- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben de gördüm dünürümü ben deeee maşallah çok güzellllll tü tü tütüüüüü
Evet tatlım mersiiiii başka da güzel bi yerim yok zati
hadi canimm inanmamm...gözlerin herseyi sölüyoooo
ayyy canım benim teşekkür ederim çok incesinnnutandırdın beni
dünürüm bb code kısmındaki (img'ler arasında olan) http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıcaksın..ticker factory com'dan bahseiyorum hee
benim çizelgem nası olmuş
İnsanın totosu kocaman olunca bütün güzellikleri örtüyor malesef tatlım
Baptımmmmmmmmmmm yaşasın yehuuuuuuuuuuuuuu
1 kilo getttüüüü haaaasüper olmus cizelgenn
Evet tatlım hızlı girdim ben.Bugün yürüyüş yaptım 40 dk tempolu.Biraz öncede yarım saat spor yaptım evde.
Ya ara öğünlerde eti form vs yesek nolur.Ben çok severim onları daaa
eti form yiyebiliriz herhalde yaa... sanki menüde öle bisi yaziyoduu...:44:
bu arada ben daha spora basliyamadim yahu sadece az yiyorum okadar ama bugün kesin basliycammm
kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi tartildim kac aydir 70 kilo gösteriyodum
simdi 69 kiloyum yaaa inanmiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm1 kilo verdimmi yani ben simdi bu ne hiz anacimmmmm
1 kilo vermisim diye acayip sevindim yahuuuuuuu
ben bugün artik kesin spor yaparim yaaa moralim düzeldi vallaaa:92::118::118::118::118::118::118:
yupppiiiiii
düğünde 58-59dum şekerim..4-4,5 kilo aldım..düz hesap 55 olcam ama 6dan vazgeçtim 8kilo vercem
ayrıca dünürüm süper olmuş çizelgennnnnn
Başla başla o 1 kilo bana çok büyük moral oldu
kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi tartildim kac aydir 70 kilo gösteriyodum
simdi 69 kiloyum yaaa inanmiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm1 kilo verdimmi yani ben simdi bu ne hiz anacimmmmm
ben bugün artik kesin spor yaparim yaaa moralim düzeldi vallaaa:92::118::118::118::118::118::118:
yupppiiiiii
Oooooo süper tatlım bak ne güzel gidiyor kilolarrkizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi tartildim kac aydir 70 kilo gösteriyodum
yupppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?