim terimler falan diyo çatlak.dedim bende profösör olduk okuya okuya dedim neyse yarın sabah alıcam valla yımırtlama günüm 7-12 ocak idi değerlendirdik,7-11-15 inde olur mu bilmiyorum hayırlısı vajinal kaşıntı için de krem yazdırdım.göbeğimin altı ağrıyo yine psikolojiktir diyorum.

bu arada kayınbabamla karşılaştım,sabah sabah.aile hekimliğini gösterdim az bişi işim var dedim adamcağız torun için gözüme bakıyo ama kısmet işte.

bu arada kayınbabamla karşılaştım,sabah sabah.aile hekimliğini gösterdim az bişi işim var dedim adamcağız torun için gözüme bakıyo ama kısmet işte.

Kısmet ,inşallah hamilesindir.Aslında test içinde sanki biraz erken ocak 12de de yumurtlamış olabilirsin belli olmaz.

ne bilim iyice saçmalıyorum işte zaten tuttu tutmadı önümüzde 9 ay var yani o 9 ay bana hiç geçmez

Yok yok saçmalamıyorsun.Ben de adetime 10 gün varken yaptırmıştım olsa da çıkmazdı zaten.İnşallah hayırlısı olur hakkında...

Ya ben keçi boynuzu alacaktım ama bulamadım.Yani iyisini hep kırıklardı.Ben de keçiboynuzu nektarı aldım.Pekmezi de vardı ama nektarı daha iyi dedi aktar.Bu nektar da aynı işlevi görüyordur herhalde.

geldiim kafam kadar bi küpe aldım 1 tlye..ne pembesi bilemedim çingeneler bile takmaz öyle diyim

Ya ben keçi boynuzu alacaktım ama bulamadım.Yani iyisini hep kırıklardı.Ben de keçiboynuzu nektarı aldım.Pekmezi de vardı ama nektarı daha iyi dedi aktar.Bu nektar da aynı işlevi görüyordur herhalde.
dünürüm yoğun çalışmalardasın bakıyorum da :78::78::78:
kıslarrrrr ben geldim merhaba....

merhhaba canım hoşgeldin

kıslar geldim gidiyorum ama annnemle hamama gidicezde:=] görüşürüz yine

Yok yok saçmalamıyorsun.Ben de adetime 10 gün varken yaptırmıştım olsa da çıkmazdı zaten.İnşallah hayırlısı olur hakkında...

saol senin de hayırlısı olsun vallahi.bu arada 2 gün önce yaptığım testte az önce inceçizgi var resmen görüyorum.aman neyse hayırlısı bi kaç gündür donuyorum donmaktan duşa giremiyorum hayır olsun

geldiim kafam kadar bi küpe aldım 1 tlye..ne pembesi bilemedim çingeneler bile takmaz öyle diyim

dünürüm yoğun çalışmalardasın bakıyorum da :78::78::78:

merhhaba canım hoşgeldin
Yok be tatlım hiç yok aklımda kocam aradı da al dedi.Benim aklım fikrim zayıflamakta
Düşün yumurtlama tarihimi hesaplamamışım bileeeee

Yok be tatlım hiç yok aklımda kocam aradı da al dedi.Benim aklım fikrim zayıflamakta
Düşün yumurtlama tarihimi hesaplamamışım bileeeee

aman oyle yap boşver...ben hesaplayamıyorum zaten öyle bi lüksüm yok
akıntı fln da yok..ya çok geç yumurtlucam yada yumurtlamıcam yine zira bugun14.gün

aman oyle yap boşver...ben hesaplayamıyorum zaten öyle bi lüksüm yok
akıntı fln da yok..ya çok geç yumurtlucam yada yumurtlamıcam yine zira bugun14.gün

Başlar başlar benim de14.günde olur diye bekliyordum 17.günde oldu ve neredeyse sadece o gün akıntı oldu

Ben naptımmm biliyo musunnnnn?Çıktım tam 2 km yürüdüm hemi de hızlı hızlı

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
soulfly_eu, deece+, mpb, MINTI82, ces1234+

Kimse neden konuşmuyorrrr

eferim benim dünürümeeee...maşallah maşallah.ya benim de bağırsaklar pek çalışmıyo ondan da kilo aldım ben galiba ya..tespit ettim bugun

eferim benim dünürümeeee...maşallah maşallah.ya benim de bağırsaklar pek çalışmıyo ondan da kilo aldım ben galiba ya..tespit ettim bugun

Hmmm valla benim çok çalışıyo da noluyo Sabahları sıcak su içiyorsun değil mi.?

içiyorum artık şekerim..bu ara ii yine maşallah aman ya ben ki yemekten 10 dk sonra koşardım tuvalete..şu 1-1.5 senedir tüm düzenim değişti

içiyorum artık şekerim..bu ara ii yine maşallah aman ya ben ki yemekten 10 dk sonra koşardım tuvalete..şu 1-1.5 senedir tüm düzenim değişti

Düzelirrr düzelirrrr...
Ya sinir oldum bağlantımı gidip geliyo..Seni de bırakıp gitmek istemiyorum malum akşamları olmuyorsun

Düzelirrr düzelirrrr...
Ya sinir oldum bağlantımı gidip geliyo..Seni de bırakıp gitmek istemiyorum malum akşamları olmuyorsun

kuzuuuuum beim de sayfalar geç açılıyo ya
akşamları kafamı kaldırcak halim olmuyo tatlım..bi de pazr günüm bnm olsun diye işleri haftaiçine yayıyorum...öyle olunca yoruluyorum..gerçi buara başka işlerimiz var :78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…