2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ya ben bu alıntılar alarak cevaplama işini keşfedemedim daha bi kaçkişideen alıntı alıp altına cevap nasıl yazılıyo bi anlatın bana bakemm

canım dikkat etmezsen içine yazıyosun bazen bende bir dalıyorum yazmaya anaaa yazı içte kalmışhani alıntı yapıyosun ya arkadaşların ismi yazıyo başta onun yazısının altına yazacaksın mesela oda alıntı alıp yazmışşsa en altına yazacaksın bukadar aman kıs karışık anlattım heraldee

iylik canım bendende herhalde topikçe diete başladınız siz

evett

pazartesi 5. haftamız bitiyo görürüm muhtemelen hatta bi doktor tanıdığım kalp atışını bile duyarsın belki dedi

aa hadi insallahh yaa... hayirli guzel haberlerini bekliyoruzz.. insallahh hersey yolundadir.. bebikin kalp atisini duymak kim bilir ne kadar guzeldir yaa

evett

aa hadi insallahh yaa... hayirli guzel haberlerini bekliyoruzz.. insallahh hersey yolundadir.. bebikin kalp atisini duymak kim bilir ne kadar guzeldir yaa

evet bende çok merak ediyorum hatta çok heyecanlanıyoruz eşimle pazartesi oda izin alıcak beraber gitcez inşallah hayırlı haberlerle gelirim

hosbulduk iyyim canim benim 1 kilo vermisim valla moralim süperrr
sende baslamissin hadi hayirlisi insallah zayiflariz

canım valla diyete başladım ama şu aklım cips-kola ikilisinde,,,
çamaşır makinem durdu gidip çamaşırlarımı asmam lazım ama yolu şaşırıp mutfağa giderim diye korkuyorum...
çay mı demlesem aceppp yaaaa,,,yalnızken de çay içilmez ki şimdi...
neyse yeşil çay içeyim en iyisi ben

aynen bende hic diyet yapmamistim... bu arada fazla su da icmiyorum ben ya ama artik icsem olur:26:

aynen canım küçük pet şişeye dolduruyorum ben sizinle konuşurkende yudum yudum içiyorum hepsi buuu ama çaydan asla ve asla vazgeçemembüyük konuşuyorum mu ne bir hamile kalıp çaydan tiksinirmişimay ben onada razıyım yaaaa:84:

evet bende çok merak ediyorum hatta çok heyecanlanıyoruz eşimle pazartesi oda izin alıcak beraber gitcez inşallah hayırlı haberlerle gelirim

insallahhhhhhh

aynen yaa sorma benimde aklim hep cips ve kolada:18:
bende biraz önce bir bardak sallama siyah cay ictim.. simdide bi cigara yakayim barii
ayy cok kötü örnek oldugumun farkindayim kötü ebru kötü

Son düzenleme:

canım hamile kalırsan çaydan tiksinmeyi beklemeden çayı azaltman lazım zaten... ben günde 1 yada 2 kere içiyorum oda toplasan bir bardak çay edermi bilmem çünkü bir damla dem gerisi su çooookk açık yani... çaydan kahveden uzak durmak gerekiyormuş hamileyken

sağol zehracım dur bakalım olucakmı eee anlatın bakalım ne var ne yok topikte ben girmiyorum fazla ondan haberim yok hiçbişeyden diyete başlamışsınız...

amin canım inşallah bebeğim 4.5 haftalık... ama stres etkiliyo gerçekten en önemlisi stresten uzaklaşmak inşallah olur hayırlısıyla

hayırlısı olsun güzelim inşallah şu stresten nsl uzaklaşıcaz bi keşfetsem ama maalesef yapamıyorum ben uzaklaşmaya çalışsam bile kociş streste üfffff:84:

zaten hep en sevdigimiz seylerden uzak kalmamiz gerekiyo yaa:84:

insallahhhhhhh

aynen yaa sorma benimde aklim hep cips ve kolada:18:
bende biraz önce bir bardak sallama siyah cay ictim.. simdide bi cigara yakayim barii
ayy cok kötü örnek oldugumun farkindayim kötü ebru kötü

yeşil çaydan vazgeçtim bi kahve yaptım bi de sigarasanırım ben de kötüyüm yaaa offf....

ah evet canım ya vallahi ben günde bir demlik bitiriyorum heralde yalnızda olsam içerim yani o dereceeeeeee ozaman iş başa düşünce azaltırım heralde elimden geldiği kadar canım bebişime can fedaaa

canım eşin neden stres yapıyo ki yaaa sen mi ona yansıtıyosun yoksa oda etlileniyor mu?benimkinin canı sıkıldığı zaman adet olduğumda filan ben üzgün olsamda ona belli etmiyorum ozaman iyice kafaya takar diye buarada bu 3.denemenizdi dimi?dur anacım daha erken sen kocişine hemen olmaz zaten aşkım diye moral ver canım oldu mu...

zaten hep en sevdigimiz seylerden uzak kalmamiz gerekiyo yaa:84:

evet canım yaaa öyle ama napalım bebek için katlanıcaz

yeşil çaydan vazgeçtim bi kahve yaptım bi de sigarasanırım ben de kötüyüm yaaa offf....

ama siz sigara diyip duruyosunuz yaaa içen var içemeyen var sigaraya aşeriyorum bennnnn:84::84::84::84::84:

bacılar yaaa bişi sorcammm ben size,,,
benim dün geceden beri her wc ye çıkışımda bööööylee kalem ucu büyüklüğünde peçetede kan görüyorum...adet gibi değil,,,zaten olsa o kadar az olmaz ve dün geceden beri bu akşama kadar artardı...idrar yollarımda enfeksiyon falan mı var acaba:26:
daha önce böyle bişey yaşayan oldu mı?
benim başıma ilk kez geldiği için korktum biraz...

canım benim bir fikrim yok ama olabilir çünkü enfeksiyon olduğunda kan gelirmiş onu duymuştum ilerlemeden git bir doktora

evet canım yaaa öyle ama napalım bebek için katlanıcaz

ama siz sigara diyip duruyosunuz yaaa içen var içemeyen var sigaraya aşeriyorum bennnnn:84::84::84::84::84:

öyle canim öyle onlar icin herseye katlanirizzz

ayyy hep agzimizdan kaciriyoruz bizde haa... kötüyüz biz kötüü

yok şekerim eşim bebek yüzünden stres yapmıyo hatta bana moral veriyo hemen olmaz demişlerdi bana takma hayırlısı diyo onun stresi işlerle falan ilgili başka şeylerle ilgili yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…