2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ebru hoşgeldin şekerim naber?

iyidir canim ne olsun... bugün birazcik makarna ve bir kase corba ictim yaninda da cok sevdigim karnibahari haslayip yogurtladim salata yerine yedim... insallah abartmamisimdir ama bugün baska bisi yemicemm sadece cay icerim belki ve meyvee

iyidir canim ne olsun... bugün birazcik makarna ve bir kase corba ictim yaninda da cok sevdigim karnibahari haslayip yogurtladim salata yerine yedim... insallah abartmamisimdir ama bugün baska bisi yemicemm sadece cay icerim belki ve meyvee
yok canım ne abartması ya ben sizin kadar yapamıyorum ama dikkat ediyorum sadece yaaaaa
selammmmmmmmmmmmmmmmm

a.selam canım hoşgeldin naber nasılsın?

bugün bende karnıbahar kızartması yaptım... kızlar çok güzel oldu sizde deneyin haşladıktan sonra yumurta galeta unu ve sütü çırptım bu karışıma bulayıp kızarttım üstünede yoğurt ve birazda pul biber....

inşallah güzelim senin kaçıncı denemendi biraz anlatsana nasıl oldu deneyimlere ihtiyacımız var

canım üçüncü denememizdi bizim... yaptıklarımın etkisimi bilmiyorum ama anlatayım bu ay keçiboynuzu kürü uyguladım eşime faydası olmuş olabilir belki sperm hareketini artırıyomuş... birde yumurtladığım gece ve ertesi gün sabah çalıştık yarım saat falan ayaklarımı duvara dikip bekledim. birde hemen banyo yapmadım... bu kadar işte ama keçiboynuzunu öneriyorum herkese inşallah en kısa zamnda sizinde haberlerinizi alırız canımmm

selammmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

bende ölee... daha spora basliyamadim aslinda.... en önemlisi sekeri azalttimya o yeter bana
aynen canım ama bugün künefe yaptım ve yedim birazda olsa ama bir saat önceydi artık bişey yemem çay ve meyve hariç napayım önemli olan bol su içmek ve düzenli beslenmek yoksa ben hiç bu yaşıma kadar diyet yapmadım ama hepte aldığım kilolarımı verdim inşallah yine veririzzzzzzz
biz iyiyiz çok şükür... kız ben daha bebişimle tanışamadım haa iyiyiz falan diyorum ama inşallah iyidir... kendisini göremedim henüz.. inşallah pazartesi gitcem.

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım sen içini ferah tut

hoşgeldin şekeriiiimmmmmmm

nasılsın?

hosbulduk iyyim canim benim 1 kilo vermisim valla moralim süperrr
sende baslamissin hadi hayirlisi insallah zayiflariz

biz iyiyiz çok şükür... kız ben daha bebişimle tanışamadım haa iyiyiz falan diyorum ama inşallah iyidir... kendisini göremedim henüz.. inşallah pazartesi gitcem.

insallah iyidir canim yaa... pazartesi bebisini mi görcen yaniii bu kadar hizli mi:44:

iyyim canim seni sormali
iylik canım bendende herhalde topikçe diete başladınız siz

hosbulduk iyyim canim benim 1 kilo vermisim valla moralim süperrr
sende baslamissin hadi hayirlisi insallah zayiflariz

insallah iyidir canim yaa... pazartesi bebisini mi görcen yaniii bu kadar hizli mi:44:

pazartesi 5. haftamız bitiyo görürüm muhtemelen hatta bi doktor tanıdığım kalp atışını bile duyarsın belki dedi

ya ben bu alıntılar alarak cevaplama işini keşfedemedim daha bi kaçkişideen alıntı alıp altına cevap nasıl yazılıyo bi anlatın bana bakemm

aynen bende hic diyet yapmamistim... bu arada fazla su da icmiyorum ben ya ama artik icsem olur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…