2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

İyiyim canım bomba gibiyim diyet süper gidiyor.Sen nasılsın fasulyem nasıl.Öperim ben o fasulyeyiiiiiiii

fasülye iyidiri inşallah teyzesi oda seni öpüyorrrrrrrrrr... bugün seminer vardı yine oraya gittim birazda yoruldum galiba asansör yoktu 4 kat merdiven çıktım birde arabayı yakında park yeri bulamadığım için biraz uzağa bıraktım ayağımda topuklu ayakkabılar derken yoruldum eve geldiğimde acayip kasıklarım ve bacaklarım ağrımaya başladı yattım hemen daha yeni kalktım işte

şöyle bir geçmişe baktımda 1 kilo vermişsin bile maşallah maşallah azimle devammmm

Ah canım benim yorma sakın fasulyemi.Sen iki canlısın artık dikkat et olur mu bebeğim.Veridm verdimmmmmm azimle devam ediyorummm

Ah canım benim yorma sakın fasulyemi.Sen iki canlısın artık dikkat et olur mu bebeğim.Veridm verdimmmmmm azimle devam ediyorummm

dikkat etmeye çalışıyorum tatlımm... seninde biraz moralin bozukmuş sanırım umarım iyisindir şimdi önemli bişey mi canımmm:44::44::44:

Ya öyle sıkıldım her şeyden ama aklınıza gelebilecek her şeyden.Kocişimle de tartıştım akşma o yüzden.Ama sabahtan beri kafam diyetle meşgul hem güzel planlarım da var.Kocamın da süprizi varmış onu merakla bekliyorum.Geçti yaniiii

aman tatlım ya boşver takma hişbişeyi,,,
kocişinle de aranı sıcak tut bak onlar bize çooooook lazımmm

bu arada diyet listeniz varmış canım yaaaa,,,bende istiyorum o listeyi...
bugün bende diyete başladım...

kaderiiiimmmmmm hoşgeldin bacıııııımmmm,,,
nasılsın canımmm

kaderiiiimmmmmm hoşgeldin bacıııııımmmm,,,
nasılsın canımmm

iyiyim canımcım ,sen nasılsınnn,
güya yemek yapmaya gidecektim,laptop açık kalmış,bende uymuşum,,,
ama çok güzel geldi uyku,dışarda çok yorulmuşum bugünn...dinlendim gibi

turlikim liste buuuuuu

iyiyim canımcım ,sen nasılsınnn,
güya yemek yapmaya gidecektim,laptop açık kalmış,bende uymuşum,,,
ama çok güzel geldi uyku,dışarda çok yorulmuşum bugünn...dinlendim gibi

iyiyim bende ne olsun,,,
diyete başladım bugün...
dişçiye mi gittin sen bugün?

turlikim liste buuuuuu

liste güzel ve doyurucu ama ben öğünlerimi sürekli kaçırdığım için diyete tam saatine göre uymam imkansız...
sabah 7 de okulda oluyorum ve hergün 09:30-10:00 arası kahvaltı ediyorum...kahvaltımı çocuklarla birlikte yaptığım için onlardan farklı başka bişey de yiyemiyorum...erken saatte yapsam çocuklar yalnız kalır o da olmaz...
öğlen 13:30 evde oluyorum...ve geç yaptığım kahvaltı yüzünden akşam saat 5 e kadar acıkmıyorum...
açıkçası benim yemek düzenim çok bozuk...
ben şöyleeeee zaaaaaaarttt diye zayıflatıcak bi diyet istiyorum ama o da çok sağlıksız...
lisedeyken fast food yüzünden epey kilo almıştım,,,diyetisyene gittim ve verilen liste ile 5 ayda 9 kg vermiştim...hergün 2 saat tempolu yürüyüş yapıyodum ve günde 100 mekik çekiyodum...
ama sonra yine saldım kendimi...
tekrar toparlanmam için diyet şart...
bugün okulda tartıldım en son kilomdan 3 kilo eksik çıktım...moral oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…