2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlarrrrr ocak ayı bitince şubat mı açacaksınız yoksa burdan mı devam edeceksiniz?

canım henüz kesin olarak alınmış bi karar yok...
ocak ayı bitince şubat topiği açılır ama arkadaşlarla bir araya gelip konuştuktan sonra...

ya kızlar gündüz yürüyüşe gittim akşam künefe yaptım yedim yaaaa noluyo banaaa benimki tutturdu yap diye bende birkaç dilim yedim ama erken yedik çaydan başka bişey ağzıma almam artık en fazla meyveeeeehamişler okumasınnnnn

biz geldiiik!fırındaki tavuk pişene dek burdayız

hoşgeldiniz annecik ve minik bademcikkkk...
nasılsın sedaaammm?
ben bugün bomba gibiyimkafam rahat ben rahat...
ooohhh hayat ne güzelmişşşşş,,,herşeyin keyfini çıkarmayı tekrar öğrendim...
haaaa lambada taytıyla dans ederken bi anda hidayete eren yaşar alptekin,,,
haaaa içindeki umudu kaybedip dibe vurduktan sonra hayatın üzülmekle yıpranmakla düzelmeyeceğini anladıktan sonra kesin adınlar atarak ve arkadaşlarının desteğiyle kendine gelen bennnn...
bu kadar benzerlik olacak şey değilll

sağol canım iyiyim sen nasılsın?benimkiyle cebelleşiyorum pcyi istiyor yaaaaaa

hoşgeldin canım nasılsınız bakalım bademimle?

iyiyim tatlım,işten geldim,tak tak iki patates iki tavuk attım fırına ,kızarsın da yiyeyimbugün hep yemek dedim ben sana öğleyin de öyle denk geldik. bademcik bu aralar yedirtmiyor,yediğim böğğğğ şeklinde çıkıyor,hep açım o yüzden!

aman canım ye yeee hiç önemli değil sen yeterki yede yemek de bana nolcek sanki
hah şöyle canım 360 derece dönmek diye buna denir işteee devam devammmmmmm

sağol canım iyiyim sen nasılsın?benimkiyle cebelleşiyorum pcyi istiyor yaaaaaa

hoşgeldin canım nasılsınız bakalım bademimle?

iyiyim bende şekerim ne olsun...çamaşır yıka çamasır as...banyo ve oturma odası arasında mekik dokuyorum

bu gece benim koca bey işte ve pc benimmm ohhhh,,,sende söyle biraz idare ediversin eşin,,,hiç olmazsa 9 a kadar...

lambada taytıyla dans ederken bi anda hidayete eren yaşar alptekin

canım yaa, seviyorum senin bu deli dolu hallerini! ha şöyle ol ya! ne olacaksa olacak zaten, kısmette olan neyse o yaşanacak...teslim et kendini,bırak akışa...

aynen öyle canım sıkıştırırsa size şikayet ederim bendeee

valla şuan azgın sularda rafting yapıyomuşum duygusu içindeyim...
diyorum ya ortam yok benim diye,,,ya dibe vururum ya hepten uçarımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…