2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

anammm tarifini yeni gördüm keki yapmis oldum bile neyse bakalim yinede saol canikomm

ay olanak olsa da toplansak...doğurmuşuz,bir sürü sıpa...oyy hayal edemedim curcunayıbirbirlerini yerler herhalde!

ayyy demiii... ama cok guzel olurdu bee... biz kkdan arkadaslar hep beraber bir araya gelmisizz sipalar bi yandan kavga ediyo e bizde dedikoduu

evet canım bencede aslında bende yatsam iyi olcek ya gözlerim kapanıyo bebişim yahuhadi iyi geceler canım yarın görüşmek üzere öpüldünnnnn

ah canım ya keşkeee birbirlerini yesin dursunlar napalım bizde dedikodu yapardık yahuuuu

sedam uyudun mu yoksa bebişim?:90::82:
doğru tahmin
anammm tarifini yeni gördüm keki yapmis oldum bile neyse bakalim yinede saol canikomm

ayyy demiii... ama cok guzel olurdu bee... biz kkdan arkadaslar hep beraber bir araya gelmisizz sipalar bi yandan kavga ediyo e bizde dedikoduu

afiyet olsunnn, yarasın ama yağ olmasııın! incecik bir dilim ye e mi arkadaşım!

annem ben resmimizden puzzle yaptırmıştım...aklında bulunsun

ya kızlarr bu güzel bir fikir değerlendirin bence keçiboynuzuda neymiş canımmm bizim takvimimiz olmasaydı bunun gibi kesin yapardım azcık renk gelir işte ilişkiye... banada başka fikir bulun yaaa:44::44::44:

Tahmin edebiliyorum şöyle bi kaç foto çeksyedin keşke

arkadaşlardan alırım biz makineyi götürmedik ama onlardan alırım mutlaka lambadalar,macarenalar,mföler,orhan gencebaylar çok komikti çok eğlendim:87::87:..ki ben öle dıptıs dıptıs parti fln pek hoşlanmam ama bu güzeldiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

Merakla bekliyorum resimleri...Ne güzel eğlenmişsin sevindim canım

Merakla bekliyorum resimleri...Ne güzel eğlenmişsin sevindim canım

ay evet..aslında şaşırdım kendime..ben öyle oynamayı fln sevmem,beceremiyorum gibi gelir..bi ablamın nişanında bi kendi düğünümde oynadım dans desen onu da beceremiyorum gibi gelirdi..ay sen dün bi kopkop iyi oldu iyi,bi değişiklik oldu...
sen naptın şekerim?iyisin di mi?
dün simit dedin canımı çektirdinsimit yedim ben de kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…