:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ohh oh gitsin kilolar..........
Oooooo süper tatlım bak ne güzel gidiyor kilolarr
ya bende çizelge istiyorum,ama neyin çizelgesii,,,biraz daha bekleyeyimde şubatta gebelik çizelgesi yaparım bende artık,,,
Kader yumurtlamadan sonra ateşin düşmesi mi gerekir ki?
Ya şöyle değil mi ateş birden düşecek ertesi gün çıkacak sonra düşmezse de tutmuş oluyormuş büyük ihtimal.
Sende teste kaç gün kaldıysa o çizelgeyi yap görüyorum bazılarında test yapmaya 5 gün falan
DİYET GRUBUMUZ (BAŞLANGIÇ:18 OCAK)
İSİM........................BOYU...............KİL OSU..................VERDİĞİ KİLO.........VERECEĞİ KİLO
deece.....................1.74 ...................63 .......................................................8...........
soulfly_eu................1.76.................... 71............................1........................ 9........
ebru_32...................1.68...................7 0............................1..........................9........
turlik.......................?? ...................??................................??........................??.........
bebişim...................???..................... ??.............................??........................??........
Ateş ölçme topiğinde öyle yazıordu heaven da dedi yarım derece falan düşüyomuş ateş ertesi gün de yükseliyormuş o zaman yumurtluyomuşsunanam bende bilmiyorum dur turliği bekleyeyim ben ozaman,bende ateş düşüp,birden yükselince yumurtluyosun diye biliyorum,ateş yüksek devam edince hamiş olunuyor diye biliyorumm....
yok artık daha neler anacım,o kadar da kafayı sıyırmadımm
sibelcim bu listeyi ara sira böle koyda görelim yahu bide menüyüde ama... bazen unutuyorum neler yiyecegimi:26::26:
ay liste süper olmus
sibelcim bu listeyi ara sira böle koyda görelim yahu bide menüyüde ama... bazen unutuyorum neler yiyecegimi:26::26:
ay liste süper olmus
Heee bir de ben 18,30dan sonra bi şey yememeye gayret ediyorum.En fazla bir elma ya da muz ya da iki mandalina.Onları da yemezsem gece uyumam herhalde
aa evet bende diycektim... Aksam saat 6 dan sonra pek bisey yememeye bakalim en fazla dedigin gibi meyve/sebze veya yogurt
benim için bu pek imkan dahilinde olmuyoZira koca bey 8e dogru geliyo 8de yiyoruz anca..o sebepten ben de akşam yemeklerinde hamurlu ekmekli bşey yemiyorum misal dün bi tabak nohut yemeği yedim yanında salata ve yogurt ile..bi pirinç tanesi bile yemedimmm
benim için bu pek imkan dahilinde olmuyoZira koca bey 8e dogru geliyo 8de yiyoruz anca..o sebepten ben de akşam yemeklerinde hamurlu ekmekli bşey yemiyorum misal dün bi tabak nohut yemeği yedim yanında salata ve yogurt ile..bi pirinç tanesi bile yemedimmm
Benim de koca geç geliyor.O yüzden ben yiyorum o gelmeden.O aslında yalnız yemeyi sevmez ama kilo vermemi desteklediği için sesi çıkmıyor
benim de koca geç geliyor.o yüzden ben yiyorum o gelmeden.o aslında yalnız yemeyi sevmez ama kilo vermemi desteklediği için sesi çıkmıyor
Kızlarrrrr ben şimdilik kaçıyorummm hepini çok öpüyorummmmm muahhhhhhhhhh
Kızlarrrrr ben şimdilik kaçıyorummm hepini çok öpüyorummmmm muahhhhhhhhhh
tamam canim öptm seniii
kizlar bende cikiyorum simdilik... bi kac isim var halledip gelicem insallah yinee grsrz:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?