2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

hımmm:44::44: ızgara köfte yada tavuk olabilir..yada balıkçı varsa yakında balık al...hamsi şöleeeee mis gibi yanında da salataaaa haftasonları bana ızgaray:44: çağrıştırıyo hep

balık iyi fikirrr....eşime söyliyimde alsın temizletsin pişirmek benden:))))

iyyim gülsahcim sen nasilsinn dün yoktun neler yaptin...

bu arada nerde bu kizlar yahuu:26:

bende iyiyim canım
2 ye kadar eşim evdeydi giremedim ondan sonrada kayınvalideme gıttım akşam geç geldikk
bugunde gene aynı eşim 2 de işe gitti bende biraz dışarı çıktımm aktara gıttım rejime başlıycam bitki çayı falan aldım bakalımm artık
evet kızlar yok gelırler belkı

aa evet bizde basladik o zaman listeye senide yazsinlar bariii
insallah hep beraber zayiflarizz

sedase hic ugramamis bugün onu merak ettim bende... neyse gelirler insallah

aa evet bizde basladik o zaman listeye senide yazsinlar bariii
insallah hep beraber zayiflarizz

sedase hic ugramamis bugün onu merak ettim bende... neyse gelirler insallah

inşallah canım ya bugun tartıya bı çıktımm şokkk
acilen bi 6-8 kilo vermem lazımm
sandaloz sakızı elma sirkesi bide bitki çayı aldımm
çıkıp bi yarım saatte yüriycemm
inşallah veririz

inşallah canım ya bugun tartıya bı çıktımm şokkk
acilen bi 6-8 kilo vermem lazımm
sandaloz sakızı elma sirkesi bide bitki çayı aldımm
çıkıp bi yarım saatte yüriycemm
inşallah veririz

oo iyi yapmissin canim... yanliz bebek istiyoruz ya bitki cayi iyimi bilmiyorum bi kac gün önce konusmustuk bunun hakkinda...
bende yürümek istiyorum hep ama soguktan hic disari cikasim gelmiyor evde mekik falan cekerim bende

oo iyi yapmissin canim... yanliz bebek istiyoruz ya bitki cayi iyimi bilmiyorum bi kac gün önce konusmustuk bunun hakkinda...
bende yürümek istiyorum hep ama soguktan hic disari cikasim gelmiyor evde mekik falan cekerim bende

bilmem ki bi zararı olacağını sanmıyorumm amannn artık saldım zaten olursa olur dikkat etmıycemm
şuan önceliğim kilo vermekk:122: bu halde hamile kalırsamm
evet sende evde yap tatlım aç müziği hopla zıplaaa

canim sen suan kac kilosunki:44::44:

aynenn canim bende saldim zaten... esime biraktim herseyii... ha yumurtlamayi ve adet günlerimi biliyorum ama yinede düsünmüyorum... artik esim yapsin ne yapacaksa

diyete basladiktan beri zaten aklim hep kilolarimdaa.. bebegi bile unuttum sükür
yani isime yaradii esim iste oldugu zamanlarda acarim muzigimi hoplaya ziplaya veririm kilolari:122:

Son düzenleme:

hiç sorma ebrucumm ya çok utanıyorum kendımdennn:78::78::78:
58 kiloyla evlendımm bu ay sonu 1 yıl olacakk şuan bugun tartıldımm tammmm 68 kilo olmuşummm
eşimde çok kilo aldı habire yiyoruz normal yanii:26:
karar verdık bırlıkte zayıflıycazzz

anammm canim yaa sen yine iyisiinn... ben 50 kiloyla evlendim suanda 70 kiloyun daha dogrusu artik 69 kiloyum 1 kilo vermisim buna da sükür

neyse canim ben cikiyorum evde bi kac yapacak isim var onlari halledip gelirim yinee..
kib görüsürüzz:80::80::80:

tamam canım kolaygelsinn görüşrüzz

nazar mı değdi topiğizeee? kimseler yok...
bugün 8'den 18.30'a dek dersim ardı,12 ders!!!! baş ağrısından ölüyorumlodos ese ese başımı mahvetti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…