2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bisii degil canikommm... cizelgen süper olmusss

1 kilo getttüüüü haaaa süper olmus cizelgenn

Evet tatlım hızlı girdim ben.Bugün yürüyüş yaptım 40 dk tempolu.Biraz öncede yarım saat spor yaptım evde.

Ya ara öğünlerde eti form vs yesek nolur.Ben çok severim onları daaa

Son düzenleme:
Evet tatlım hızlı girdim ben.Bugün yürüyüş yaptım 40 dk tempolu.Biraz öncede yarım saat spor yaptım evde.

Ya ara öğünlerde eti form vs yesek nolur.Ben çok severim onları daaa

eti form yiyebiliriz herhalde yaa... sanki menüde öle bisi yaziyoduu...:44:

bu arada ben daha spora basliyamadim yahu sadece az yiyorum okadar ama bugün kesin basliycammm

kizlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simdi tartildim kac aydir 70 kilo gösteriyodum
simdi 69 kiloyum yaaa inanmiyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm 1 kilo verdimmi yani ben simdi bu ne hiz anacimmmmm

1 kilo vermisim diye acayip sevindim yahuuuuuuu

ben bugün artik kesin spor yaparim yaaa moralim düzeldi vallaaa:92::118::118::118::118::118::118:

yupppiiiiii

düğünde 58-59dum şekerim..4-4,5 kilo aldım..düz hesap 55 olcam ama 6dan vazgeçtim 8kilo vercem

ayrıca dünürüm süper olmuş çizelgennnnnn

Son düzenleme:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar şuan ateşim 36.9 gösteriyo,bugün 13. günüm,hesaplamaya göre dün yumurtladım,bugnde yüksek ateş,hala yumurtlayamadım mı acaba:26:

düğünde 58-59dum şekerim..4-4,5 kilo aldım..düz hesap 55 olcam ama 6dan vazgeçtim 8kilo vercem

ayrıca dünürüm süper olmuş çizelgennnnnn

Seninki de bebiş ya biraz önce ideal kiloya baktım boya göre bana 57 çıktı
Zaten bi on kilo vereyim bi beş daha verecem

ohh oh gitsin kilolar..........

Oooooo süper tatlım bak ne güzel gidiyor kilolarr

ya bende çizelge istiyorum,ama neyin çizelgesii,,,biraz daha bekleyeyimde şubatta gebelik çizelgesi yaparım bende artık,,,

Kader yumurtlamadan sonra ateşin düşmesi mi gerekir ki?
Ya şöyle değil mi ateş birden düşecek ertesi gün çıkacak sonra düşmezse de tutmuş oluyormuş büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…