hoşbuldum şekerim
verelim kiloları verelim de ben yemeği fazla kaçırmışım yaaaa
normal ekmeği bıraktım,,,tam buğday ekmeği yiyorum ama yemeğin yanında ekmek yedikten sonra tam 5 kaşık pilav yedim
vicdanım sızladı offf offf...
bu liste olayı da süper olmuş valla yaaa,,,insan kim ne kadar kilo vermiş gün içinde ne yenilmiş ne içilmiş görünce çok motive oluyo
Selam canım
Ya benim için en zevklisi o.Yemekten sonra çıkıyom topun üstüne bi oyana bi buyana eşimin moral vermeleri de cabası
kuzularımmmm bana musade..eve gidicem kuaföre gidicem soora da partiyegece gelince giremem malum riskli günler:78::78::78:
hepinizi öptüm.mercimekleri bademleri fln
.diyet grubumun gülleriiii durmak yok diyete devam ona göre
hoşçakalınnnn
Ben çıkıyorum kızlaaaar, birazdan eşim gelir beni almaya hazırlanıyım yavaş yavaş, sürekli çişim geliyo deliricem artıkın tualete git gel git gel medcezir oldum. Herkese iyi akşamlaaaaaar.
valla dün gece bende bi tabak makarna yedim bazen tutamiyorum kendimi ama nappim insan acikiyo
evett liste süper oldu yaa... sabahlari kalkarkalkmaz hemen tartiliyorum bugün 68bucuk ciktimm
ama aksama kadar yine yarim kilo alirim kesin....:18:
selammm...
top dediğin plates topu demiii,,,
geçende ben de almak istedim,,,kociş kendini sakatlarsın sen dedi aldırmadı...
spor salonuna gitmek istedim...izin vermedi...kıskanç yaaaa
valla şekerim ben kafayı yememek için eve baskül almıyorumtartıl tartıl delirrrr
okulda var orda tartılıyorum senede 1-2 defa
ama kesin olarak zayıflamaya karar verdim artık 2-3 günde bir tartılırım...
eeee sen 1,5 kg vermişsin bile 4 günde bravo valla...
kendini sakatlarsın miiii kiz cocukmusun sen yerum senu bennnn
ya annemde der hep sen cabuk zayifliyorsun diye... benim mide biraz babama cekmiste
ama sadece su agzimi tutabilirsemm
biraz yemeyi kesince ve biraz spor yaparsam tamamdirrrrr yakinda ebru zapzayif karsinizdaaa
azıcık sakarlık var bende deo yüzden istemiyo...topuklu ayakkabıyla bile yürüyemem mesela onu da bildiği için o topun üstünde neler yapıcamı düşünerek ve korkarak aldırmadı...
pilates dvd si aldım yaparım diye ama kadın topun üstünde yuvarlanıp duruyo tırtıl gibi,,,bende de olsa o toptan ahhhh ahhhh,,,yarın çıkıp alsam mı ki gizli gizli
aynen ben de öyleyim canım...biraz gayret göstersem hemen veriyorum kiloları ama yemek düzenim yok benim ve düzensizlikten ne zaman ne yediğim belli olmuyo...düzene koyabilsem tam süper olacak ama
kan testi kocaman bi 0.100 yaaaa işte öyle bu demek oluyoki 1.5 ay daha bekle demek.3 şubatta gidip ilk defa çatlatma iğnesi olucam.bu böyle doğal yolla olmıcak anlaşılan
hehe esin kizmicaksa git al bence...
aldıktan sonra bişey diyemez ki
geçtiğimiz yaz bu linkteki videolarla 1 ayda 5 kg vermiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/235653-aerobik-dersleri-video.html
kankam ayniyiz ya benimde yemek düzenim yok ama bu esimin isiyle alakali bisey esim her iki günde degisik vardiyada calisiyo yani... 2 gün sabahci, 2 gün öglenci, 2 gün gececi eger cumaya denk gelirse 3 günde evdee... bu bi 6 aydir böyle e benimde bu yüzden yemek düzenim bozuldu.. mesela öglencilikte aksam saat 10da yiyoruz yemegi
ama dedim madem artik diyet yapiyoruz... sabah, ögle, aksam yemeklerim düzenli olsun diye artik esimle fazla beraber yiyemioruz ama napim yaa
Yemeğimi yedim geldimmmmmmm.Şu tuzu da kesebilsem süper olacak.Bu sefer tam ölçü kullandım 2 kaşık kepekli makarna 4 kaşık kurufasulye dilediğim kadar salata bi tatlı kaşığından az yağ koydum.Tıka basa da doydum.Ekmek yemedim bu akşam
ben hem eşimin hem de benim işimle alakalı bi düzensizlik yaşıyorum...
eşim 3 hafta sabahçı 1 hafta öğlenci 1 hafta da gececi çalışıyo...
yemek olayı o kadar karışık ki...
bi de ben sabah 7 de okulda oluyorum ve sabahları 09:30-10:00 arası kahvaltı ediyorum...eşim sabahçıysa işten geldiğinde saat 5 te yemek yiyoruz öğlenciyse ben 7 ye doğru yiyorum...arada kalan boşluklarda pek acıkmıyorum ama bu sanırım evde bulduğum atıştırmalık abur cubur yüzünden oluyo...
yazın ne güzeldi ya evde 3 öğün +3 ara öğün yapıyodum ve ne güzel de kilo vermiştim...
1 ay da 5 kilo haa... iyimiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?