2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

bünyeden bünyeye de değişiyo olabilir..kıl var kıl var belki ondan öle dediler bana..neyse zaten artık bebişi beklicem mecbur

hmm anladım canımmm
kahvaltımı yapıyorum öyle çiğniyorum ki artık tat mat almıyorum zaten önnceden bütün yutan ben çiğnemenin doruklarındayım...
çiğne çiğne! dün teletex 169. sayfada benim süt ve elmaya dair önerim vardı.ne güldüm o diyet muhabbeti üstüne.hala duruyor mu bilmem.
ah bizim sıpalar ne zaman döllenecek acabaaa

en hayırlı vakitte döllensin sizin sıpalar,mümkünse o hayırlı vajit kısa bir süre sonra olsun!

kolay gelsin canım,oturarak dur sıpaların başında,dolanıp yorma kendini,arada da su iççç

Tatlım benim ablam pcoslu iğneli epilasyon yaptırdı bir yıldır çıkan bi şey yok.Uzun sürüyo bitmesi ama bitiyor.Bi daha uğraşmıyorsun.Bir de acısı fazla birazzz

bademcik doğsun hele de...acı eşiğim yüksektir benim,dayanırım.

inşallahhhh dün kızdım kocama çalışamadık..sabah kalkmış ee diyo dünü atladık senin yüzünden dedim ben de bugun parti var partiden dönüşteki durumuna göre bakıcam

Sabah erken kalkıp çalışsaydınız sabah daha iyiymiş hatta çalışmak.

kolay gelsin canım,oturarak dur sıpaların başında,dolanıp yorma kendini,arada da su iççç

bademcik doğsun hele de...acı eşiğim yüksektir benim,dayanırım.

oturuyorum zaten canım kalkmıyorum hiç zaten sinir ettiler beni ne halleri varsa görsünler

inşallahhhh dün kızdım kocama çalışamadık..sabah kalkmış ee diyo dünü atladık senin yüzünden dedim ben de bugun parti var partiden dönüşteki durumuna göre bakıcam

köprüyü geçene kaaa kocaya trip yapmak yok
parti dönüşü...hımmmm...benim ilk hamileliğim de öyle bir eğlence dönüşü olmuştu...o gün tuhaf bir gündü zaten,sabahında nedense sevgili gibiydik,zenci bebk evlat edinmeye karar verdik,ilerde açıklama yapmadan anlasın diyeflört ederken gittiğimiz yerlere gittik,akşam bir nişan sonrası eğlencesine davetliydik,hafif de süs püs...hafif de alkol...ne bacak dikme var ne başka şey...gevşeeee gevşeeeee

Seni görünce ilk girişimi yapıyım dedim dershanedesindir şuan sanırım dersin mi boş bende çalıştım 2 yıl dershanede.

oturuyorum zaten canım kalkmıyorum hiç zaten sinir ettiler beni ne halleri varsa görsünler
hiiççç valla! ben de dün 8'lerde bir çoc uğu boğacaktım,sonra dedim ki ulen elin gıcık sıpasının ergenlik bunalımı ve kendini ispat çabası yüzünden neden stres hormonu salgılayıp kendi miniğimi üzeyim???salllaaaaaa dedim kendi kendime! ben buradayım demenin en iğrenç yollarını seçen sıpayı da yolladım müdürüme,dedim bu iki etti,üçüncüde bu çocuk gidecek! müdür deoldu ama baktı ben celallenmişim,çocuğun gözünü iyi korkuttuben de gidip huzur içinde sütümü yudumladım

merhaba hoşgeldinnn.. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.. doktora gittinizmi hiç???

Hoşbuldum evet ilk defa aralıkta gittim bildiğiniz tetkiklerin hepsi yapıldı normal çıktı ama bende insülin direnci ve hipotiroidi var endokrincim bunlarda normal seviyede diyo ama sanırım vakti gelmedi buzamana kadar dayanıyordum ama artık ağlama krizleri başaldı 2 aydır falan.Siz hamileymişsiniz Allah tamamına erdirsin inşallah foruma 2 haftadır bakıyorum ama yeni üye oldum.

evet teşekkür ederim darısı sana inşallah en kısa zamanda. sende bozma moralini en hayırlı zamanda olacak inşallah umudunu kaybetme sakın hep gel buraya kafanı dağıtırsın biraz

Gittiğim jinekolog hiçbişey bulamayınca bana cyhcloprogynpva diye bi hap verdi yardımcı olur dedi dün doktor sitesini okurken sorulara verdiği cevaplara bakıyordum bi kadın sormuş doktorum şu ilacı verdi diye bizimkide diyoki bu ilacı kullanırken gebe kalamzsınız doktora söledinizmi bebek istediğinizi bi başladım ağlamya okuyunca e be kadın ben sana söylemedimmiki bana bunu verdin çok detliyim ilk günden kafanızı şişirmiyim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…