bende iyiyim canım ne olsun...
temizlik yaptım,,,sonra da aldım kahvemi sigaramı geçtim pc başına...
birazdan çarşıya çıkıp yün alıcam,,,örgü krizim tuttu yine
bebek fikrini bebek patiği örerek atıcam kafamdan artık nasıl olucaksa
ya ne bileyim bacım,uzayan akıntı olunca yumurtlama oluyor diye biliyorum,sende akıntı filan varmı yoğun birşekilde,seninkide uzamıyordur yada,sen farketmiyorsun,yada biraz daha beklemen lazım yumurtlaman geç gerçekleşebilir canım,sen peşini bırakma canım çalışmaya devam,belki de seninki sinsice çatlıyordur yumurtan
ateşimde 36.7,8,9 diye devam ediyor,anlamadımm,,,
kıslar merhaba....ne uyumuşum be saat keç olmuş...ne habersiniz??
ya ne bileyim bacım,uzayan akıntı olunca yumurtlama oluyor diye biliyorum,sende akıntı filan varmı yoğun birşekilde,seninkide uzamıyordur yada,sen farketmiyorsun,yada biraz daha beklemen lazım yumurtlaman geç gerçekleşebilir canım,sen peşini bırakma canım çalışmaya devam,belki de seninki sinsice çatlıyordur yumurtan
ateşimde 36.7,8,9 diye devam ediyor,anlamadımm,,,
oyy oyyy ne güzel ,keşke bende becerebilsem,ama nerdee,hiç anlamam,,ör kız şimdiden hazırlık olsun minnakçığımaaa
kaderim ateşin yükselişe geçmiş işte şu an yumurtluyosun...
dececem senin adetin ayın kaçındaydı şekerim...bi hesap yapalım,,,bugün kaçıncı gün?
kaderim ateşin yükselişe geçmiş işte şu an yumurtluyosun...
dececem senin adetin ayın kaçındaydı şekerim...bi hesap yapalım,,,bugün kaçıncı gün?
hey maşallah bu saate kadar uyudun mu
biz 3e geliyodu yattık 8de de kalktım işe geldim
7sindeydi şekerim 16.günüm bugun :26: ama ben 7 sindeki adetimi duphastonla oldum..aralıkta adet olamadım yani... 5 kasım-aralıkta yok -7 ocak regl tarihlerim
benim de son 4 gündür 36,4 36,4 36,5 36,4
ayyy şekerim yaa bende anlamıyorum ki,,,sadece deneme yapıcam...
netten bi kaç model buldum yapabilirim gibi geldi...
inşallah en son örmeye çalıştığım cup cake bere ye benzemez sonu...kendileri şu an çöpte de
hoşgeldin ebişimmmmmmmmm,iyidir canım,seni sormalııı:82:
turlikçim ben 26 günde regl oluyorum,dr 10. 12. 14. günlere dikkat demişti,evdeyken 12. ve 13. günler çalışabildim,işte buraya geldim,yanievdeyken de uzayan akıntı vardı bebeişim,burdada devam ediyorr,,,,
bugün 15. günüm
olacağı varsa 12 ve 13 te çıkmıştır yolculuğa onlar şekerim...önemli olan yumurtalar çatlarken büyük buluşmanın olması...sen içini ferah tut,,belki de içinde çalışmalar başladı bile...
tatlım ben adet olamayınca doktora gittim zaten.her bi yerime baktı saolsun iyice kurcaladıhımmm anladım...
biraz daha bekle bakalım...normalde 28-30 arası oluyosan 14.gün yumurtlaman lazımdı...belki de yumurtlamana geç oluyodur,,,21.güne kadar bekle sen...bende duphaston kullanıyorum şu an bakalım ne zaman teşrif edicekler kendileri...bi de ben adetimin 3. günü hormon testi yaptırcam ve 14-21 günler arasında da yımırtoşlarıma baktırmaya gidicem.dr.istemedi ama ben istiyorum...emin olmam lazım,,,yumurtlamıyo olabilme ihtimali de var,,,ve ben bu riski göze alamam...
istersen sende bi git dr.a en azından yumurtacıklarına baktırırsın şekerim...
yaparsın yaparsın canım benim,kendine güvenmen yeter,,,ben güvenemiyorum,yapamam diyorum o yüzden,,,sen naptın regl oldun mu,ilaçlarıkulanıyosun dimi düzenli olarak
nazlııııııııııııııııı regl oldun mu,çatlattın kız benis sen meraktan,yap bi test yeter bekledinnn yaaa
slm kızlar..Ben dün test yapacaktım ama eşim vazgeçirdi,yarın yap dedi..Bugün yaptım,çizginin biri silik ama gözüküyor yani,eşim bekleyince biraz daha belirgin sanki dedi..Anlamadım yaa..ben şimdi hamile miyim,değil miyim?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana cevap verebilir ni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?