2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

insülin direncin kaç? tsh t3 t4 ayarlama kolay,içiyorsun hapını düşüyor.insülin direnci için metformin bazli ilaç verilse reglin de düzene girer.ben glifora başladıktan 3 ay sonra 9 kg vermiştim.

evet canım dersim boş, ben 10 yıldır dershanedeyim,mezun oldum olaalı...endokrinci buldun mu?

Çok iyi bir endokrincim var ama ona bebek isteğimden bahsetmedim hiç açıkcası utandım bu kiloylamı der diye ama senin mesajlarını okuduktan sonra dedimki belki şansım ondadır pzrtsi ye randevu aldım ne derse desin gidip söliycem ama seda benim zaten 6 yıldır devam ediyo tedavim yeni değilki sence neyi değiştircek doktorum

kadın jinekolog muuu allah korusun!

insülin direncin kaç? tsh t3 t4 ayarlama kolay,içiyorsun hapını düşüyor.insülin direnci için metformin bazli ilaç verilse reglin de düzene girer.ben glifora başladıktan 3 ay sonra 9 kg vermiştim.

Canım 9 ay önce glikophage a başladım 10 kilo verdim boy 162 yinede çok kiloluyum 1 tanede levotiron içiyorum 6 yıldır

kadın jinekolog muuu allah korusun!

İsim söyleniyormu bilmem ama çok ünlü ya aslında ben ona namından dolayı gittim bende ultrason korkusu vardı acayip 3 yıl gidemedim düşün sonra baktım kadın vajinismus ustası dedimki benide çözer ve gerçektende ultrason çektirebildim yoksa kaç yıl olcak daha ben sorunum nerde öğrenemiycektim bile

nasıl bir doktormuş o yaaa

Bu sıcacık karşılama için çoooook teşekkür ederim

rica ederiz canımmm

Gerçi bişeyde bulamadı bu ilacı vererek nadasa çekmiş beni verdiği cevaplardan onu anladım ya ben tarlamı ekmek istiyorum bana bu yapılırmı hatta başka bi kadınada demişki bu ilacı kullanırken hamile kalmanız neredeyse imkansız bana niye verdi yaaaaaaaa

Canım 9 ay önce glikophage a başladım 10 kilo verdim boy 162 yinede çok kiloluyum 1 tanede levotiron içiyorum 6 yıldır

o halde reglin düzelmiştir. sen endokrinoloğuna söz et bu isteğinden, sorularından da utanma anlatmaktan da.benim insülin direncim 32 çıkmıştı ilk başta,normalde üst sınır 21,o da istenen bir durum değil,15'in altına çekeceğiz dedi,11'de gebe kaldım,hoooop 3 haftada 18 oldu .dr. benden çok fazla tetkik istedi bebek istiyorum,olmuyor diye ağladığım gün.ve o sonuçlara göre bir beslenme planı yaptı,ilaç dozajımı artırdı. senin tiroidler fena değilmiş,ben 4 gün 1.5 3 gün 1.25 içiyorum levotironu. ve şu da var,hamileliğimin başında şeker yükleme yaptırdı,ilk bebek gebelik şekerinden gşitmiş olabilir dedi ve haklı çıktı.normalde şeker yükleme 22.haftada mı ne yapılır.şimdi glifora devam ediyorum,insüline de başlayacağım.yani aslında bu durumu dr.un bilirse inan çok şey değişir.

bu kşiloyla mı hamile kaldın diye bana kadın dr.demişti,ulen kalmışım artık neyin peşindesin.bir de diyet yazdı,yarım dilim yağsız peynir falan...endokrinciye gidip ağlamıştım kadın doğumcum bu kiloyla doğuramazsın dedi diye,içinde mi kalacakmış???dedi.köylerdeki kadınların hepsi ebru şallı mıydı,doğurursun dedi ve diyet listesini yırtıp attı,gebe kadına bu mu verilir diye! şimdi ben bu defa 5.5 kg verdim.gebeliğin başından beri.

Bu sıcacık karşılama için çoooook teşekkür ederim

dedim sana bvizim kızlar çoook iyidir

Beni en çok sebep bulunamaması mahvetti ya hep bi hormon bozuktur ilaç verir hamile kalırım diye umut ettim ama sonuçlar şöle fsh 7.69 lh 4.04 e2 24 prlktn 11.43 prgstrn 10.55 doktora gitmeden pco vardır herhalde diyodum sonuçları alınca kendim anladım zaten olmadığını

o ilaç gebeliğe engel değil ki...üstünde de yazar doğum kontrol hapı değil.adetlerini düzene sokmaya çalışmış.tüp bebek yapma aşamasında bile kullanılıyor.

hayırlı cumalar şeker anneler veee şeker anne adayları yüce mevlam bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhgezmeye gitmeden biraz uğrayayım dedim nasılsınız bakalım?

o ilaç gebeliğe engel değil ki...üstünde de yazar doğum kontrol hapı değil.adetlerini düzene sokmaya çalışmış.tüp bebek yapma aşamasında bile kullanılıyor.

zaten düzenli adetim 32 günde bir bu ay 28 oldu ama.Benim korkum ne biliyomusun endokrincide zaten tedavin iyi gidyo gebelik için artırılcak bi ilaç yok derse napcam ben ya hergün dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…