- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
kuzuuuuumbeim de sayfalar geç açılıyo ya
akşamları kafamı kaldırcak halim olmuyo tatlım..bi de pazr günüm bnm olsun diye işleri haftaiçine yayıyorum...öyle olunca yoruluyorum..gerçi buara başka işlerimiz var:78::78:
Of yaa sonunda netşm normale döndü ama sen gitmişsinnnn
Kaderimmmmmm bebişim naberr?
huuuu huuuuuuuuu ben geldiiiiimmmmm
nassinizz millettt
iyidir yawrum,hoşgeldin,sen nasılsınn
İyidir tatlım nolsun diyetle uğraşıyorum.Hayırlı yolculuklar tatlım.Dün tutmuştur inşallahiyidir canikom,dışardaydım yeni geldim eve,işlerim vardı hallettim çok şükür,,, yarın yolcuyummm,erzurum yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senden nbrr,,
huuuu huuuuuuuuu ben geldiiiiimmmmm
nassinizz millettt
hosbulduk canim iyyim... yarin erzurum haaa
İyidir tatlım nolsun diyetle uğraşıyorum.Hayırlı yolculuklar tatlım.Dün tutmuştur inşallah
İyidir tatlım nolsun diyetle uğraşıyorum.Hayırlı yolculuklar tatlım.Dün tutmuştur inşallah
Hoşgeldinnnn canımmmm iyiyiz sen nasılsın?
evet canım 5 te havalimanında olmam gerekiyyoo,,,nasıl uyanacam yaa,,,gece uyumam galiba,daha hiçbirşeyimi hazırladığım yok,
yemek yappılacak
valizim hazırlanacak
eşime ben yokken yemesi için sarma yapılacak,1-2 günlük
çamaşırlar kurudu,katlanacak,
eşimin ütülencek gömleği filan varsa ütülencekk
anammmmm ,inşlh yetiştiririm.........
oo ozaman bence sen hic durma biyandan islerini hallet bi yandan bizimle sohbet et
bende iyyim canim... ya bu diyeti biz niye daha önce akil etmedik yahu... insanin kafasi dagiliyo diyet düsünmektencok iyi oldu haa
oo ozaman bence sen hic durma biyandan islerini hallet bi yandan bizimle sohbet et
sorma bacımm,çamaşırları katlayabilirimm sizinle muhabbet edrken dimi yaa
evet yaaa aklıma başka bi şey gelmiyo.Zayıflıcam diyorum başka da bi şey demiyorummm
işte geldim burdayımmmmm
Deecem ticker yaptım ama bi türlü olmuyoo
Yardım etttttttttttt
işte geldim burdayımmmmm
http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıcaksın şekerim
Deecem ticker yaptım ama bi türlü olmuyoo
Yardım etttttttttttt
Ben de gördüm dünürümü ben deeee maşallah çok güzellllll tü tü tütüüüüühosdeldinn
kiz senin actigin konulardan gördüm seniii... ne kadarda zarifsin.. cok güzel bir yüzün var gözlerini saklasanda... güzelligin belli oluyor... bu arada zayifsinda ay bayildim kiz sanaa
burdaki arkidişlerii cok merak ediyordum hadi seni gördüm sayilir keske diger arkidişlerimizi de görebilsemmm
Evet tatlım mersiiiii başka da güzel bi yerim yok zatiesracim bu gözlerde sana ait hirhaldeekiz seninde gözlerin cok guzelll
ayyy canım benim teşekkür ederim çok incesinnnhosdeldinn
kiz senin actigin konulardan gördüm seniii... ne kadarda zarifsin.. cok güzel bir yüzün var gözlerini saklasanda... güzelligin belli oluyor... bu arada zayifsinda ay bayildim kiz sanaa
burdaki arkidişlerii cok merak ediyordum hadi seni gördüm sayilir keske diger arkidişlerimizi de görebilsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?