2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

aman yawrum unutma,saatini kur ,vaktinde al ilaçlarını,inşlhh biran önce adet olursun ,çalışmalara başalarssın hızlıcaaa,acısını çıkarırsınnn

aynı şüphe bende de var canım yaa,,,mantar bana bi geldi mi gitmek bilmiyo,,,şu an da o kadar çok akıntım var ki ve yine tekrarladığından eminim...kaşıntı ve yanma da başladı dün sabahtam beri hatta bende sanırım idrar yolu enfeksiyonu da var çünkü çişten sonra peçeteye kan geliyo pembe pembe bi damlacık...p.tesi günü ürolojiye gidip bi de buna çare bulmam lazım...
kadınlık ne zor ya,,,erkekler niye manrar olmuyo ki

slm canım,silik çizgiyi gördüysen bence hamişsinn,,ama kan testi yaptır yada tekrar bi test daha yapp
kaç dk içinde belirdi silik çizgi,hemen ilk dakikalardamı

evet ilk dakikalarda belirdi,kesin emin olmak için pazartesi kan testi yaptırayım diyorum..Anlamadımki ben bu işi yaaa..

aman yawrum unutma,saatini kur ,vaktinde al ilaçlarını,inşlhh biran önce adet olursun ,çalışmalara başalarssın hızlıcaaa,acısını çıkarırsınnn

benim de aklıma saat kurmak geldi valla başka türlü unutucam sürekli çünkü,,,
yılbaşından beri sevenler kardeş oldu bizde bacım...araya benim gribim ve bunalımlarım şimdi de kocacişkomun gribi girdi...offff offf:78:

evet ilk dakikalarda belirdi,kesin emin olmak için pazartesi kan testi yaptırayım diyorum..Anlamadımki ben bu işi yaaa..

canım büyük ihtimal hamilesin ozaman,ama kan testiyle kesinleştirirsin tabii pazartesiye....
ben sürekli giremiyorum annemlerde olduğumdan,sen haberi alır almaz beni de bilgilendir,merakta koyma,özelden msj at,geçmişi okuyamıyorum çünkü,hadi inşlhh canım yaa kesin hamilesindirr,,güzel haberlerini bekliyorum canımmm....

göğüslerim de sertleşti..off ya adet mi olcam yoksa erkenden..yoksa yumurtlama belirtilerim sapıtık mı benimm erkek olmak isterdimmoff ne rahatlar

ahh yawrum ya nerde uyuz hastalıklar var biz kadınları buluyor,sinir oluyorum,,
hemde en zor yerdeee,Allah sağlık sıhhat versin napalımm canı,,,derdi veren dermanını da veriyooo inşlhhh

oyy canımmm ya demek sevenler kardiş oldu ha??
dedim ya acısını bir çıkarırsınız ya inşlhh o yoğunluktada tutrurusunuz bebişiiiiiiiii
sabret bebişim inşlh herşey yoluna girecekkkkkkkkkk

Amiiin canım,inşallah yaa.. bende bugün anneme gideceğim,beni ve eşimi rüyasında görmüş eşimin kucağında bebek varmış,hemde çok güzel birşeydi diyor..Hayırlısı olsun bakalım..kesin neticeyi alır almaz yazarım sana canım...Çok teşekkür ederim yaaa...

göğüslerim de sertleşti..off ya adet mi olcam yoksa erkenden..yoksa yumurtlama belirtilerim sapıtık mı benimm erkek olmak isterdimmoff ne rahatlar

yawrum daha yeni bitti adetin,kasıklarında sancı varsa yakın zamanda yumurtlayacan sen,inşlh ta öyledirrrrrr,umutsuzluk yok

kuzucuklar benim çıkmam gerekiyo,herkese slm benden,öpüyorum sizleriiiiiiiiii
hoşçaakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…