şu an ilaç kullanıyorum cicim bugün 3.gün...sonrada adetin 5.günü düenleyici ilaca başlıcam...bakalım atraksiyonlu günler beni bekliyor...ilaç kullanma alışkanlığım yok ve ben o kadar çok zorlanıyorum ki...bazen unutuyorum ve saatler sonra aklıma geliyo:26:
tatlım ben adet olamayınca doktora gittim zaten.her bi yerime baktı saolsun iyice kurcaladıhormon testi de yaptı..teşhisi şu:bu ay yumurtlamamışsın ve mantar olmuşsun..mantar için fitil,adetim için duphaston verdi..ikisini de kullandım adet de oldum mantarım da geçti..şimdi benim aklıma acaba hiç yumurtlamıyorum mu sorusu takılıyo..ama o zman da diyorum hormon testinde belli olurdu dimi?yani değerime bakıp " bu ay" yumurtlamadıgın için regl olmamışsın dedi....bi de şunu duydum,mantar da yumurtlamayı engelleyen nedenlerden biriymiş..mantar oldugum için mi yumurtlamadım da diyorum bazen...anlayacagın aslında kafam çok karışık ,sıkkın canım...
slm canım,silik çizgiyi gördüysen bence hamişsinn,,ama kan testi yaptır yada tekrar bi test daha yapp
kaç dk içinde belirdi silik çizgi,hemen ilk dakikalardamı
aman yawrum unutma,saatini kur ,vaktinde al ilaçlarını,inşlhh biran önce adet olursun ,çalışmalara başalarssın hızlıcaaa,acısını çıkarırsınnn
evet ilk dakikalarda belirdi,kesin emin olmak için pazartesi kan testi yaptırayım diyorum..Anlamadımki ben bu işi yaaa..
aynı şüphe bende de var canım yaa,,,mantar bana bi geldi mi gitmek bilmiyo,,,şu an da o kadar çok akıntım var ki ve yine tekrarladığından eminim...kaşıntı ve yanma da başladı dün sabahtam beri hatta bende sanırım idrar yolu enfeksiyonu da var çünkü çişten sonra peçeteye kan geliyo pembe pembe bi damlacık...p.tesi günü ürolojiye gidip bi de buna çare bulmam lazım...
kadınlık ne zor ya,,,erkekler niye manrar olmuyo ki
aynı şüphe bende de var canım yaa,,,mantar bana bi geldi mi gitmek bilmiyo,,,şu an da o kadar çok akıntım var ki ve yine tekrarladığından eminim...kaşıntı ve yanma da başladı dün sabahtam beri hatta bende sanırım idrar yolu enfeksiyonu da var çünkü çişten sonra peçeteye kan geliyo pembe pembe bi damlacık...p.tesi günü ürolojiye gidip bi de buna çare bulmam lazım...
kadınlık ne zor ya,,,erkekler niye manrar olmuyo ki
benim de aklıma saat kurmak geldi valla başka türlü unutucam sürekli çünkü,,,
yılbaşından beri sevenler kardeş oldu bizde bacım...araya benim gribim ve bunalımlarım şimdi de kocacişkomun gribi girdi...offff offf:78:
canım büyük ihtimal hamilesin ozaman,ama kan testiyle kesinleştirirsin tabii pazartesiye....
ben sürekli giremiyorum annemlerde olduğumdan,sen haberi alır almaz beni de bilgilendir,merakta koyma,özelden msj at,geçmişi okuyamıyorum çünkü,hadi inşlhh canım yaa kesin hamilesindirr,,güzel haberlerini bekliyorum canımmm....
göğüslerim de sertleşti..off ya adet mi olcam yoksa erkenden..yoksa yumurtlama belirtilerim sapıtık mı benimmerkek olmak isterdimmoff ne rahatlar
yawrum daha yeni bitti adetin,kasıklarında sancı varsa yakın zamanda yumurtlayacan sen,inşlh ta öyledirrrrrr,umutsuzluk yok
kuzucuklar benim çıkmam gerekiyo,herkese slm benden,öpüyorum sizleriiiiiiiiii
hoşçaakalın
deece ne yapiyosun bakim:))
mesai doldurmaya çalışıyorum napimm.kaldı 1 saat
hadi bi şey kalmamış...bende kalktığımdan beri sadece kahvaltı hazırlayıp yedim başka hiçbir işin ucundan tutmadım tembel beniiiiii.......
oh vallaaaa..yerinde olmak isterdim......tadını çıkar
Ya tadınıda çıkartamıyorum ki işler beni bekliyo içim içimi yiyo.... Dürtüyo bi şey beni kalk diye ama kalkmıyorum da....
yeter bu kadar uyuşukluk o zaman kalk kızyemeğini yap hiç değilse
tamm ama ne yemek yapayım onu söyle ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?