2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

valla dün gece bende bi tabak makarna yedim bazen tutamiyorum kendimi ama nappim insan acikiyo

evett liste süper oldu yaa... sabahlari kalkarkalkmaz hemen tartiliyorum bugün 68bucuk ciktimm
ama aksama kadar yine yarim kilo alirim kesin....:18:

Selam canım
Ya benim için en zevklisi o.Yemekten sonra çıkıyom topun üstüne bi oyana bi buyana eşimin moral vermeleri de cabası

sllmmm arkasdlrr hosgeldinizzz nesılsınızzz deecee soulfly türlik ve diğreliri isimleri tutumadım:) zayılamyuımı düsünüyorrsunuzz bence sabah ac karna lahana suyu içim-n farkını görceksiniz benim anneciim kullandı

Ben çıkıyorum kızlaaaar, birazdan eşim gelir beni almaya hazırlanıyım yavaş yavaş, sürekli çişim geliyo deliricem artıkın tualete git gel git gel medcezir oldum. Herkese iyi akşamlaaaaaar.

görüsürüz kizlar:80::80:

valla şekerim ben kafayı yememek için eve baskül almıyorumtartıl tartıl delirrrr
okulda var orda tartılıyorum senede 1-2 defa
ama kesin olarak zayıflamaya karar verdim artık 2-3 günde bir tartılırım...
eeee sen 1,5 kg vermişsin bile 4 günde bravo valla...

selammm...
top dediğin plates topu demiii,,,
geçende ben de almak istedim,,,kociş kendini sakatlarsın sen dedi aldırmadı...
spor salonuna gitmek istedim...izin vermedi...kıskanç yaaaa

kendini sakatlarsın miiii kiz cocukmusun sen yerum senu bennnn

ya annemde der hep sen cabuk zayifliyorsun diye... benim mide biraz babama cekmiste
ama sadece su agzimi tutabilirsemm
biraz yemeyi kesince ve biraz spor yaparsam tamamdirrrrr yakinda ebru zapzayif karsinizdaaa

kendini sakatlarsın miiii kiz cocukmusun sen yerum senu bennnn

azıcık sakarlık var bende de o yüzden istemiyo...topuklu ayakkabıyla bile yürüyemem mesela onu da bildiği için o topun üstünde neler yapıcamı düşünerek ve korkarak aldırmadı...
pilates dvd si aldım yaparım diye ama kadın topun üstünde yuvarlanıp duruyo tırtıl gibi,,,bende de olsa o toptan ahhhh ahhhh,,,yarın çıkıp alsam mı ki gizli gizli

ya annemde der hep sen cabuk zayifliyorsun diye... benim mide biraz babama cekmiste
ama sadece su agzimi tutabilirsemm
biraz yemeyi kesince ve biraz spor yaparsam tamamdirrrrr yakinda ebru zapzayif karsinizdaaa

aynen ben de öyleyim canım...biraz gayret göstersem hemen veriyorum kiloları ama yemek düzenim yok benim ve düzensizlikten ne zaman ne yediğim belli olmuyo...düzene koyabilsem tam süper olacak ama

hehe esin kizmicaksa git al bence...

kan testi kocaman bi 0.100 yaaaa işte öyle bu demek oluyoki 1.5 ay daha bekle demek.3 şubatta gidip ilk defa çatlatma iğnesi olucam.bu böyle doğal yolla olmıcak anlaşılan

aynen ben de öyleyim canım...biraz gayret göstersem hemen veriyorum kiloları ama yemek düzenim yok benim ve düzensizlikten ne zaman ne yediğim belli olmuyo...düzene koyabilsem tam süper olacak ama

kankam ayniyiz ya benimde yemek düzenim yok ama bu esimin isiyle alakali bisey esim her iki günde degisik vardiyada calisiyo yani... 2 gün sabahci, 2 gün öglenci, 2 gün gececi eger cumaya denk gelirse 3 günde evdee... bu bi 6 aydir böyle e benimde bu yüzden yemek düzenim bozuldu.. mesela öglencilikte aksam saat 10da yiyoruz yemegi

ama dedim madem artik diyet yapiyoruz... sabah, ögle, aksam yemeklerim düzenli olsun diye artik esimle fazla beraber yiyemioruz ama napim yaa

Yemeğimi yedim geldimmmmmmm.Şu tuzu da kesebilsem süper olacak.Bu sefer tam ölçü kullandım 2 kaşık kepekli makarna 4 kaşık kurufasulye dilediğim kadar salata bi tatlı kaşığından az yağ koydum.Tıka basa da doydum.Ekmek yemedim bu akşam

ben hem eşimin hem de benim işimle alakalı bi düzensizlik yaşıyorum...
eşim 3 hafta sabahçı 1 hafta öğlenci 1 hafta da gececi çalışıyo...
yemek olayı o kadar karışık ki...
bi de ben sabah 7 de okulda oluyorum ve sabahları 09:30-10:00 arası kahvaltı ediyorum...eşim sabahçıysa işten geldiğinde saat 5 te yemek yiyoruz öğlenciyse ben 7 ye doğru yiyorum...arada kalan boşluklarda pek acıkmıyorum ama bu sanırım evde bulduğum atıştırmalık abur cubur yüzünden oluyo...
yazın ne güzeldi ya evde 3 öğün +3 ara öğün yapıyodum ve ne güzel de kilo vermiştim...

oohhh afiyet bal seker olsun cicimm

hmm.. sizinki daha zormus... ama insallah su abur cuburlari kesersek yavas yavas zayiflariz dimi kankaa...

1 ay da 5 kilo haa... iyimiss

1 ayda 5 kioyu pek sağlıklı bi şekilde vermediğimden dolayı ertesi ay okul açılınca zarrrrt diye geri aldım...diyetisyenler her zaman yavaş verilen kiloların kalıcı olduğunu söylerler ama ben hoplayıp zıplayıp kalori yakarken öğünlerimde neredeyse hiçbişey yemiyodum...ekmek yok şeker yok tuz yok yağ yok...zaten meyve sevmem yemem de vitamin de alamadım dolayısıyla hızlı ve sağlıksız kilo verdim ama diyetin son günlerinde dizlerimde güç kalmamıştı ellerim titriyodu,,,bu halimi gören koca bey gecenin 11 inde beni zorla kokoreççiye götürerek diyetimi bozdu o günden beri de toparlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…