2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.

selam canım hoşgeldin
başın için ilaç falan da almıyosun yatıp dinlenmek en iyisi,,,bi limon sıkıp içsen başına iyi gelir ama sen bilirsin yine de bademin annesi

kızlar ya alakası yok ama saçım limon sarısı şuan diplerimde geldi eee kendi kuaförümde memlekette olunca burdakilere güvenmiyorum kendi saçımda koyu kumral hangi renkle dip boyası yapayım sizce ya fikri olan?:18:

hmm... canim bilemicem ama ben bisey diycektim kizlara yaa....

kocislere biseyler yapalimmi diycektim:26::26: ne bilim belki kuaföre gidip bi yenilikk... belkide bi hediye falan alalim diycektim ama aklima sevgililer günü geldi.... 14 subatta ne alsakki kizlar ya da hic bisey mii

ah be ya, canımsınız siz benim! yemek yiyemedim üşümekten!!!ödüm koptu hastalanacağım diye,uyuyunca geçmiş allahtan!yorgun düştüm belki de...
turlik kuşum,limonu bilmiyordum,içeyim hemen hem c vit olur.
canım ne istiyor biliyor musunuz? bebek muhallebisihani pirinç unuyla yapılır yayapsam mı ki? bir bardak süte bir kaşık şeker 1 kaşık pirinç unu koysam şekerim çok zıplamaz bence

valla canım şekerin zıplarmı zıplamazmı onu en iyi sen bilirsin ama canın istediyse yap tabiki hemen azıcıkda olsa ye

evet yaa aslında bunu konuşalım güzel bişeyler yapalım beylere 14 şubatta

biz ekim ayında çıkmaya başlamıştık,sene 2003şubatn 6'sı kocişin doğum günü,ben ona atkı örmüştüm.yani 4 aylık sevgiliye maddi değeri olmayan ne alınır bilememiştim.atkı hem el emeği hem sıcak tutar hem boyna dolanır...

canin cektiyse ye tabiki canikomm

aman benimki geçen sene almadı bişey hatta evlilik yıl dönümüz ve benim doğum günüm aynı gün onda da bişey yapmadı ay sinirlendim şimdi heeeee benimki avucunu yalasın hıh

canım kesinlikle yap azda olsa ye hadı bakalım hemen yap naş naşşşşş

az kaldi azzzz yakinda sende bizimle yazisirken pattt uyuya kalirsinn canikomm... artik senden 5-10 dakka sonra cvp gelirr ,,, kizlar uyuya kalmisim diye,,

bu arada kader ne zaman gelicek erzurumdan??

bilemiyorum ki şu sıralar pek bi iyiyim maşallah uykum geliyo tabi ama ben normaldede uykuyu severim ondan pek anlamıyorum hamileliktenmi diye... mide bulantım bile yok yaa hiçbir belirti yok anacım

canım biz burda hepimiz için birlikteyiz,,,sen bize her konuda tecrübenle yardımcı olmaya çalışıyosun...çok başım ağrıyo dediğinde aklıma hamile olan bi arkadaşımın sürekli baş ağrısı için limon içtiği aklıma geldi...dediğin gibi hem c vitamini hem de ağrı kesici özelliği var...

bi de bebek muhallebisini bende çok severim,,,yapması da kolay bende çok şekerli sevmediğim için 1-2 kaşık şeker koyarak yapıyorum

hee onu bende yaptım bizde 5-6 aylık sevgiliydik bende aynı senin gibi düşündüm ama adam bi kere bile takmadı

evet yaa aslında bunu konuşalım güzel bişeyler yapalım beylere 14 şubatta

evt evt evt evt

inan benimde aklimdan atki gecti ama ben sadece tığla örebiliyorum nasil yapicam bilmiyom :18:

aman benimki geçen sene almadı bişey hatta evlilik yıl dönümüz ve benim doğum günüm aynı gün onda da bişey yapmadı ay sinirlendim şimdi heeeee benimki avucunu yalasın hıh

14 subat senin dogum günün mü?? ne kadar guzeelll
aman canim o yapmassa sen yap yinedee... belki utandirirsin kocisinide bidahakinde o da alirr

kızlar ben kocişe sevgililer günü hediyesi olarak 1-2 kg keçiboynuzu alıcam
ne yapıcak başka hediyeyi en güzel hediye bebek,,,bebek içinde güçlü kuvvetli olmak gerek...
keçiboynuzu uygundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…