- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
ya oradan da yaz ara sıra, hayırlı yolculuklar olsun...iyidir canikom,dışardaydım yeni geldim eve,işlerim vardı hallettim çok şükür,,, yarın yolcuyummm,erzurum yolcusu kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senden nbrr,,
iyiyiz canım biz de. işten gelir gelmez çöreklendim bilgisayaraiylik sedasecim sen nasılsın kuzucuk nsl bakalım
hişşt ben yemek yiyip gelem de edepsiz mani-türkü gecesi yavalla şuan azgın sularda rafting yapıyomuşum duygusu içindeyim...
diyorum ya ortam yok benim diye,,,ya dibe vururum ya hepten uçarımmm
hoş geldiiinn!bağlantım koptu aniden yaaaa... kalabalıklaşmışız bu arada ohh ohhh
bağlantım koptu aniden yaaaa... kalabalıklaşmışız bu arada ohh ohhh
nolsun canım bizler aynen devam işte..buarada hayırdır tekrardan balayı durumları filan mı yoksa canım?
hoş geldiiinn!
nasılsın çiçem fasulyemiz nasıl bakalım??????yoruyo mu yoksam anneciğini
kociş şehirdışına çıkıcaktı hem onun canı sıkılmasınhemde malum yumurtlama dönemini kaçırmayayım diye takıldım peşine bende kocaelindeyiz şu an ....ama yarın dönüyoruz evimize
valla ikinci balayı oldu bize he heiş için geldik şekerim kocişin işi çıktı üzülüyodum bende dedi senide alırım
hoşbuldukkkk
iyiyim şekerim fasülyeniz iyi anacım benide yormuyor kuzucum ama ben kendimi yoruyorum sanırım onun bi suçu yok teyzesii
sen nasılsın canımm
oh en iyisini yapmışın canım yaa hemde balayı gibi olmuştur işte bebiş yapmaya müsait bir durumannemde eşime diyoki kızımızı özledik azcık buraya yolla diyo canım annem eşimde anneme yok anne sonra geliriz diyo tlfyi kapatıncada bana diyoki olmaz hani bebiş yapcaktık sen gidersen yatar olmaz diyoooo ah deli kocam benimmmm
kızlar şu yemek faslını tamamlayıp geliyorum,pişmiştir herhalde yarım saat oldu
aaa olmadı şimdi annecik madem fasulyemiz seni yormuyor sende onu yorma lütfen canım canının kıymetini bilsene yaaa aman dikkat et kendinebende iyiyim çok şükür nolsun canım yarın reglim bitiyo bende başlarım artık bismillah deyippp
hadi bakalım hayırlısıyla inşallah bu ay güzel haberler alırız hepinizden...kızzz keçiboynuzu yapıyomusun kocana
aynen canım sırf bebek için gitmiyorum bende zaten birde aklım burda kalacak ne yedi naptı diye en iyisi beraber gitmekkkkevet canım valla aynen öyle oldu bu arada ben hangi ara nilüfer oldum ya neye göre değişiyo bu anlamadım kocan doğru söylüyo şekerim hiç biyere kımıldama sonra bebiş ertelenecek anca beraber kanca beraber ya kocişinide al yanına yada sende gitme
hadi bakalım hayırlısıyla inşallah bu ay güzel haberler alırız hepinizden...kızzz keçiboynuzu yapıyomusun kocana
tebrik ederim heavencım senide hamilesin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?