ay olanak olsa da toplansak...doğurmuşuz,bir sürü sıpa...oyy hayal edemedim curcunayıbirbirlerini yerler herhalde!
keki de az yapben bazen 1 yumurta,yarım çay bardağı sıvı yağ,yarım çay bardağı süt ya da yoğurt ve 1 bardak unla yapardım ikimize.bir çay kaşığı kabartma tozu da ekle,al sana kek.güveç kaplarında iki kişilik!kakao da dr oetker gurmet kakao olursa çok iyi haaa!
ay olanak olsa da toplansak...doğurmuşuz,bir sürü sıpa...oyy hayal edemedim curcunayıbirbirlerini yerler herhalde!
evet canım bencede aslında bende yatsam iyi olcek ya gözlerim kapanıyo bebişim yahuhadi iyi geceler canım yarın görüşmek üzere öpüldünnnnn
ah canım ya keşkeeebirbirlerini yesin dursunlar napalım bizde dedikodu yapardık yahuuuu
doğru tahminsedam uyudun mu yoksa bebişim?:90::82:
anammm tarifini yeni gördüm keki yapmis oldum bile neyse bakalim yinede saol canikomm
ayyy demiii... ama cok guzel olurdu bee... biz kkdan arkadaslar hep beraber bir araya gelmisizz sipalar bi yandan kavga ediyo e bizde dedikoduu
doğru tahmin
afiyet olsunnn, yarasın ama yağ olmasııın! incecik bir dilim ye e mi arkadaşım!
ben yerime yatsam ne iyi olur... yarın 12 saat dersim varrrrrr:18::18::18:
günaydınnnn
Günaydınnnnn canımmmmmmm sonunda gelebildin ,nasıldı parti?
günaydın dünürüm anca gelebildim gece 2de geldik de
süperdi parti çok eğlendim..tipleri görcektin
ya kızlarr bu güzel bir fikir değerlendirin bence keçiboynuzuda neymiş canımmmbizim takvimimiz olmasaydı bunun gibi kesin yapardım azcık renk gelir işte ilişkiye... banada başka fikir bulun yaaa:44::44::44:
Tahmin edebiliyorum şöyle bi kaç foto çeksyedin keşke
annem ben resmimizden puzzle yaptırmıştım...aklında bulunsun
arkadaşlardan alırım biz makineyi götürmedik ama onlardan alırım mutlakalambadalar,macarenalar,mföler,orhan gencebaylar çok komikti çok eğlendim:87::87:..ki ben öle dıptıs dıptıs parti fln pek hoşlanmam ama bu güzeldiiiiiiiiiiiiii
Merakla bekliyorum resimleri...Ne güzel eğlenmişsin sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?