2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

off yaa dizimde bitti iyice canim skildii geri geldimm

kizlar kavak yelleri hangi gündü ya ne zamandir izleyemiyorum.. bugünmüydü??

kızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.

napayım canım ya eve geldim direk kkya daldım geçmişe bakıyodum ama bugün fazla takılmamış kızlarsen nasılsın canım fasulyemiz nasıl bakem?

iyi gezdin haaaa iyiyim canım ben fasülyede iyidir umarım pazartesi görmeye gitcez bakalım minik yavruyu

off yaa dizimde bitti iyice canim skildii geri geldimm

kizlar kavak yelleri hangi gündü ya ne zamandir izleyemiyorum.. bugünmüydü??

evet canım hanımın çiftliğinden sonra olması lazım

kızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.

canım yaa merak etmiştik gerçekten kimse yok bugün... sen dinlen canım dikkat et kendine

canim dikkat et kendine... istersen sen biraz daha dinlen canikomm

evet canım hanımın çiftliğinden sonra olması lazım

hmm.. tamam canimm

ay canım ya kıyamam sana aman dikkat et kendine ve bademimize
iyyiz canikom seni sormaliii... nasildi günün gezdinizmi bayaa
kız anacım komşuya gittim çok güzeldi hatta ordan çıktım diğer arkadaşa gittim kahve içmeye yeni geldim eve yan apartman olunca oturdum bayağı
iyi gezdin haaaa iyiyim canım ben fasülyede iyidir umarım pazartesi görmeye gitcez bakalım minik yavruyu

ay canım ya inşallah hadı bakalım hayırlısı bugünkü 2 arkadaşta hamileydi ikinci bebişlerine hamişler arasında kaldım bendeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…