2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

İyiyim canım akşam annemler kaynanamlara gelcek ben de oraya gidicem.Evde de bi sürü işim var yapmak istemiyo hiç canım

şemsiyeler vardı bi normal bir de bu vardı mini lady yazınca acaba dedim çocuk için mi :44::44: olsa da kızıma saklarım napim dimi

katlanmış şekline bayıldım ya

hoşgeldin şekerim biz de seni özledikkkkk

dünürüm de burda ooh turlikim de gelmiş hoşgeldin diyet fıstığım

ee ne var ne yok canım ,çalışmalar bittimi ,devam mı,yumurtladın mı?
benden hala uzayan akıntı geliyor,sanırım burdada yumurtluyorumhala gerçekleşmedi mi acaa benim yumurtlamam

kader hanımlar burdalarmışşşnasılsın şekercikkk

hoşbuldum canikom

yaşasın diyet kardeşliğiiii

evetttt

öğle yemeği için burger kingden salata sipraiş ettimnormal şartlarda whopper menü fln sölemem lazımdıeferim bana dimi:90::90:

kadercim benim de aksine öyle uzayan fln bi akıntım yok hala:26: ya ben yine yumurtlamıcam yada geç yumurtlıcam yada ben yumurtlarken akıntım farklı oluyo :44::44:
bu 3ünü istiyorum

iyyim yawrum seni sormalı,nasıl gidiyorr,,

bende iyiyim canım ne olsun...
temizlik yaptım,,,sonra da aldım kahvemi sigaramı geçtim pc başına...
birazdan çarşıya çıkıp yün alıcam,,,örgü krizim tuttu yine
bebek fikrini bebek patiği örerek atıcam kafamdan artık nasıl olucaksa

kıslar merhaba....ne uyumuşum be saat keç olmuş...ne habersiniz??

kadercim benim de aksine öyle uzayan fln bi akıntım yok hala:26: ya ben yine yumurtlamıcam yada geç yumurtlıcam yada ben yumurtlarken akıntım farklı oluyo :44::44:
bu 3ünü istiyorum

ya ne bileyim bacım,uzayan akıntı olunca yumurtlama oluyor diye biliyorum,sende akıntı filan varmı yoğun birşekilde,seninkide uzamıyordur yada,sen farketmiyorsun,yada biraz daha beklemen lazım yumurtlaman geç gerçekleşebilir canım,sen peşini bırakma canım çalışmaya devam,belki de seninki sinsice çatlıyordur yumurtan
ateşimde 36.7,8,9 diye devam ediyor,anlamadımm,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…