bünyeden bünyeye de değişiyo olabilir..kıl var kıl varhoşbulduk canımmm
allah şifa versin canım inşallah önemli bişey çıkmaz
iyiyiz tatlım sen nasılsın bende dersteyim deneme sınavı oluyolar burdayım yani 1 saat falan
canlarım ben lazer yaptırdım benimde inceydi tüyler ama çok memnunum bişey kalmadı 2 sene oldu hala bişey yok hemde acımıyor süper bişey yani hamilelkten sonra kalan yerlerede yaptırcam valla ha birde benim yengemde yaptırmıştı üstüne bir hamilelik geçirdi ama tekrarlamadı ben duymadım hiç öyle bişey... sadece yüz bölgesinde işe yaramıyomuş pek diye duymuştum
çiğne çiğne! dün teletex 169. sayfada benim süt ve elmaya dair önerim vardı.ne güldüm o diyet muhabbeti üstüne.hala duruyor mu bilmem.hmm anladım canımmm
kahvaltımı yapıyorum öyle çiğniyorum ki artık tat mat almıyorum zaten önnceden bütün yutan ben çiğnemenin doruklarındayım...
ah bizim sıpalar ne zaman döllenecek acabaaa
bu ayyyyy
kimse beni görümüyo mu
seni görmez olurmuyuz hiç..seni görmesek mercimek var ayol
kolay gelsin canım,oturarak dur sıpaların başında,dolanıp yorma kendini,arada da su içççhoşbulduk canımmm
allah şifa versin canım inşallah önemli bişey çıkmaz
iyiyiz tatlım sen nasılsın bende dersteyim deneme sınavı oluyolar burdayım yani 1 saat falan
canlarım ben lazer yaptırdım benimde inceydi tüyler ama çok memnunum bişey kalmadı 2 sene oldu hala bişey yok hemde acımıyor süper bişey yani hamilelkten sonra kalan yerlerede yaptırcam valla ha birde benim yengemde yaptırmıştı üstüne bir hamilelik geçirdi ama tekrarlamadı ben duymadım hiç öyle bişey... sadece yüz bölgesinde işe yaramıyomuş pek diye duymuştum
Tatlım benim ablam pcoslu iğneli epilasyon yaptırdı bir yıldır çıkan bi şey yok.Uzun sürüyo bitmesi ama bitiyor.Bi daha uğraşmıyorsun.Bir de acısı fazla birazzz
inşallahhhhdün kızdım kocama çalışamadık..sabah kalkmış ee diyo dünü atladık senin yüzünden dedim ben de bugun parti var partiden dönüşteki durumuna göre bakıcam
seni görmez olurmuyuz hiç..seni görmesek mercimek var ayol
kolay gelsin canım,oturarak dur sıpaların başında,dolanıp yorma kendini,arada da su iççç
bademcik doğsun hele de...acı eşiğim yüksektir benim,dayanırım.
Hehehe
Di mi ama dünürüm koskoca mercimeği görmezsek aşkolsun bize.Çiçek annem görmez miyiz hiç seni
inşallahhhhdün kızdım kocama çalışamadık..sabah kalkmış ee diyo dünü atladık senin yüzünden dedim ben de bugun parti var partiden dönüşteki durumuna göre bakıcam
Ben yeni üyeyim 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım :2::2::2:
hiiççç valla! ben de dün 8'lerde bir çoc uğu boğacaktım,sonra dedim ki ulen elin gıcık sıpasının ergenlik bunalımı ve kendini ispat çabası yüzünden neden stres hormonu salgılayıp kendi miniğimi üzeyim???salllaaaaaa dedim kendi kendime! ben buradayım demenin en iğrenç yollarını seçen sıpayı da yolladım müdürüme,dedim bu iki etti,üçüncüde bu çocuk gidecek! müdür deoturuyorum zaten canım kalkmıyorum hiç zaten sinir ettiler beni ne halleri varsa görsünler
merhaba hoşgeldinnn.. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.. doktora gittinizmi hiç???
Hoşbuldum evet ilk defa aralıkta gittim bildiğiniz tetkiklerin hepsi yapıldı normal çıktı ama bende insülin direnci ve hipotiroidi var endokrincim bunlarda normal seviyede diyo ama sanırım vakti gelmedi buzamana kadar dayanıyordum ama artık ağlama krizleri başaldı 2 aydır falan.Siz hamileymişsiniz Allah tamamına erdirsin inşallah foruma 2 haftadır bakıyorum ama yeni üye oldum.
Seni görünce ilk girişimi yapıyım dedim dershanedesindir şuan sanırım dersin mi boş bende çalıştım 2 yıl dershanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?