ayy nasilda canim cekti bak simdiiii:26::26::26:
hımm:44::44:dün dünürüm çok bahsedince canım çok çekti..akşama kadar eritirim nasılsa diye sabah yedim..demek ki yanlışmış..saol annemama gun içinde başka ekmek yemediğim içün gözardı edilebilir dimi
akşam ayıptır sölemesi eşimin canı fastfood çekmiş yemek yapma dedi..gelirken almış patates,hamburger vs vs..bi ısırık bile almadım,bi tane patatesinden aldım 1 adet o da ketcapsız tuzsuz
çok azimliyim bu sefer valla maşallahben bile şaştım kendime
bu ay bebiş olmassa şubat başı diş hekimine de gidicem komple sağlığa bürüncem
hoşgeldin, nasılsın?
vaayy massssallah deecemee...aferin aferiinn devam et böyleee
çikolata-limonnn en sevdiğimmmmm :131:
hoşgeldin..evet kilo veriyoruz topikcek
diline tuz koy koşş
ayy iyi bari,olsun yarın uyur dinlenirsin.
ben hastayım ya,boğazım,burnum...kulaklarım bile kaşınıyor.bugün de dünkü gibi titreme nöbeti geldi uyuya kaldım...grip mi soğuk algınlığı mı bilmem,öksürük de var...bebişe bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
hımm:44::44:dün dünürüm çok bahsedince canım çok çekti..akşama kadar eritirim nasılsa diye sabah yedim..demek ki yanlışmış..saol annemama gun içinde başka ekmek yemediğim içün gözardı edilebilir dimi
akşam ayıptır sölemesi eşimin canı fastfood çekmiş yemek yapma dedi..gelirken almış patates,hamburger vs vs..bi ısırık bile almadım,bi tane patatesinden aldım 1 adet o da ketcapsız tuzsuz
çok azimliyim bu sefer valla maşallahben bile şaştım kendime
bu ay bebiş olmassa şubat başı diş hekimine de gidicem komple sağlığa bürüncem
Geçmiş olsun Sedacım dikkat et kendine bağışıklık istemini güçlü tut gerçi sen vitamin falan herşeyi almışsın.Bebişe birşey olmıycak korkma dualarım sizinle yemin ederim.Seni sayende 2 gündür yüzüm gülüyor ben en büyük duacınızım bunu bil.
şimdi 4 numara şiş gibiyim tığ gibi olcammmmakarna iple örülsem bile zapzarif olcamm tutmayın beniiiiiii
hoşgeldiiiiiiin
Hoşbulduk canım nasılsın partin güzel geçmiş akşam duruma göre çalışcaz diyodun ama geç gelmişsin erteledinmi
diline tuz koy koşş
sağ ol canım ,ben hastayım,dünden belliydi aslında da...bebiş iyidir inşallah.iyiyim sedasecim sen nasılsıın miniğimiz nasıl?
Geçmiş olsun Sedacım dikkat et kendine bağışıklık istemini güçlü tut gerçi sen vitamin falan herşeyi almışsın.Bebişe birşey olmıycak korkma dualarım sizinle yemin ederim.Seni sayende 2 gündür yüzüm gülüyor ben en büyük duacınızım bunu bil.
dün akşam da çalıştık bugun deyumurtladıgım günü bilemeyince her gün tutunsa bari eşşeğin sıpasıııı
sağ ol canım ,ben hastayım,dünden belliydi aslında da...bebiş iyidir inşallah.
duygum,ağol canım,allah razı olsun. sizler de benim dualarımdasınız.iyi ki varsınız ya!
iyi geceler kızlar nasılsınız sanırım diet muhabbeti var
Herkese iyi akşamlar
İnşallahhhh canım iki günde bir çalışsanız daha iyi olur.Yumurtlama gününü neden anlamıyorsun ateş,cinsel istek,akıntı,yada lh kitleri bunlardan denedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?