2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

oyy oyyy ne güzel ,keşke bende becerebilsem,ama nerdee,hiç anlamam,,ör kız şimdiden hazırlık olsun minnakçığımaaa

kaderim ateşin yükselişe geçmiş işte şu an yumurtluyosun...

dececem senin adetin ayın kaçındaydı şekerim...bi hesap yapalım,,,bugün kaçıncı gün?

benim de son 4 gündür 36,4 36,4 36,5 36,4

oyy oyyy ne güzel ,keşke bende becerebilsem,ama nerdee,hiç anlamam,,ör kız şimdiden hazırlık olsun minnakçığımaaa

ayyy şekerim yaa bende anlamıyorum ki,,,sadece deneme yapıcam...
netten bi kaç model buldum yapabilirim gibi geldi...
inşallah en son örmeye çalıştığım cup cake bere ye benzemez sonu...kendileri şu an çöpte de

dececem senin adetin ayın kaçındaydı şekerim...bi hesap yapalım,,,bugün kaçıncı gün?

7sindeydi şekerim 16.günüm bugun :26: ama ben 7 sindeki adetimi duphastonla oldum..aralıkta adet olamadım yani... 5 kasım-aralıkta yok -7 ocak regl tarihlerim

turlikçim ben 26 günde regl oluyorum,dr 10. 12. 14. günlere dikkat demişti,evdeyken 12. ve 13. günler çalışabildim,işte buraya geldim,yanievdeyken de uzayan akıntı vardı bebeişim,burdada devam ediyorr,,,,
bugün 15. günüm

hey maşallah bu saate kadar uyudun mu
biz 3e geliyodu yattık 8de de kalktım işe geldim

dün gece 1e kadar korku filmi izledik....sonra yattık ama uyuyamadım ki....izlerken çok korkmuyorum ama sonradan gözlerimi kapatınca filmde oyuyorum sanki...sabahta yataktan çıkasım olmuyo yapacak bi şey yok.çocuk yok iş yok yatıyom işte :)

7sindeydi şekerim 16.günüm bugun :26: ama ben 7 sindeki adetimi duphastonla oldum..aralıkta adet olamadım yani... 5 kasım-aralıkta yok -7 ocak regl tarihlerim

hımmm anladım...
biraz daha bekle bakalım...normalde 28-30 arası oluyosan 14.gün yumurtlaman lazımdı...belki de yumurtlamana geç oluyodur,,,21.güne kadar bekle sen...bende duphaston kullanıyorum şu an bakalım ne zaman teşrif edicekler kendileri...bi de ben adetimin 3. günü hormon testi yaptırcam ve 14-21 günler arasında da yımırtoşlarıma baktırmaya gidicem.dr.istemedi ama ben istiyorum...emin olmam lazım,,,yumurtlamıyo olabilme ihtimali de var,,,ve ben bu riski göze alamam...
istersen sende bi git dr.a en azından yumurtacıklarına baktırırsın şekerim...

benim de son 4 gündür 36,4 36,4 36,5 36,4

yawrum düşük olup birden çıkacak ateşin,ben öyle biliyorum,bekle biraz daha sen geç yumurtlayacan anlaşılan,20 yada 21. günde yumurtlarsın ben öyle tahmin ediyorum ,hadi inşlhh göreyim seni yawrum muhakkak değerlendir

yaparsın yaparsın canım benim,kendine güvenmen yeter,,,ben güvenemiyorum,yapamam diyorum o yüzden,,,sen naptın regl oldun mu,ilaçlarıkulanıyosun dimi düzenli olarak

olacağı varsa 12 ve 13 te çıkmıştır yolculuğa onlar şekerim...önemli olan yumurtalar çatlarken büyük buluşmanın olması...sen içini ferah tut,,belki de içinde çalışmalar başladı bile...

evet canım hayırlısı artık,yapcak bişi yok,kociş yok burda çünküm,,,ayy soruyolar bizimkiler yine ,bebek yok mu diye,,,,off hepsine ayrı cvp ver,bilemiyorum dedim,belkide şuan vardır bişiler,

nazlııııııııııııııııı regl oldun mu,çatlattın kız benis sen meraktan,yap bi test yeter bekledinnn yaaa

slm kızlar..Ben dün test yapacaktım ama eşim vazgeçirdi,yarın yap dedi..Bugün yaptım,çizginin biri silik ama gözüküyor yani,eşim bekleyince biraz daha belirgin sanki dedi..Anlamadım yaa..ben şimdi hamile miyim,değil miyim?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana cevap verebilir ni?

tatlım ben adet olamayınca doktora gittim zaten.her bi yerime baktı saolsun iyice kurcaladı hormon testi de yaptı..teşhisi şu:bu ay yumurtlamamışsın ve mantar olmuşsun..mantar için fitil,adetim için duphaston verdi..ikisini de kullandım adet de oldum mantarım da geçti..şimdi benim aklıma acaba hiç yumurtlamıyorum mu sorusu takılıyo..ama o zman da diyorum hormon testinde belli olurdu dimi?yani değerime bakıp " bu ay" yumurtlamadıgın için regl olmamışsın dedi....bi de şunu duydum,mantar da yumurtlamayı engelleyen nedenlerden biriymiş..mantar oldugum için mi yumurtlamadım da diyorum bazen...anlayacagın aslında kafam çok karışık ,sıkkın canım...

kadercim inşallah dediğin gibi olur tatlım geç olsun da güç olmasın...
tuhaf olan da şu kızlar,belim bacaklarım agrıyo dün de kasıgıma sancı giriyodu..acaba benim yumurtlamam mı yaklaşıyo bunlar da belirti mi ki :26:

Son düzenleme:
yaparsın yaparsın canım benim,kendine güvenmen yeter,,,ben güvenemiyorum,yapamam diyorum o yüzden,,,sen naptın regl oldun mu,ilaçlarıkulanıyosun dimi düzenli olarak

şu an ilaç kullanıyorum cicim bugün 3.gün...sonrada adetin 5.günü düenleyici ilaca başlıcam...bakalım atraksiyonlu günler beni bekliyor...ilaç kullanma alışkanlığım yok ve ben o kadar çok zorlanıyorum ki...bazen unutuyorum ve saatler sonra aklıma geliyo:26:

nazlııııııııııııııııı regl oldun mu,çatlattın kız benis sen meraktan,yap bi test yeter bekledinnn yaaa

yok regli olmadım canım,test yaptım ama bir çizgi baya silik geldi gözüme ama gözüküyor yinede...sence bu ne demek şimdi...

slm canım,silik çizgiyi gördüysen bence hamişsinn,,ama kan testi yaptır yada tekrar bi test daha yapp
kaç dk içinde belirdi silik çizgi,hemen ilk dakikalardamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…