evet canım geçmişe bakıyordum bende yeni geldim ya arkadaşlarında eşleri işte oluncaaaazehrada gelmissgecmisimi okuyon kiz zehraaa
zehraaaaa kız napıyon sennnnnnnnn
evet canım geçmişe bakıyordum bende yeni geldim ya arkadaşlarında eşleri işte oluncaaaanapıyosunuz bakalım nasılşsınızzzzz?
napayım canım ya eve geldim direk kkya daldım geçmişe bakıyodum ama bugün fazla takılmamış kızlarsen nasılsın canım fasulyemiz nasıl bakem?
heavenim model bulursan bana da göster demiştin ya,,,ben bunu yapabilirim diye düşünüyorum en azından denicemm...
ay ne kadar tatlı öyle anacım ben hiç örgüden anlamam
Eki Görüntüle 130536 Eki Görüntüle 130534 Eki Görüntüle 130535
off yaa dizimde bitti iyice canim skildii geri geldimm
kizlar kavak yelleri hangi gündü ya ne zamandir izleyemiyorum.. bugünmüydü??
kızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.
heavenim model bulursan bana da göster demiştin ya,,,ben bunu yapabilirim diye düşünüyorum en azından denicemm...
kızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.
evet canım hanımın çiftliğinden sonra olması lazım
ay canım ya kıyamam sana aman dikkat et kendine ve bademimizekızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.
kız anacım komşuya gittim çok güzeldi hatta ordan çıktım diğer arkadaşa gittim kahve içmeye yeni geldim eve yan apartman olunca oturdum bayağıiyyiz canikom seni sormaliii... nasildi günün gezdinizmi bayaa
iyi gezdin haaaaiyiyim canım ben fasülyede iyidir umarım pazartesi görmeye gitcez bakalım minik yavruyu
ay bu cok kolay gibiii... bendemi yapsam nee
kolay ve güzelmiş bu
kızlar,sesim çıkmazsa uyuyakaldım demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?