2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aynen bende hic meyve yememde sevmemde... ama 1 ayda 15 kilo veren var sen 5 kilo vermissin aslinda iyi bence ama... dedigin gibi vitamin v.s. olmayinca öyle oluyo..

neyse bakalim canimm ben kactimm öptmm siziiii

kıslar diyet dediniz kilo dediniz ama bu akşamki yemekleri çok seviyorum nasıl yemiyeyim ya da az yiyeyim yaaaaa.

selam kızlar ben geldim sonunda bağlantım gidip geliyodu bi türlü yazamadım nabersiniz

kızzz turlik bende kimse yok diye çıkmıştım biraz uzanayım demiştim
ben iyiyim sen nasılsın??

ne öreceksin???

daha karar veremedim canım yaaa...
örgü örmeyi biliyorum ama model yapamıyorum,,,yani patik yelek şapka falan yapamıyorum...
basit bi bebek yeleği falan mı yapsam acaba dedim ama hepsi bana göre çok zor...bu gidişle sadece banyo lifi örebilicem galiba

bende model bakıyorum falan diyince imrendim sana dedim maşallah netten bakarak model çıkarabiliyor demekki sende benim gibiymişsin kız aslında bulabilirsen kolay bi bebek yeleği falan örsen çok güzel olur bebeğine kendi emeğinle yaptığın bişeyi giydirirsin.. bende yapmayı düşünüyorum bir tane en azından ama netten bakarak çıkaramam ancak birinin göstermesi lazım. bulursan kolay bişey adresi banada söyle bari şekerim beraber öreriz

ahhh ahhh keşke dediğin gibi netten bakarak model çıkarıcak kadar hamarat olabilsem
yanımda bana şöyle yap böyle yap diyen biri olmadığı sürece yapmam imkansız...

vayyy canına hala kimse yok...
bu gece herkes nerde yaaaa

slm kizlar

noldu ya... girdigimde yine sayfa sayfa gecmisi okurum diyodum ama 1 sayfa okudum sadece
niye kimse yok yahu... cok sasirdim:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…