2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

vaayy massssallah deecemee... aferin aferiinn devam et böyleee

Geçmiş olsun Sedacım dikkat et kendine bağışıklık istemini güçlü tut gerçi sen vitamin falan herşeyi almışsın.Bebişe birşey olmıycak korkma dualarım sizinle yemin ederim.Seni sayende 2 gündür yüzüm gülüyor ben en büyük duacınızım bunu bil.

ben evde yapıyorum.iki dilim kepekli tost ekmeğini(öğleyin 4,akşamsa 3 dilimi) kullanıp ekmeğe göre köfte yapıyorum.araya marul,domates...yanına da yine bol salata...ya da üşendiysem tere ve roka..bir orta boy patates 1 dilim ekmek demek.soy,incecik dilimle,1 çorba kaşığı kaşığı yağla harmanla,az tuz,istersen baharat serp,yağlı kağıt serdiğin tepside fırının en son derecesinde kızart.

hoşgeldiiiiiiin

diline tuz koy koşş

iyiyim sedasecim sen nasılsıın miniğimiz nasıl?
sağ ol canım ,ben hastayım,dünden belliydi aslında da...bebiş iyidir inşallah.

duygum,ağol canım,allah razı olsun. sizler de benim dualarımdasınız.iyi ki varsınız ya!

dün akşam da çalıştık bugun de yumurtladıgım günü bilemeyince her gün tutunsa bari eşşeğin sıpasıııı

İnşallahhhh canım iki günde bir çalışsanız daha iyi olur.Yumurtlama gününü neden anlamıyorsun ateş,cinsel istek,akıntı,yada lh kitleri bunlardan denedinmi

sağ ol canım ,ben hastayım,dünden belliydi aslında da...bebiş iyidir inşallah.

duygum,ağol canım,allah razı olsun. sizler de benim dualarımdasınız.iyi ki varsınız ya!

amannn sedasecim iyi bak kendine hasta olma ya bol bol meyve ye sıkma portakalm suyu iç vitamin al dikkat et kendinede bebişede canım

İnşallahhhh canım iki günde bir çalışsanız daha iyi olur.Yumurtlama gününü neden anlamıyorsun ateş,cinsel istek,akıntı,yada lh kitleri bunlardan denedinmi

ateşimi ölçuyorum ama oyle bariz bi artış olmadı henuz..o yuzden o şık gitti..kit aldım 5 tane 3 ü heba oldu negatifle..2sini saklıyorum akıntı desen öle kıvamlı bi akıntım da yok..ya ben bi tuhaf yumurtluyorum yada hala yumurtlamadım..o sebeptendir ki her gün çalışmaca şimdilik ha bu arada bugun 16.günümdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…