kızlar,sesim çıkmazsa uyuyakaldım demektir.
kızlar,sesim çıkmazsa uyuyakaldım demektir.
kızlar,selam! bugün eve geldim, yemekten önce bir üşüme geldi anlatamam,yedim,yattım...şimdi kalktım daha kafam sersem,başım ağrıyor....merak etmeyin diye bilg.açtım sırf.
ben hiç denemiyim bile en iyisi:26::26::26::26:
canım ya, bir bilene göster,yaparsın bence.
kızlar ya alakası yok ama saçım limon sarısı şuan diplerimde geldi eee kendi kuaförümde memlekette olunca burdakilere güvenmiyorum kendi saçımda koyu kumral hangi renkle dip boyası yapayım sizce ya fikri olan?:18:
ah be ya, canımsınız siz benim! yemek yiyemedim üşümekten!!!ödüm koptu hastalanacağım diye,uyuyunca geçmiş allahtan!yorgun düştüm belki de...
turlik kuşum,limonu bilmiyordum,içeyim hemen hem c vit olur.
canım ne istiyor biliyor musunuz? bebek muhallebisihani pirinç unuyla yapılır ya yapsam mı ki? bir bardak süte bir kaşık şeker 1 kaşık pirinç unu koysam şekerim çok zıplamaz bence
keyfine bak sen biz seni anlıyoruz canımmm
hmm... canim bilemicem ama ben bisey diycektim kizlara yaa....
kocislere biseyler yapalimmi diycektim:26::26: ne bilim belki kuaföre gidip bi yenilikk... belkide bi hediye falan alalim diycektim ama aklima sevgililer günü geldi.... 14 subatta ne alsakki kizlar ya da hic bisey mii
hmm... canim bilemicem ama ben bisey diycektim kizlara yaa....
kocislere biseyler yapalimmi diycektim:26::26: ne bilim belki kuaföre gidip bi yenilikk... belkide bi hediye falan alalim diycektim ama aklima sevgililer günü geldi.... 14 subatta ne alsakki kizlar ya da hic bisey mii
ah be ya, canımsınız siz benim! yemek yiyemedim üşümekten!!!ödüm koptu hastalanacağım diye,uyuyunca geçmiş allahtan!yorgun düştüm belki de...
canım ne istiyor biliyor musunuz? bebek muhallebisihani pirinç unuyla yapılır ya yapsam mı ki? bir bardak süte bir kaşık şeker 1 kaşık pirinç unu koysam şekerim çok zıplamaz bence
aman benimki geçen sene almadı bişey hatta evlilik yıl dönümüz ve benim doğum günüm aynı gün onda da bişey yapmadı ay sinirlendim şimdi heeeee benimki avucunu yalasın hıhhmm... canim bilemicem ama ben bisey diycektim kizlara yaa....
az kaldi azzzzyakinda sende bizimle yazisirken pattt uyuya kalirsinn canikomm... artik senden 5-10 dakka sonra cvp gelirr ,,, kizlar uyuya kalmisim diye,,
bu arada kader ne zaman gelicek erzurumdan??
valla canım şekerin zıplarmı zıplamazmı onu en iyi sen bilirsin ama canın istediyse yap tabiki hemen azıcıkda olsa ye
biz ekim ayında çıkmaya başlamıştık,sene 2003şubatn 6'sı kocişin doğum günü,ben ona atkı örmüştüm.yani 4 aylık sevgiliye maddi değeri olmayan ne alınır bilememiştim.atkı hem el emeği hem sıcak tutar hem boyna dolanır...
evet yaa aslında bunu konuşalım güzel bişeyler yapalım beylere 14 şubatta
biz ekim ayında çıkmaya başlamıştık,sene 2003şubatn 6'sı kocişin doğum günü,ben ona atkı örmüştüm.yani 4 aylık sevgiliye maddi değeri olmayan ne alınır bilememiştim.atkı hem el emeği hem sıcak tutar hem boyna dolanır...
aman benimki geçen sene almadı bişey hatta evlilik yıl dönümüz ve benim doğum günüm aynı gün onda da bişey yapmadı ay sinirlendim şimdi heeeee benimki avucunu yalasın hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?