1 ayda 5 kioyu pek sağlıklı bi şekilde vermediğimden dolayı ertesi ay okul açılınca zarrrrt diye geri aldım...diyetisyenler her zaman yavaş verilen kiloların kalıcı olduğunu söylerler ama ben hoplayıp zıplayıp kalori yakarken öğünlerimde neredeyse hiçbişey yemiyodum...ekmek yok şeker yok tuz yok yağ yok...zaten meyve sevmem yemem de vitamin de alamadım dolayısıyla hızlı ve sağlıksız kilo verdim ama diyetin son günlerinde dizlerimde güç kalmamıştı ellerim titriyodu,,,bu halimi gören koca bey gecenin 11 inde beni zorla kokoreççiye götürerek diyetimi bozdu o günden beri de toparlayamıyorum
canlarim ben simdi cikiyorum insallah gelirim yineee
hepinizi öptm grsrz:80::80:
canlarim ben simdi cikiyorum insallah gelirim yineee
hepinizi öptm grsrz:80::80:
selam kızlar ben geldim sonunda bağlantım gidip geliyodu bi türlü yazamadım nabersiniz
herkes gitmiş yahuuuu
canım hoşgeldin
nasılsın?
ben hep burdayım ama örgü örmeye başlıcam da örgü modeli arıyodum nette
kızzz turlik bende kimse yok diye çıkmıştım biraz uzanayım demiştim
ben iyiyim sen nasılsın??
ne öreceksin???
daha karar veremedim canım yaaa...
örgü örmeyi biliyorum ama model yapamıyorum,,,yani patik yelek şapka falan yapamıyorum...
basit bi bebek yeleği falan mı yapsam acaba dedim ama hepsi bana göre çok zor...bu gidişle sadece banyo lifi örebilicem galiba
bende model bakıyorum falan diyince imrendim sana dedim maşallah netten bakarak model çıkarabiliyor demekkisende benim gibiymişsin kız aslında bulabilirsen kolay bi bebek yeleği falan örsen çok güzel olur bebeğine kendi emeğinle yaptığın bişeyi giydirirsin.. bende yapmayı düşünüyorum bir tane en azından ama netten bakarak çıkaramam ancak birinin göstermesi lazım. bulursan kolay bişey adresi banada söyle bari şekerim beraber öreriz
slm kizlar
noldu ya... girdigimde yine sayfa sayfa gecmisi okurum diyodum ama 1 sayfa okudum sadece
niye kimse yok yahu... cok sasirdim:44::44::44:
evet canım çok tuhaf ama saatlerdir böyle:44::44::44::44:
ay neyse kizlar belki sonra yine ugrarim simdilik öptm siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?