- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
selaaaaaaam
doğru diyorsun. ben de alışmışım ille gece duş alıp temiz temiz yatacağım ya da sabah işe gitmeden duş alacağım.halbuki gelince alsam dışarının mikrobu gider....zaten istesemde cikmiyorum... soğuğa hic gelemiyorum zaten kansizim.. biraz bile esse hemen üsüyorum... ama sicaga acayip dayanikliyimm
sende dikkat et canim yaa... aslinda okuldan geldikten sonra hemen bi dusa girsen iyi olur belkii sonra üstünede meyvelerini yedinmi hemen iyilesirsin insallahhhh
ay canim yaa bende sen gec gelince acaba iyilik yapayim derken kötülük mü yaptim demeye baslamistim... bak benim yüzümden kusmussun
valla ben sabahtan 4e kadar işteydimsonra eve geldim temizlik ,yemek,çalışma derken anca geldim:78::78: nabersiniz?
diyet nası gidiyo kız
hoşgeldiiin,nasıldı parti?
doğru diyorsun. ben de alışmışım ille gece duş alıp temiz temiz yatacağım ya da sabah işe gitmeden duş alacağım.halbuki gelince alsam dışarının mikrobu gider.
parti süperdidıptısı sevmeyen biri olarak ben bile çok eğlendim..tipleri görcektiniz,herkes birbirinden berbat giyimliydi.ay 80ler modanın yüz karasıymış...
maceranalar,lambadalar,mföler fln pek güzeldi2de geldik ama nası kalktım bilmiyorum sabah
kuzucuk nasıl bakalım?sen nasılsın sedam?
iyyim canim... diyet normal gidiyoara sira fazla kaciriyorumda
öyle canim... bendede bi aliskanlik var disardan geldimmi bi güzel ellerimi dezenfekte ederim
hele alisveristen sonra kesinn yaparim herkezin elledigi seyleri elliyosun ister istemez:26:
aşkolsun ya,deli misin,doğal yöntem...kusmaya bahane arıyorum benbirazdan tekrar deneyeceğim.işten gelirken sokakta kestane kebap satan amcanın yanında kustum kocaaa kıbrıs şehitleri caddesi de beni izledi.aç olduğum için su çıktı sadece ama iğrencim yani neymiş,kestane kokmuş,benim sıpa çok yemek seçecek,ben bayılırdım ki kestaneye
ayy iyi bari,olsun yarın uyur dinlenirsin.
ben hastayım ya,boğazım,burnum...kulaklarım bile kaşınıyor.bugün de dünkü gibi titreme nöbeti geldi uyuya kaldım...grip mi soğuk algınlığı mı bilmem,öksürük de var...bebişe bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
ay iyi ozaman icim rahatladi
hehe olsun canim yaa normal bisey... o görenlerde gördü ama bidaha seni görmeyecekleri icin coktan unutmuslardir bile seniii
haa o el yıkamayı sorma zatenhele otobüse bindiysem,ilk iş el yıkamak
parti süperdidıptısı sevmeyen biri olarak ben bile çok eğlendim..tipleri görcektiniz,herkes birbirinden berbat giyimliydi.ay 80ler modanın yüz karasıymış...
maceranalar,lambadalar,mföler fln pek güzeldi2de geldik ama nası kalktım bilmiyorum sabah
kuzucuk nasıl bakalım?sen nasılsın sedam?
aa bişi olmaz ona...sapasağlam o maşşşşşşallah
ben bgugun öglen tavuklu salata yedim.akşam da bi tabak kabak salatası ve bi tabak da marul satası yedimmm..1 kaşık da tahin pekmez enerji versin diye...
nasılım
kız yolumun üstü...esnaf mesnaf aşinane yapayım ya,göbek çıkınca anlarlar. eşim de diyor demişlerdir gündüzden içmeye başlamış bu diye. yok artık dedim
aynennn...
bizim icinde eglenseydin bari kizz
aa bişi olmaz ona...sapasağlam o maşşşşşşallah
ben bgugun öglen tavuklu salata yedim.akşam da bi tabak kabak salatası ve bi tabak da marul satası yedimmm..1 kaşık da tahin pekmez enerji versin diye...
nasılım
hophop hopladım zıpladım bolbol :122::122::122::122: dünkü sporun yerine geçmiştir
ah ya ebru da aslan dedi minişe,sen de sapasağlam dedin,sanki dr ultrasonla bakıp söylese bu kadar rahatlayamazdım haiyi ki varsınızzzz
çok azimlisin,süper!ekmeği temelli kesme,b grubu vit.için ekmek şart.
gevrek(simit)muhabbeti olmuş,geçmişi okurken gördüm. 1 tanesi 4 dilim ekmek. bu yüzden 1 tam gevrek öğleyin yemek lazım,sabah yarımyanına peynir ya da ayran ve bol yeşillikle iyi bir öğün.
iyi geceler kızlar nasılsınız sanırım diet muhabbeti var
ah ya ebru da aslan dedi minişe,sen de sapasağlam dedin,sanki dr ultrasonla bakıp söylese bu kadar rahatlayamazdım haiyi ki varsınızzzz
çok azimlisin,süper!ekmeği temelli kesme,b grubu vit.için ekmek şart.
gevrek(simit)muhabbeti olmuş,geçmişi okurken gördüm. 1 tanesi 4 dilim ekmek. bu yüzden 1 tam gevrek öğleyin yemek lazım,sabah yarımyanına peynir ya da ayran ve bol yeşillikle iyi bir öğün.
çikolata-limonnn en sevdiğimmmmm :131:yahu ben hala egzersizime sporuma falan baslayamadim ayolll hic canim yapmak istemiyo off bu kis aylari geldimi zaten hep böyle olurum ben... uyusuk uyusuk evde oturuyorum sadece... yaz gelsede yine ortalik senlensee... dondurma yemeye giderdim simdii:131::131::131::131::131::131:
iyi geceler kızlar nasılsınız sanırım diet muhabbeti var
hımm:44::44:dün dünürüm çok bahsedince canım çok çekti..akşama kadar eritirim nasılsa diye sabah yedim..demek ki yanlışmış..saol annemama gun içinde başka ekmek yemediğim içün gözardı edilebilir dimi
akşam ayıptır sölemesi eşimin canı fastfood çekmiş yemek yapma dedi..gelirken almış patates,hamburger vs vs..bi ısırık bile almadım,bi tane patatesinden aldım 1 adet o da ketcapsız tuzsuz
çok azimliyim bu sefer valla maşallahben bile şaştım kendime
bu ay bebiş olmassa şubat başı diş hekimine de gidicem komple sağlığa bürüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?