2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

muhallebi operasyonu tamam:82:sıcak sıcak yedim iki kaşıkbir kaşık şekersiz kedi yedi,kalanı koca bey

kızlar sevgili kocam uyuya kalmış kanepede ben onu yatırayım bende yatarım artık herhalde uykum gelmeye başladı çünkü... benle beraber hamilelik belirtilerini yaşıyor adam yaaa iştahı açıldı, sigarayı bıraktı, uyuyor, şişkinlik oluyor, aşeriyor

iyi geceler yavrularrrrrrrr öpüyorum sizi bebişimizide tabiki

tamam canim iyi geceler tatli rüyalarrrr

kızlar benim çıkmam lazım,,,kocişçiim grip olmuş inleyip duruyo...şimdi uyandı ve istek listesi
yaptı,,,çok kötü garibim yaaa kesin benden bulaştı...

neyse ben kaçar,,,yarın tam kadro herkesi burda istiyorum...
öpüldünüz yavrularrrrrrrrrr

sendemi cikiyon kizz

tamam iyi geceler canimm... kendine iyi bak görüsürüzzz

sana afiyet bademimizede bol bol vitamin,mineral ve et olsun inşallahhhhh

ohhhh afiyet olsun yarasın bebişimize ve annemize

afiyet bal seker olsun... bebisimizede sanada yarasin insssssss

afiyet bal şeker olsun cicim

inşallah bademciğe yarar! canımı çektiren o valla, yoksa gece gece aklıma nereden düştüşu şeker ne dertmiş ya,kendime olacak olsa yapmam bu diyeti de...ya bir de benim sabah,öğle,akşam hem aç hem tok hem de gece yatarken şeker ölçmem gerekiyor.ani bir yükseliş ya da düşüş risk demek,hem bebek hem benim için...ve devlet şeker ölçüm çubuğu ödemeyi bıraktı geçen hafta. bu kadar hayati bir durumda...bir kutuda 50 tane var, 7 gün anca gidiyor,38 lira!elimdeki son kutu...mecbur alacağız da bütçemi çok sarsacak...ve bu keyfi bir durum da değil...şeker hastası raporum var 9 aylık...

biz de öpüyoruz senii! hamile koca sendromu deniyormuş buna, benim çatlak da ben neden tiksinirsem tiksindiama pis hain fosur fosur içiyor

canım,kolay gelsin,adamların hastalığı pek nazlı olurrr:90:eşine de geçmiş olsun dileklerimi ilet.öptüm şekerrrr

offf canim yaa.. Allah yardimciniz olsun cok zor durum... devlet niye böyle bisey yapmis anlamis degilim ama insallah sagsalim alirsiniz bebisinizi kucaginiza da bak gör ozaman onun icin hersey deger diyceksin

iyi geceler canım kendine de eşinede iyi bak o sana lazım dahaaaaa

ay canım ya üzüldüm şimdi benim kayınvalidemde şeker hastası ya kadıncağızda napacakki şimdi:26:eeee niye kalkmışki yahuuu hayret bişey heeee

offf canim yaa.. Allah yardimciniz olsun cok zor durum... devlet niye böyle bisey yapmis anlamis degilim ama insallah sagsalim alirsiniz bebisinizi kucaginiza da bak gör ozaman onun icin hersey deger diyceksin
valla anlamadım ki...şeker hastası cidden takip edebilmeli şekerini,hele ki insülin kullananlar...ben de yakında başlayacağım,12.haftadan snra ki bebeğim şekerden etkilenmesin.inşallah kızlar,sağ salim gelsin de...sizinkilerle kanka olacak benim sıpa
valla bir açıklama da yok,eczanede şok olduk!

kizlar kocis bu saatte benden kakaolu kek istiyor yahu
cani cekmiss... o öyle diyince benimde acayip canim cekti bugünlük diyeti bozsammi ne

insallah canim insallah belkide biz yaslaninca onlar burda yazisirlar

keki de az yapben bazen 1 yumurta,yarım çay bardağı sıvı yağ,yarım çay bardağı süt ya da yoğurt ve 1 bardak unla yapardım ikimize.bir çay kaşığı kabartma tozu da ekle,al sana kek.güveç kaplarında iki kişilik!kakao da dr oetker gurmet kakao olursa çok iyi haaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…