2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

burnum tıkalı,boğazım da ağrıyor...iş yerinde herkes hasta...ben neyse de bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum.

burnum tıkalı,boğazım da ağrıyor...iş yerinde herkes hasta...ben neyse de bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum.

cok gecmis olsun... bol bol meyve ye... mandalin portakal bunlari bol bol ye iyi gelir...
bebegide merak etme o aslan gibidir aslan Allah korusun onuu

ay canim yaa.. sen cikinca üzülmüstüümm bugün nerde herkez yaa..

sen nasilsin neler yaptin bugün... 12 saat calisinca kesin cok yorulmussundur... bide hamilesin.. off Allah yardimcin olsun sekerimm

siz forumda görünmüyordunuz,galiba başka sayfa açıp başka topiğe bakınca görünmez olunuyorçok yoruldum,evde yine üşüme geldi dünkü gibi,öksürüyorum da....c vit alacağım.vivk kullanılır mı gebelikte acaba.

gecmis olsun tekrardan... vivk ne acabaa:44: sen yinede doktoruna sormadan bisey kullanma canikom..

gecmis olsun tekrardan... vivk ne acabaa:44: sen yinede doktoruna sormadan bisey kullanma canikom..

vicks yazmaya çalışmıştıminternette net bilgi yok...buharını solusam burnum açılabilir, cilde sürmem zaten, ruj bile sürmüyorum küçümene bir şey olur diye.

aminn canım ya,inşallah aslan gibidir minik kurbağam.
sen nasılsın,neler yaptın?

buarada aslan diyoruz farkindaysan erkekmi olcak ne
bende iyyim bütün gün evdeydim güya alisverise cikicaktim... balkona bi ciktim buz gibii... hic cikasim gelmedi disari... artik pazartesi giderim bende

vicks yazmaya çalışmıştıminternette net bilgi yok...buharını solusam burnum açılabilir, cilde sürmem zaten, ruj bile sürmüyorum küçümene bir şey olur diye.

haa.. vicksten bi zarar gelmez sanirim ama en iyi yöntem tuzlu suyu burnuna cekmen hatta burda doktorlardan alinabiliyo o... caydanliga benzer bisey icine suyu ve tuzu koyuyorsun sonra burnuna cekiyorsun... vee hemencecik aciliyor burnun bi dene istersen

buarada aslan diyoruz farkindaysan erkekmi olcak ne
bende iyyim bütün gün evdeydim güya alisverise cikicaktim... balkona bi ciktim buz gibii... hic cikasim gelmedi disari... artik pazartesi giderim bende

ah ya,soğuk değil mi! bugün izmir sıcaktı...15 derece,sıcaktı da ne oldu,esti lodos,yağdı yağmur...dershanede çocuklar ayrı hasta...hasta çocuklarını yolluyorlar bize ayrı bulaşıyor! sınıfta yayılıp duruyor mikrop!
dikkat et valla,çıkma soğukta!üşütme,kıyamam sana...

dur yapayım geleyim de çocuğa oksijen gitsin

...zaten istesemde cikmiyorum... soğuğa hic gelemiyorum zaten kansizim.. biraz bile esse hemen üsüyorum... ama sicaga acayip dayanikliyimm
sende dikkat et canim yaa... aslinda okuldan geldikten sonra hemen bi dusa girsen iyi olur belkii sonra üstünede meyvelerini yedinmi hemen iyilesirsin insallahhhh

genzime kaçırdım,midem bulandı,kustum ya:2:çok beceriksizim. c vit yaptım,çözünüyor şimdi.birazdan tekrar tuzlu su yapacağım.

genzime kaçırdım,midem bulandı,kustum ya:2:çok beceriksizim. c vit yaptım,çözünüyor şimdi.birazdan tekrar tuzlu su yapacağım.

ay canim yaa bende sen gec gelince acaba iyilik yapayim derken kötülük mü yaptim demeye baslamistim... bak benim yüzümden kusmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…