aman benimki geçen sene almadı bişey hatta evlilik yıl dönümüz ve benim doğum günüm aynı gün onda da bişey yapmadı ay sinirlendim şimdi heeeee benimki avucunu yalasın hıh
kızlar ben kocişe sevgililer günü hediyesi olarak 1-2 kg keçiboynuzu alıcam
ne yapıcak başka hediyeyi en güzel hediye bebek,,,bebek içinde güçlü kuvvetli olmak gerek...
keçiboynuzu uygundur...
bilemiyorum ki şu sıralar pek bi iyiyim maşallah uykum geliyo tabi ama ben normaldede uykuyu severim ondan pek anlamıyorum hamileliktenmi diye... mide bulantım bile yok yaa hiçbir belirti yok anacım
ne yapıcak başka hediyeyi en güzel hediye bebek,,,bebek içinde güçlü kuvvetli olmak gerek...
keçiboynuzu uygundur...
buarada 14 şubat regl günüm benim inşallah gelmezde eşime güzel bir hediye olur aslında o bana bişey almadı ama neyseeeeeeeyoksada reglim oldu haberini veririm artık eeee anacım napayım yahuuuu
canin cektiyse ye tabiki canikomm
aman benimki geçen sene almadı bişey hatta evlilik yıl dönümüz ve benim doğum günüm aynı gün onda da bişey yapmadı ay sinirlendim şimdi heeeee benimki avucunu yalasın hıh
canım kesinlikle yap azda olsa ye hadı bakalım hemen yap naş naşşşşş
maşallah de, dilini milini ısır,totonu kaşı...ama daha erken...keşke sonuna dek böyle gitsen...ben diş fırçalarken kusabiliyorumbilemiyorum ki şu sıralar pek bi iyiyim maşallah uykum geliyo tabi ama ben normaldede uykuyu severim ondan pek anlamıyorum hamileliktenmi diye... mide bulantım bile yok yaa hiçbir belirti yok anacım
ay valla iyi ki bulduk bişrbirimizi...minoset ya da parol serbest de onlar neye yarar ki...içime sinmiyor hem...limon iyiymiş.canım biz burda hepimiz için birlikteyiz,,,sen bize her konuda tecrübenle yardımcı olmaya çalışıyosun...çok başım ağrıyo dediğinde aklıma hamile olan bi arkadaşımın sürekli baş ağrısı için limon içtiği aklıma geldi...dediğin gibi hem c vitamini hem de ağrı kesici özelliği var...
bi de bebek muhallebisini bende çok severim,,,yapması da kolay bende çok şekerli sevmediğim için 1-2 kaşık şeker koyarak yapıyorum
hee onu bende yaptım bizde 5-6 aylık sevgiliydik bende aynı senin gibi düşündüm ama adam bi kere bile takmadı
öyle diyorum ama bakma sen bana canım tepem attı bir an işte kocişime duramam zaten ben yaparım bişeyler ama ne?amannnn öyle deme yaaa sende bişey yapmazsan monoton olacak hayatınız o yapmıyosa sen yap eminim öğrenecektir utandırmış olursun hem... hayat sürprizlerle güzellll
yok anacım regl günüm 25 eylül evlilik ve doğum günüm buarada eşimlede 25 mayıs 2003 te tanışmıştık bizdeeeevt evt evt evt
inan benimde aklimdan atki gecti ama ben sadece tığla örebiliyorum nasil yapicam bilmiyom :18:
14 subat senin dogum günün mü?? ne kadar guzeelll
aman canim o yapmassa sen yap yinedee... belki utandirirsin kocisinide bidahakinde o da alirr
o da olur yakinda insallah canikomm
insallahhhhhh gelmez o kirmizilarr
maşallah de, dilini milini ısır,totonu kaşı...ama daha erken...keşke sonuna dek böyle gitsen...ben diş fırçalarken kusabiliyorumneymişşş macun naneliymiş
insan hatır için takar,benimki iki kez taktı
keçiboynuzu uygundur...
canlarim fikir olarak size sunu verebilirim....
gecen dogum günümde esim bana kendi hazirliyacagi bi takvim almis
yani takvim bos... her sayfasina fotolarimizi yapistirmis bide mesela benim subatta dogum günüm var... subatin 7sine bi kalp koymus fotoda da gecen dogum günümdeki foto... mesela agustosun 8inde sözlenmistik orayada söz fotomuzu koymus... yani her ay da ne yasadiysak ona göre foto falan koymus
ay anlatamadim ama inss anlamissinizdir netten baktim TRde de varmis böyle bisey...
isterseniz böyle bisey yapabilirsinizz
yani takvim bos... her sayfasina fotolarimizi yapistirmis bide mesela benim subatta dogum günüm var... subatin 7sine bi kalp koymus fotoda da gecen dogum günümdeki foto... mesela agustosun 8inde sözlenmistik orayada söz fotomuzu koymus... yani her ay da ne yasadiysak ona göre foto falan koymus
ay anlatamadim ama inss anlamissinizdir netten baktim TRde de varmis böyle bisey...
hımmm aslında olabilir ama ben hala kızgınım ona bu konudaaabende belki keçi boynuzu alırım turlikciğim gibi
fikir çok güzelmiş şekerim,,,ama bende bi koca var objektif düşmanıözel günlere ait bi düğün nişan fotoları var,,,onun dışında özel bi güne ait foto yok...
ben yine de keçiboynuzu fikrimi geliştiemeye allamaya pullamaya devam edeyim
hımmm aslında olabilir ama ben hala kızgınım ona bu konudaaabende belki keçi boynuzu alırım turlikciğim gibi
evet güzel fikir aslında ama bizim resmimizin olduğu bir takvimimiz var tam olarak senin anlattığın gibi değil tek resim tek sayfa ama takvim işte
fikir çok güzelmiş şekerim,,,ama bende bi koca var objektif düşmanıözel günlere ait bi düğün nişan fotoları var,,,onun dışında özel bi güne ait foto yok...
ben yine de keçiboynuzu fikrimi geliştiemeye allamaya pullamaya devam edeyim
ya kızlarr bu güzel bir fikir değerlendirin bence keçiboynuzuda neymiş canımmmbizim takvimimiz olmasaydı bunun gibi kesin yapardım azcık renk gelir işte ilişkiye... banada başka fikir bulun yaaa:44::44::44:
ya kızlarr bu güzel bir fikir değerlendirin bence keçiboynuzuda neymiş canımmmbizim takvimimiz olmasaydı bunun gibi kesin yapardım azcık renk gelir işte ilişkiye... banada başka fikir bulun yaaa:44::44::44:
bu süpermişşşcanlarim fikir olarak size sunu verebilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?