2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Of yaa sonunda netşm normale döndü ama sen gitmişsinnnn

Kaderimmmmmm bebişim naberr?

Of yaa sonunda netşm normale döndü ama sen gitmişsinnnn

Kaderimmmmmm bebişim naberr?

iyidir canikom,dışardaydım yeni geldim eve,işlerim vardı hallettim çok şükür,,,yarın yolcuyummm,erzurum yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenden nbrr,,

iyidir canikom,dışardaydım yeni geldim eve,işlerim vardı hallettim çok şükür,,,yarın yolcuyummm,erzurum yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenden nbrr,,
İyidir tatlım nolsun diyetle uğraşıyorum.Hayırlı yolculuklar tatlım.Dün tutmuştur inşallah
huuuu huuuuuuuuu ben geldiiiiimmmmm

nassinizz millettt

Hoşgeldinnnn canımmmm iyiyiz sen nasılsın?

hosbulduk canim iyyim... yarin erzurum haaa

evet canım 5 te havalimanında olmam gerekiyyoo,,,nasıl uyanacam yaa,,,gece uyumam galiba,daha hiçbirşeyimi hazırladığım yok,
yemek yappılacak
valizim hazırlanacak
eşime ben yokken yemesi için sarma yapılacak,1-2 günlük
çamaşırlar kurudu,katlanacak,
eşimin ütülencek gömleği filan varsa ütülencekk
anammmmm ,inşlh yetiştiririm.........

İyidir tatlım nolsun diyetle uğraşıyorum.Hayırlı yolculuklar tatlım.Dün tutmuştur inşallah

sağol bebişim,sorma yaa dünde çalıştık tabiii,bu akşam da yetiştirebilirsem diğer işleri,bu akşamda çalışırım inşşşşşşşşşşşşşşşlhhh

Hoşgeldinnnn canımmmm iyiyiz sen nasılsın?

bende iyyim canim... ya bu diyeti biz niye daha önce akil etmedik yahu... insanin kafasi dagiliyo diyet düsünmekten cok iyi oldu haa

oo ozaman bence sen hic durma biyandan islerini hallet bi yandan bizimle sohbet et

bende iyyim canim... ya bu diyeti biz niye daha önce akil etmedik yahu... insanin kafasi dagiliyo diyet düsünmekten cok iyi oldu haa

oo ozaman bence sen hic durma biyandan islerini hallet bi yandan bizimle sohbet et

evet yaaa aklıma başka bi şey gelmiyo.Zayıflıcam diyorum başka da bi şey demiyorummm

sorma bacımm,çamaşırları katlayabilirimm sizinle muhabbet edrken dimi yaa

evettt.. bi yandan islerini yaparsin bi yandanda bize bakarsin hemencecik bitiverirsin.. hemen basla sen hatta hadi durma naş naş

evet yaaa aklıma başka bi şey gelmiyo.Zayıflıcam diyorum başka da bi şey demiyorummm

aynen... geceleri durmadan yiyen ,,benn,, artik yemiyorum

işte geldim burdayımmmmm

hosdeldinn

kiz senin actigin konulardan gördüm seniii... ne kadarda zarifsin.. cok güzel bir yüzün var gözlerini saklasanda... güzelligin belli oluyor... bu arada zayifsinda ay bayildim kiz sanaa

burdaki arkidişlerii cok merak ediyordum hadi seni gördüm sayilir keske diger arkidişlerimizi de görebilsemmm

Ben de gördüm dünürümü ben deeee maşallah çok güzellllll tü tü tütüüüüü
esracim bu gözlerde sana ait hirhaldee kiz seninde gözlerin cok guzelll
Evet tatlım mersiiiii başka da güzel bi yerim yok zati

ayyy canım benim teşekkür ederim çok incesinnn utandırdın beni

dünürüm bb code kısmındaki (img'ler arasında olan) http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıcaksın..ticker factory com'dan bahseiyorum hee

benim çizelgem nası olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…