2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

DİYET GRUBUMUZ (BAŞLANGIÇ:18 OCAK)

İSİM........................BOYU...............KİL OSU..................VERDİĞİ KİLO.........VERECEĞİ KİLO

deece.....................1.74 ...................63 .......................................................8...........
soulfly_eu................1.76.................... 71............................1........................ 9........
ebru_32...................1.68...................7 0............................1..........................9........
turlik.......................?? ...................??................................??........................??.........
bebişim...................???..................... ??.............................??........................??........

Kader yumurtlamadan sonra ateşin düşmesi mi gerekir ki?
Ya şöyle değil mi ateş birden düşecek ertesi gün çıkacak sonra düşmezse de tutmuş oluyormuş büyük ihtimal.

anam bende bilmiyorum dur turliği bekleyeyim ben ozaman,bende ateş düşüp,birden yükselince yumurtluyosun diye biliyorum,ateş yüksek devam edince hamiş olunuyor diye biliyorumm....

Heee bir de ben 18,30dan sonra bi şey yememeye gayret ediyorum.En fazla bir elma ya da muz ya da iki mandalina.Onları da yemezsem gece uyumam herhalde

sibelcim bu listeyi ara sira böle koyda görelim yahu bide menüyüde ama... bazen unutuyorum neler yiyecegimi:26::26:

ay liste süper olmus

anam bende bilmiyorum dur turliği bekleyeyim ben ozaman,bende ateş düşüp,birden yükselince yumurtluyosun diye biliyorum,ateş yüksek devam edince hamiş olunuyor diye biliyorumm....
Ateş ölçme topiğinde öyle yazıordu heaven da dedi yarım derece falan düşüyomuş ateş ertesi gün de yükseliyormuş o zaman yumurtluyomuşsun
yok artık daha neler anacım,o kadar da kafayı sıyırmadımm

sibelcim bu listeyi ara sira böle koyda görelim yahu bide menüyüde ama... bazen unutuyorum neler yiyecegimi:26::26:

ay liste süper olmus

ELBETTE ŞEKERİM YETER Kİ SEN İSTE

sabah: 2 dilim ekmek
1 yumurta ya da 1 dilim peynir(ya da yarım yarım ikisinden ye)
5 zeytin
istediğin kadar marul,roka,maydonoz,salatalık,domates
haftada 2 kez 1 tatlı kaşığı reçel ya da bal yiyebilirsin(böylece açgözlülüğün önünü kesiyorsun.çok katı yaparsan bir süre sonra diyeti bozup saldırıyorsun)
çay kahve şekersiz

öğle : 4 dilim ekmek( 1 dilim ekmek=2 kaşık pilav,ma karna) yani mesela 4 kaşık pilav yersen 2 dilim ekmek
8 kaşık sebze(az yağlı pişsin)
bol limonlu 1 tatlı kaşığı yağlı salata(yağ olmazsa vitamin kullanılmıyormuş)
haa bu arada 1 kase çorba da 1 dilim ekmek yerine geçiyor,isterseniz çorba içip 1 dilim ekmeği çıkarın

akşam: 1 dilim ekmek
1 kase çorba
haşlanmış ya da ızgara et,tavuk,köfte,balık(avcunuzun ortası kadar 2 parca hakkınız var.yaklaşık 4 köfte büyüklüğü falan)
4 kaşık sebze
bol salata öğlenki gibi
ben salatamın üstüne haşlanmış tavuk falan koyup yiyorum.iyi oluyor.
isterseniz bu öğün öğleyle değişebilir ama ekmek sayıları değiştirilemez.
süt ve süt ürünleri ara öğünlerde çünkü kalsiyum demiri öldürüyor. o yüzden et ve baklagille beraber tüketilmeyecekler. haa baklagil yeme hakkınız 4 kaşık.sebzeyi çıkart,4 kaşık kuru fasulyeni ye.inanın hiç az değil.lokanta tabaklarında o kadar dahi olmuyor.

ilk hafta için ;her sabah ve her akşam 25x2 set 50 sabah 50 akşam toplam 100 mekik
her gün imkanlar dahilinde yürüyüş

Heee bir de ben 18,30dan sonra bi şey yememeye gayret ediyorum.En fazla bir elma ya da muz ya da iki mandalina.Onları da yemezsem gece uyumam herhalde

aa evet bende diycektim... aksam saat 6 dan sonra pek bisey yememeye bakalim en fazla dedigin gibi meyve/sebze veya yogurt

aa evet bende diycektim... Aksam saat 6 dan sonra pek bisey yememeye bakalim en fazla dedigin gibi meyve/sebze veya yogurt

benim için bu pek imkan dahilinde olmuyo Zira koca bey 8e dogru geliyo 8de yiyoruz anca..o sebepten ben de akşam yemeklerinde hamurlu ekmekli bşey yemiyorummisal dün bi tabak nohut yemeği yedim yanında salata ve yogurt ile..bi pirinç tanesi bile yemedimmm

Benim de koca geç geliyor.O yüzden ben yiyorum o gelmeden.O aslında yalnız yemeyi sevmez ama kilo vermemi desteklediği için sesi çıkmıyor

Benim de koca geç geliyor.O yüzden ben yiyorum o gelmeden.O aslında yalnız yemeyi sevmez ama kilo vermemi desteklediği için sesi çıkmıyor

valla benim kocada bazen gec geldigi icin artik yalniz yicez...
ben kesin aksam 6dan sonra bisey yememeye bakicam

benim de koca geç geliyor.o yüzden ben yiyorum o gelmeden.o aslında yalnız yemeyi sevmez ama kilo vermemi desteklediği için sesi çıkmıyor

heheh..ya bizimki sabah kahvaltı yapmadıgı için beraber olabileceğimiz tek sofra akşam sofrası..o sebepten ben de bekliyorum onu..zaten eve gelmem 18,30 spor günleri 19 u da geçiyo...yarım saat-1 saat erken yesem neee yemesem ne dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…